- 3 Eylül 2023
- 1.106
- 885
- 30
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Bu ay adetimin 5.günü doktorun verdiği femara yı 5 gün kullandım. Daha sonra kontrole gittiğimde 14mm ve 16mm yumurtamın olduğunu 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Bugün yani perşembe günü tekrar gittim baktı ve yumurtaların 16mm ve 22mm olduğunu aşılama yapılacağını söyledi. Fakat hafta sonu girdiği için iğneyi cumartesi gecesi 12de yapıp pazartesi gelmemizi söyledi. Eve geldikten sonra kasıklarım çok ağrımaya başladı ve hala ağrıyor. 3 günde 22mm çıkan yumurta cumartesiye kadar daha çok büyümez mi? Şuan çok ağrım var. Ya iğneyi yapmadan çatlarsa yarın veya bu gece, cumartesi iğneyi boşuna yaparsam bir şey olur mu? Pazartesiye aşılama var, nasıl olacak bilmiyorum. Çok tedirginim ilk aşılamam olucak geç kalıp hüsranla sonuçlanmasından korkuyorum
Ama erken çatlama problemin varsa orasını bilemem. Ovulasyon testiyle kontrol et istersen.Merhaba hoşgeldinBenim ilk aşılamamda 24 mm di. Yumurta günde 1 veya 2 mm büyür merak etme tedirgin olma diğer 16 olanda biraz daha büyümüş olur. Zaten cumartesi iğneyi yapacaksın. Yumurta 36,40 saat arası bir sürede çatlıyor. Aşılama saatini ona göre veriyorlar. Zaten ilacı daha kullanmayacaksın. Çok aşırı bi büyüme olmaz.
Evet canım kasıklarda sızı oluyor. Akıntıyla anlayan da var ama benim akıntım hep olur. Bazı arkadaşlar akıntısı olunca çatladığını anlıyor, ben ordan anlayamıyorumİnşallah bu aşılamanda sağlıkla gelir kuzunpeki ağrı kasıklarda mı oluyor biraz anlatabilirmisin bende dikkat ederim en azından bu sefer tutmazsa bende de doktor dinlendirirse o dönemde öğrenmiş takip etmiş olurum bende alıcaktım bir gebenin günlüğünden o kadar stres yaptım ki yapmam gereken yapıcam dediğim hiç bir şeyi yapamadım maalesef
Hoşgeldin kuzumMerhaba arkadaşlar. Bu ay adetimin 5.günü doktorun verdiği femara yı 5 gün kullandım. Daha sonra kontrole gittiğimde 14mm ve 16mm yumurtamın olduğunu 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Bugün yani perşembe günü tekrar gittim baktı ve yumurtaların 16mm ve 22mm olduğunu aşılama yapılacağını söyledi. Fakat hafta sonu girdiği için iğneyi cumartesi gecesi 12de yapıp pazartesi gelmemizi söyledi. Eve geldikten sonra kasıklarım çok ağrımaya başladı ve hala ağrıyor. 3 günde 22mm çıkan yumurta cumartesiye kadar daha çok büyümez mi? Şuan çok ağrım var. Ya iğneyi yapmadan çatlarsa yarın veya bu gece, cumartesi iğneyi boşuna yaparsam bir şey olur mu? Pazartesiye aşılama var, nasıl olacak bilmiyorum. Çok tedirginim ilk aşılamam olucak geç kalıp hüsranla sonuçlanmasından korkuyorum
Canım ben doktor sorunu yaşadım hep.İnşallah olur canım ama lütfen umutsuz olma aslına bakarsan daha sadece bir kez çatlatma çok değil o yüzden hiç yelkenleri indirme sadece aklını uzaklaştır ben de oluruna bırakmak aklımı uzaklaştırmak için elimden geleni yapıcam bu aybelki bir kere daha denersin canım ya da biraz ara verirsin ama inşallah çok mutlu bir haber alırsın
Doktor neden hiç takip yapmadı acaba onu bilemedim bana gonal f, ovitrelle progestan verdi iki kere kontrol etti. Doktor söylemedi ama ben proceive kullandım bir de omega 3 alıyorum faydası olsun diye işte.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin canım ben 5 ay önce 28 haftalık doğum yaptım oğlum Bir ay yaşadı o yüzden anca kendimi toparladım yaşım 39 evet ilk aşılama olacak ocağa kadar yetişebilirse İnşallah tutar gerek kalmaz bir aşılama daha yapmaya çalışacaklar eşimdedee bende de büyük problem olmadığı için direkt tüp bebek yapmıyorlar iki aşılamadan sonra yapıyorlarİnşallah mucizen gerçek olur, testin pozitife döner canımhayatta herşey bizler için.. 39 yaşında olduğun için mi tüp bebek yapmıyorlar kuzum. Öyle bi sınır olduğunu bilmiyordum. Bari aşılamayı çok yapsalardı. Bir aşılama azmış. Tabiki bir sperm bir yumurta yeter. Ben 4. Aşılamamı oluyorum. Olmayınca da olmuyor. Bugünkü arkadaşımız ilk aşılamasında hamile kaldı. İnşalah sen de ilk aşılamanda güzel haberini alırsın canım. Tabi öncelikli duamız hiç ihtiyacının olmaması güzel haberi bu ay alman
evet canım sonradan belirgenleşti hala var iğne etkisiCanım sanki çok hafif çizgi görür gibiyim altttakinde de. Bir kaç gün var gibi geldi bana geçmesi için ama gözüm yanıltıyor da olabilir. Çok silik bi çizgi görüyorum.
Benimde sürekli akıntım var o zaman benim anlamam da güç ağrımda var ama yumurtalarımda anlayamıcam demek ki artık gerisi Allahın takdiriEvet canım kasıklarda sızı oluyor. Akıntıyla anlayan da var ama benim akıntım hep olur. Bazı arkadaşlar akıntısı olunca çatladığını anlıyor, ben ordan anlayamıyorum
Başınız sağolsun Allahım sağlıkla tekrardan kucağınıza almayı nasip etsinAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin canım ben 5 ay önce 28 haftalık doğum yaptım oğlum Bir ay yaşadı o yüzden anca kendimi toparladım yaşım 39 evet ilk aşılama olacak ocağa kadar yetişebilirse İnşallah tutar gerek kalmaz bir aşılama daha yapmaya çalışacaklar eşimdedee bende de büyük problem olmadığı için direkt tüp bebek yapmıyorlar iki aşılamadan sonra yapıyorlar
amin canım inşallahBaşınız sağolsun Allahım sağlıkla tekrardan kucağınıza almayı nasip etsin
Yumurtlama akintisi farklı oluyor asklinda. Şeffaf içinde beyaz renkli ipcikleri gorurnen bir akıntı.Benimde sürekli akıntım var o zaman benim anlamam da güç ağrımda var ama yumurtalarımda anlayamıcam demek ki artık gerisi Allahın takdiri
Akıntıyla ağrı güzel birşey aslında ama işte yumurta çatlaman erken mi oluyor geç mi oluyor onu bilmediğimiz için. En sağlıklısı ovulasyonla kontrol etmek.Benimde sürekli akıntım var o zaman benim anlamam da güç ağrımda var ama yumurtalarımda anlayamıcam demek ki artık gerisi Allahın takdiri
Canım gebelik olusunca bu gibi sarsıntılar la birşey olmaz insalah.Kızlar ben bugün dışarı çıktım hastaneye geldim bi haftadır ilk defa bu kadar yürüdüm falan motoruma binemedim etrafımda herkes binme falan dedi dolmuşla geldim dolmuşta da baya sarstı hoplattı aslnda hafif bi bel ağrısı oldu onun dışında oturdum biraz bahçede iyiyim şimdi. Progesteron seviyesine bakmak için kan verdim şimdi anneme gidicem özledim anamıbelirtileriniz var mı nasıl gidiyo süreciniz
Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah inşallah canım. Ben gecen ay ilk aşılamada otobüse falanda bindim tutmadı. Bu aşılamamda sadece cok kısa haba almaya kapıya cıktım sadece genelinde hep dinlendim. Ama bence yine olumsuz aşırı adet sancılarım var. Heran adet olacakmısım gibi. Hic kafana takıp stres yapma olacağı varsa her türlü tutunacaklar.Kızlar ben bugün dışarı çıktım hastaneye geldim bi haftadır ilk defa bu kadar yürüdüm falan motoruma binemedim etrafımda herkes binme falan dedi dolmuşla geldim dolmuşta da baya sarstı hoplattı aslnda hafif bi bel ağrısı oldu onun dışında oturdum biraz bahçede iyiyim şimdi. Progesteron seviyesine bakmak için kan verdim şimdi anneme gidicem özledim anamıbelirtileriniz var mı nasıl gidiyo süreciniz
İnşallah bu defa pozitifi yakalarsın canım yarın benimde ilk kontrolüm var ne nasıl bir kontrol olacak bilmiyorum bebek sağlıklı mı diye bakalım dedi ama Altan kontrol eder mi acaba bebeğim daha yeniCumartesi oluyorum 4. Aşılamam kuzum.
Aşılama tedavisine başlıyorum şuan femera verdi doktorum onu kullanicam sadece
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Canım gebelik olusunca bu gibi sarsıntılar la birşey olmaz insalah.
Hamilelik bir hastalik değildir diyirlar hep. Normal hayat akışına devam etmek gerekiyor. Kaygı etme.
Bir arkadaşım da ilk aşılamasında hamile kaldı üçüz olarak hem deAllah ın izniyle birşey olmaz inşallah inşallah canım. Ben gecen ay ilk aşılamada otobüse falanda bindim tutmadı. Bu aşılamamda sadece cok kısa haba almaya kapıya cıktım sadece genelinde hep dinlendim. Ama bence yine olumsuz aşırı adet sancılarım var. Heran adet olacakmısım gibi. Hic kafana takıp stres yapma olacağı varsa her türlü tutunacaklar.
Allah sabır versin kuzum kaybın içinAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin canım ben 5 ay önce 28 haftalık doğum yaptım oğlum Bir ay yaşadı o yüzden anca kendimi toparladım yaşım 39 evet ilk aşılama olacak ocağa kadar yetişebilirse İnşallah tutar gerek kalmaz bir aşılama daha yapmaya çalışacaklar eşimdedee bende de büyük problem olmadığı için direkt tüp bebek yapmıyorlar iki aşılamadan sonra yapıyorlar