- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.301
Evet ya bebek yoksa gecikme olmasın ya ümitlenip üzülüyoruz ve bu ay hepimizde oldu buBu ay umudum yoktu canım zateb o yüzden üzülmedim gelsin artık da ilaç içeyim dedim yeni aya bomba gibi hazırlancam
Teşekkür ederim canım benimAnladım geçmiş olsun canim
İşte bu ay nedense inatla bizi buldu bu durumBence bu ay herkes öyle oldu benimde öyle oldu hayatımda reglim geçikmez bu ay hem gecikti hemde sıfır belirti geçikirken umutlandırdı o ayrı :)
Bu ay havadan herhalde böyle bir etki yarattı herkese çevremde ki insanlarda böyleBence bu ay herkes öyle oldu benimde öyle oldu hayatımda reglim geçikmez bu ay hem gecikti hemde sıfır belirti geçikirken umutlandırdı o ayrı :)
Kesin havalardan ben ona yoruyorum artıkEvet ya bebek yoksa gecikme olmasın ya ümitlenip üzülüyoruz ve bu ay hepimizde oldu bu
O markayı alayım bariBi arkadaşımız önermişti aşko ama hatırlamıyorum ocean diye bi marka mıydı neydi
Atlet giymiyorum hiç sevmiyorum sıcak tutmuyorum kendimi gecede yorgun düşüp duruyor üstümden üstüne bide kansızlık olunca hop hemen hasta düşüyorumKesin havalardan ben ona yoruyorum artık
Son üçKızlar çok hastayım bugün aktif olamadım hiç nasıl gidiyor kimleri ne kadar günü kaldı
Benim üç gün var göğüslerim baya baya yanıyor ama ben adet belirtisine yoruyorum umutlanmiyorumEvet ya bebek yoksa gecikme olmasın ya ümitlenip üzülüyoruz ve bu ay hepimizde oldu bu
Ay atlet alışkanlığım benimde hiç yok seni çok iyi anlıyorumAtlet giymiyorum hiç sevmiyorum sıcak tutmuyorum kendimi gecede yorgun düşüp duruyor üstümden üstüne bide kansızlık olunca hop hemen hasta düşüyorum
Bazılarında o şekilde olabiliyor yerleşme kanaması ama daha regline var sen gene de hareketlerine dikkat etMerhaba Bat 15 Kasım Çarşamba günü ufak bir kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Perşembe-Cuma gelmedi. Dün 11 Kasım cumartesi yine aynı ufak lekelenme geldi. Sizce bu şekilde yerleşme meydana gelir mi?
Heyecan doruktaSon üç
Deme öyle inşallah hamilelik belirtileridirBenim üç gün var göğüslerim baya baya yanıyor ama ben adet belirtisine yoruyorum umutlanmiyorum
Ay atlet alışkanlığım benimde hiç yok seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim evet dikkatli ilerliyorum şuan gelip giden vs bir şey yok inşallah gelmezBazılarında o şekilde olabiliyor yerleşme kanaması ama daha regline var sen gene de hareketlerine dikkat et
Son üç
Benimde son 3Kızlar çok hastayım bugün aktif olamadım hiç nasıl gidiyor kimleri ne kadar günü kaldı
Allahtan hayırlısı ile en büyük dileğim ama dayanamadim normal gebelik testi yaptım bembeyaz çıktıDeme öyle inşallah hamilelik belirtileridir