- 3 Eylül 2023
- 1.106
- 885
- 30
Burda sistem farklı biraz hastanenin uygulaması var ordan mesaj yoluyla iletişim sağlıyoruz ama henüz cevap gelmedi. Belkide o bölüm bugün kapalıdır. Pazartesi çarşamba açık ama cuma acık mıydı emin değilim. Ayağımın altına yastık koydum uzandım. Resmen cok şiddetli adet sancısı yaşıyorumBende yazdım normal dedi sana ne dedi canım benimde adet öncesi ağrıya göre daha fazla ve vajnamda acıyot gibi gögüslerimde dokununca acıyor
Benim 4 yumrtam vardı ama 2 si 19 mm di diğer 2 si 13 tü.canım ben de korkmuştum kiste dönüşmesinden yumurta sayım çoktu bir de acaip ağrım olmuştu düşün dün 3 ağrı kesici aldım normalde hiç kullanmam bile. ama doktor bu sabah baktı hepsi çatlamış dedi. Kötüyü düşünme ağrı mutlaka o anlama gelmiyor bence.
benim birisi kist olabilir demişti 25mm oldugu için belkide kiste döndüBurda sistem farklı biraz hastanenin uygulaması var ordan mesaj yoluyla iletişim sağlıyoruz ama henüz cevap gelmedi. Belkide o bölüm bugün kapalıdır. Pazartesi çarşamba açık ama cuma acık mıydı emin değilim. Ayağımın altına yastık koydum uzandım. Resmen cok şiddetli adet sancısı yaşıyorum
Ben de ondan korkuyorum. Ağrımda çok fazla kalçama bile vuruyor ağrıbenim birisi kist olabilir demişti 25mm oldugu için belkide kiste döndü
İlk çok küçük olduğu için canım alttan daha net görünüyor.Alttan takılan aletle bakılmıyor mu yani sizde nasıl oldu
Geçmiş olsun canım.Burda sistem farklı biraz hastanenin uygulaması var ordan mesaj yoluyla iletişim sağlıyoruz ama henüz cevap gelmedi. Belkide o bölüm bugün kapalıdır. Pazartesi çarşamba açık ama cuma acık mıydı emin değilim. Ayağımın altına yastık koydum uzandım. Resmen cok şiddetli adet sancısı yaşıyorum
İnşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
İnşallah korktihun gibi olmaz
Canım doktora gittin mi?Bende bugün regl oldum beni de ekler misiniz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ve aşılama konuşacağız
Canım ben günde 1 defa kullanıyorum. Bana da baş ağrısı yaptı. Rahim kalinlastiriyirmus düşüğü engelleniyormus. Ben daha gebe kalmadım ki düşürmemek için şimdiden ilaç kullanmaya başlayayım dedim düzenli kullanmadım. Burda bazı arkadaşlara da doktor hiç vermemiş. Yani olmazsa olmaz değil demek. Hamile kalırsam ilk haftalar rahmi kalinlastirmak için kullanırım belki.Kızlar progestan fitil beni çok kötü yaptı. Çok yanma,kaşıntı ve hassasiyet hissediyorum. Beyaz beyaz da akintim oluyor. Bu durumda olup doktoruna danisan var mı??
Ovulasyon testi yaptın mı canım, bugün nasilsi koyuluk oranı ?Canım doktora gittin mi?
Canım dün en son testim pik'e yakındı, dün iğneden sonra da daha test yapmadım. İğne etkiliyor artık testleri. Kasık bölgemde hissiyat var ama çatlama olmadı daha hissediyorum.Ovulasyon testi yaptın mı canım, bugün nasilsi koyuluk oranı ?
Yaa geçmiş olsun canım. Sen adet belirtilerim var diyorsun ama inşallah bebiş tutunuyordurBen de ondan korkuyorum. Ağrımda çok fazla kalçama bile vuruyor ağrı
Canım kaç günlük sperm olacak bunda ?Canım dün en son testim pik'e yakındı, dün iğneden sonra da daha test yapmadım. İğne etkiliyor artık testleri. Kasık bölgemde hissiyat var ama çatlama olmadı daha hissediyorum.
İnşallah canım ama çok ağır bi ağrı araştırmalarıma göre kiste dönüştüyse oluyormus. Dayanılmıycak gibi gercektenYaa geçmiş olsun canım. Sen adet belirtilerim var diyorsun ama inşallah bebiş tutunuyordur
Kız çatlama ağrım başladı sanki yaCanım kaç günlük sperm olacak bunda ?
Kız benim de ağrım başladı. Yarın 12 aşılamam. Şimdiden başladı. Yarına kadar ağrırırsa böyle uyuyamam walla nasıl olacak bilemedim. Allah sana da dayanma gücü versin. Ben kist olduğum da hiç böyle ağrımamıştım.İnşallah canım ama çok ağır bi ağrı araştırmalarıma göre kiste dönüştüyse oluyormus. Dayanılmıycak gibi gercekten
Pardon 24 saat yanlış yazmışım. 24 saat sonra başladı ağrım.Kızlar hepinize bir sorum var. Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra çatlama ağrınız oldu? Benim bu 4. İğnem. Daha önce hiç 12. Saaatte ağrı yaşamamıştım. Şuan 12 saat oldu ve çatlıyorum gibi bir ağrı var.
Canım benim doktorum ağrıların olması çok güzel demişti. Çatlatma iğnesinden sonraPardon 24 saat yanlış yazmışım. 24 saat sonra başladı ağrım.