Onu kaldırmayı unutmuşum hiç bakmıyorumcanım haziranda düşük yaptığını söylemiştin ama hazirandaki yaptığın gebelik imzası hala duruyor
Yok canım ne demek düzelttim ama olmuşmu profilde tahmini dogum tarihi diye geçiuor degilmiyanlış anlama sadece söylemek istedim
Ümidinizi kaybetmeyin sakın bakın hamile kalabiliyosunuz inşallah tutunma sorunu da geçerEvet maalesef kan pıhtılaşma testi vericem annemde de var
Miğde bulantısı vs daha ileri tarihte olabiliyorlar ama herkes de farklıdır belirtiler kaç gün var reglinizeKızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.
Epey var aslında 12 gün varMiğde bulantısı vs daha ileri tarihte olabiliyorlar ama herkes de farklıdır belirtiler kaç gün var reglinize
evet canım şimdi olmuş hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinYok canım ne demek düzelttim ama olmuşmu profilde tahmini dogum tarihi diye geçiuor degilmi
Amin canım herkeze nasip etsinevet canım şimdi olmuş hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Test yapmak için henüz çok zor ama beklemekten başka çareniz yok malesefEpey var aslında 12 gün var
iyi yapmışsın cabım beklemekle inşallah güzel haberler alırsınAmin canım herkeze nasip etsin1kere kan verdim bi daha gitmedim diger sefer çok perişan olmuştum bu sefer yapmayacagım bekleyecegim ayın 30unda randevu aldım gidecegim
Evet maalesef öyle . İnşallah güzel sonuçlanır. İnşallah umudu olan herkes güzel haberler alirTest yapmak için henüz çok zor ama beklemekten başka çareniz yok malesef
İnşallah canım sende durumlar nasıl bu ayiyi yapmışsın cabım beklemekle inşallah güzel haberler alırsın
ben bu ay korunuyorum cabım inşallah önümüzdeki ay başlıycaz çalışmalaraİnşallah canım sende durumlar nasıl bu ay
Hayırlısı ozaman canımben bu ay korunuyorum cabım inşallah önümüzdeki ay başlıycaz çalışmalara
Yanma sızı yoksa yumurtlama gününüzdürKızlar 2 gün hafif sefaf uzayan akintim oldu sizce neden olur regle 19 gün var
Yanma ve sizi hissi oluşmadıYanma sızı yoksa yumurtlama gününüzdür