2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.

Kızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.
Miğde bulantısı vs daha ileri tarihte olabiliyorlar ama herkes de farklıdır belirtiler kaç gün var reglinize

evet canım şimdi olmuş hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🥰
Amin canım herkeze nasip etsin 🤲🏻 1kere kan verdim bi daha gitmedim diger sefer çok perişan olmuştum bu sefer yapmayacagım bekleyecegim ayın 30unda randevu aldım gidecegim

Amin canım herkeze nasip etsin 🤲🏻 1kere kan verdim bi daha gitmedim diger sefer çok perişan olmuştum bu sefer yapmayacagım bekleyecegim ayın 30unda randevu aldım gidecegim
iyi yapmışsın cabım beklemekle inşallah güzel haberler alırsın💙

Merhaba kızlar. 3.5 yaşında bi kızım var. 16 Ekim'de düşük yaptım. İlk hamileliğim sorunsuzdu şükür ama bunda tutunamadı..plansız bi gebelikti. sanırım kızımı falan kucagıma aldım iş falan yapınca da olmadı :KK43: gerçi içecek suyu varsa her türlü tutunuyor. Belkide sağlıksızdı :KK43: . Plansız olduktan sonra artk kızıma kardeş istiyorum galiba 🥰Bu ay zaten bitti sayılır artı birde hala düşük kanamam devam ediyor. Kasım ayında da korunmayı düşnüyorm rahmim toparlansın diye. Bu arada da folik asit içeren vitamine başlayacağım.umarım herkes beklediği sonuçlara kavuşur 🙏🏻🙏🏻

Kızlar Çarşamba gününe randevu aldım adet oldugum ilk günden sayarsam 7. Gün oluyor amh testi verebilir miyim sizce

X