- 3 Eylül 2023
- 1.196
- 1.086
- 53
- 30
Merhaba hoşgeldin Benim ilk aşılamamda 24 mm di. Yumurta günde 1 veya 2 mm büyür merak etme tedirgin olma diğer 16 olanda biraz daha büyümüş olur. Zaten cumartesi iğneyi yapacaksın. Yumurta 36,40 saat arası bir sürede çatlıyor. Aşılama saatini ona göre veriyorlar. Zaten ilacı daha kullanmayacaksın. Çok aşırı bi büyüme olmaz.Merhaba arkadaşlar. Bu ay adetimin 5.günü doktorun verdiği femara yı 5 gün kullandım. Daha sonra kontrole gittiğimde 14mm ve 16mm yumurtamın olduğunu 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Bugün yani perşembe günü tekrar gittim baktı ve yumurtaların 16mm ve 22mm olduğunu aşılama yapılacağını söyledi. Fakat hafta sonu girdiği için iğneyi cumartesi gecesi 12de yapıp pazartesi gelmemizi söyledi. Eve geldikten sonra kasıklarım çok ağrımaya başladı ve hala ağrıyor. 3 günde 22mm çıkan yumurta cumartesiye kadar daha çok büyümez mi? Şuan çok ağrım var. Ya iğneyi yapmadan çatlarsa yarın veya bu gece, cumartesi iğneyi boşuna yaparsam bir şey olur mu? Pazartesiye aşılama var, nasıl olacak bilmiyorum. Çok tedirginim ilk aşılamam olucak geç kalıp hüsranla sonuçlanmasından korkuyorum