Amin amin amin kuzumYaa çok heyecanlandım senin içinde aayyhadi bismillah inşallah güzel haberler alırız senden de canım yarın sabah bende kontrole gideceğim akıbetim belli olucak
Cevap için teşekkürler canım.Bence ağrının kaliteyle bir alakası yoktur diye tahmin ediyorum kuzum. Bu ilaçların üç aşağı beş yukarı özellikleri aynı. Bak az önce bir prof şunu paylaştı. Bence genel olarak aralarında fark yok. O ay öyle denk gelmiş
154 çıktı canımÇok belliydi şüpheye yer bırakmayacak kadar kırmızıydı çizginsağlıkla kucağına al canım. Kaç çıktı değerin
Aa yaşıtım canım benimBenim de yaşım 37 canım. Kaç senelik evlisin ?
Her perşembe soru cevap yapıyor canım. Bazen cuma da devam ediyor. Eğer cevap vermezse Haftaya Perşembe yine şansını dene. Benim sorduğum tüp sorulara cevap verdiCevap için teşekkürler canım.
Bu hocanın soru cevaplarını bende okudum şimdi, bundan sonra takip ederim. Bende soru sordum ama cevaplaması bitmiş sanırım.
Catlamadan 10 gün sonra regl olmanin gebelik elde etmede sorun olup olmayacağını sordum
Maşallah maşallah. Ben de tahmin ederken 100ün üstünde çıkacak diyecektim de tuttum kendimi154 çıktı canım
Diğer grupta da bir arkadaşın iki tüpü de kapalı çıkmış Nisan'da. Bu ay hamile kaldıAa yaşıtım canım benim1,5 senedir evliyim ama şöyle söyleyim ilk günden beri istiyoruz deniyoruz, nisan sonu rahim filmi çektirdim hatta doktora gittim ve ben rahim filmi istiyorum dedim adam önce güldü sonra yaşımı görünce tamam dedi ve sonuç iki kapalı tüpüm de açıldı. Şimdi de tüm tuşlara basıyorum. Geçen ay çatlatma bu ay da aşılama yarın doktora gidicem iğneleri yazdırmaya
Çok sağ ol canım İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin yarın adet günüm ama idrar teslim negatif adet olduktan sonra doktora gideceğim işlemler başlayacak devlet hastanesine yaptıracağım yaş sınırı olduğu için tüp bebeğe yetişemiyorum anca bir tane aşılama yapacaklarB balbocegi34 kuzum bahsettiğim grup burası. Umarım aşılamaya hiç ihtiyacın olmadan bu ay hamilelik haberini alırız. Olur da aşılama olacak olursan buyur gel bekleriz canım1. Sayfada bir tablomuz var. Orada aşılama tarihlerini yumurta sayılarını takip ediyoruz. İki hamişimiz oldu inşallah artarak çoğalacak hamiş sayımız
İnşallah mucizen gerçek olur, testin pozitife döner canımÇok sağ ol canım İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin yarın adet günüm ama idrar teslim negatif adet olduktan sonra doktora gideceğim işlemler başlayacak devlet hastanesine yaptıracağım yaş sınırı olduğu için tüp bebeğe yetişemiyorum anca bir tane aşılama yapacaklar
Bende canım 1.5 senedir korunmuyorum. Temmuzda rahim filmi çekindim açıkti.Aa yaşıtım canım benim1,5 senedir evliyim ama şöyle söyleyim ilk günden beri istiyoruz deniyoruz, nisan sonu rahim filmi çektirdim hatta doktora gittim ve ben rahim filmi istiyorum dedim adam önce güldü sonra yaşımı görünce tamam dedi ve sonuç iki kapalı tüpüm de açıldı. Şimdi de tüm tuşlara basıyorum. Geçen ay çatlatma bu ay da aşılama yarın doktora gidicem iğneleri yazdırmaya
Rabbim sanada nasip etsin canım senin aşılama günün ne zaman kaçıncı yapacaksınMaşallah maşallah. Ben de tahmin ederken 100ün üstünde çıkacak diyecektim de tuttum kendimitahmin ettiğim gibi çıkmış maşallah maşallah
Sağol çok teşekkür ederim sorularım bitmez artık benim heycandanCanım güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederimamin amin aminnn canım burda tecrübelerimiz doğrultusunda elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çabalıyoruz aklına takılan soruları istediğin gibi sorabilirsin, çekinme kuzum. Herkesin tecrübesi çok kıymetli ama tabiki bizimkiler sadece tecrübe, uzmanlık alanımız değil. En doğru yönlendirmeleri doktorun yapacaktır.
Peki bu ay letu + Fostimon mu kulandın kuzum?
Kızlar çatlatma iğnemin 8.günü geçen perşembe vuruldum hatta 9 olucak üzerindeki 6 günğ yaptım diğerini bugün etkisi gitmiş dimiEki Görüntüle 3312764
Cumartesi oluyorum 4. Aşılamam kuzum.Rabbim sanada nasip etsin canım senin aşılama günün ne zaman kaçıncı yapacaksın
Canım ben 18 aydır bebiş deniyorum. Artık çatladığını bariz hissediyorum fizyolojik olarak. Baya ağrım oluyor. Ama bu hissiyata da güvenmeyip 18 aydır ovulasyon testi yapıyorum.Sağol çok teşekkür ederim sorularım bitmez artık benim heycandanhaklısın ama tecrübe de bazen doktorların dediklerinden daha iyi geliyor insana çünkü her doktorda artık aynı fikirde değil diğerinin dediğini diğeri begenmiyor yanlıs diyor kime neye inancağımızı da şaşırdık evet bu ay letu ve fostimon kullandım birde ben yumurtam erken çatlarsa anlarmıyım belirtisi oluyor mu herkeste
İnşallah bu aşılamanda sağlıkla gelir kuzunCanım ben 18 aydır bebiş deniyorum. Artık çatladığını bariz hissediyorum fizyolojik olarak. Baya ağrım oluyor. Ama bu hissiyata da güvenmeyip 18 aydır ovulasyon testi yapıyorum.
Herkes çatlamayı hissetmeyebilir, bu çok normal bi durum. En güvenli yolu ovulasyon testiyle takip etmek. Ben laboquik marka kullanıyorum. Trendyolda 20 ovu + 6 gebelik testi olan kutuyu alıyorum.
İnşallah olur canım ama lütfen umutsuz olma aslına bakarsan daha sadece bir kez çatlatma çok değil o yüzden hiç yelkenleri indirme sadece aklını uzaklaştır ben de oluruna bırakmak aklımı uzaklaştırmak için elimden geleni yapıcam bu ayBende canım 1.5 senedir korunmuyorum. Temmuzda rahim filmi çekindim açıkti.
1.5 senede bir kez devlette doktor klomen yazdı, yumurta takibi bile yapmadı.
Bende bu ay ilk defa aşılama oldum. 3 gün oldu daha.
Ama nedense umutsuzum B planım ve olur ona kafa yoruyorum.