Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ole kuzum ya bu ay salak gibi birsey oldu galiba çok üstlenir ondan ama hep hayali çizgi çıktı eşimde görmüştü pazara gidip hemen kan verdim arabaya bindim birsey geldi ama akinti dedim her zmnki gibi ama çamur gibi birsey ama eşim çok kız istiyor cin takvimine takılmış illa kiz dior 😅😅😅 kasimi es geçelim aralıkta olsun diyor bole batıl inançlara iniyor bende bu ALLAH'A şirk koşmak diyorum ama anlayan kim bakalım🫠🫠 Rabbım isteyen herkese nasip etsin bence hiç üstüne gitmemek gerekiyormuş bu testlerede güven yok bence
Eşine de fazla şımarma oldu da kızı erkeği kaldı sanki anam bu erkekler de ne değişik :KK70:

İnşallah düşünme ben yıldım bu belirtilerden gerçekten hep hayal kırıklığı oluyor bird ek stres yüzünden adet sürecide sıkıntılı geçiyor düşünme saymamaya çalış ben senin yerine sayarım 🤩
Sen say bana günleri hatirlatirsin canım 😂aslında saymiyordum bugun cok siddetli ağrılarım oldu aklima getirmemek mümkün değil yani

Ay ne lanet bişeymış şu akıntı şekli bu ay hepimizde öyle olcak gibi çamur gibi dimi canım
Benim bugün 6 gün olacak hala hiç bitmeyi yok sadece her gün kendim silersem lekelenme okadar ne söküyor ne bir damla bir şey geliyor her ay düzenli olan adetim hem bir hafta öncesi gelip hem de olmaması kafayı yiyeceğim

Benim bugün 6 gün olacak hala hiç bitmeyi yok sadece her gün kendim silersem lekelenme okadar ne söküyor ne bir damla bir şey geliyor her ay düzenli olan adetim hem bir hafta öncesi gelip hem de olmaması kafayı yiyeceğim
Acaba bu ay 4 mevsim yaşadık gibi ondan mı ya yani Bursa'da öyleydi birgün lodos birgün yağmurlu soğuk hava birgün tepede güneş ne bileyim aklıma o geldi benim

Ay ne lanet bişeymış şu akıntı şekli bu ay hepimizde öyle olcak gibi çamur gibi dimi canım
Benim bugün 6 gün olacak hala hiç bitmeyi yok sadece her gün kendim silersem lekelenme okadar ne söküyor ne bir damla bir şey geliyor her ay düzenli olan adetim hem bir hafta öncesi gelip hem de olmaması
Acaba bu ay 4 mevsim yaşadık gibi ondan mı ya yani Bursa'da öyleydi birgün lodos birgün yağmurlu soğuk hava birgün tepede güneş ne bileyim aklıma o geldi benim
inan bilmiyorum önce bende yerleşme filan dedim galiba çünkü ilk kez başıma geldi ama normal adete 3 gün kala negatif çıktı normal test. İlaç filanda kullanmadım. Cuma beklenen adet günüm bakalım gelecek mi ama ümitsizim. Ne karın ağrısı ne bel ne göğüs hiç bir şey yok. Kist var desem daha bir ay olmadı doktora gideli söylerdi. Bi olsam gideceğim adetliylen tekrar hormon testleri için.

Benim bugün 6 gün olacak hala hiç bitmeyi yok sadece her gün kendim silersem lekelenme okadar ne söküyor ne bir damla bir şey geliyor her ay düzenli olan adetim hem bir hafta öncesi gelip hem de olmaması

inan bilmiyorum önce bende yerleşme filan dedim galiba çünkü ilk kez başıma geldi ama normal adete 3 gün kala negatif çıktı normal test. İlaç filanda kullanmadım. Cuma beklenen adet günüm bakalım gelecek mi ama ümitsizim. Ne karın ağrısı ne bel ne göğüs hiç bir şey yok. Kist var desem daha bir ay olmadı doktora gideli söylerdi. Bi olsam gideceğim adetliylen tekrar hormon testleri için.
Canım zaten kist adet olcağın zaman belli olur yani yumurtlama zamanından sonra belli bir boyuta geldikten sonra çatlamaz işte kist oluyo sonra benim kist vardı ona da yoruyorum çamur gibi leke gelirken de yapmıştım erken gebelik onda da bişey çıkmamıştı bende kendimi ona yormuyorum o yüzden bakalım bekle bi yine sen

Canım zaten kist adet olcağın zaman belli olur yani yumurtlama zamanından sonra belli bir boyuta geldikten sonra çatlamaz işte kist oluyo sonra benim kist vardı ona da yoruyorum çamur gibi leke gelirken de yapmıştım erken gebelik onda da bişey çıkmamıştı bende kendimi ona yormuyorum o yüzden bakalım bekle bi yine sen
İki gün koyu çizgi pik yaptı sonraki gün silikleşti. Ona çok çok eminim. Sonra bir daha mı yumurtladım acaba onun mu lekesiydi. Üffff adet günü bile karıştı bu ay neresi başı neresi sonu olacakmıyım oda belli değil

İki gün koyu çizgi pik yaptı sonraki gün silikleşti. Ona çok çok eminim. Sonra bir daha mı yumurtladım acaba onun mu lekesiydi. Üffff adet günü bile karıştı bu ay neresi başı neresi sonu olacakmıyım oda belli değil
Bekle bakalım canım sen biraz daha doktor kontrolünde belli olur o

Selam kizlar.Bu ay bende ilk defa ovulasyon testi yaptim.26 ekimde pik 27 ekimde catlamayi gordum.Bu sabah adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif.Daha onceki hamileligimde adete 5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim.O yuzden baya uzuldum.Size hala ihtimal varmi?
Selam canmmm regli tam gelmeden her zmn bi ihtimal bar bence:)

Benm hep regli oncesi agrm basladigi icin sana bisey diyemiyorum canmm
Benimde aynen. Ama artık ben belirti takip etmeyeceğim. Her ay ne değişik gördüysem kendimde gebeliğe yordum hatta göğsümde damarlar bariz belirginleşti bu ay. Bence tutacaktı olmadı ben öyle yoruyorum artık çünkü normal şeyler değil. Ama artık kendimi dinlemeyeceğim inşallah

X