- 31 Ağustos 2012
- 22.059
- 35.268
- 798
Canım bende yavaştan tüp bebek fikrine alışmaya çalışıyorum sanırım.Canım benim sana kocamaaan sarılıyorum. Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimkiler de bilse onlar bana baskı yapmasa bile ben de aynı senin gibi hissederdim. Uzak durmak iyi geliyorsa uzak dur kuzum. İyi insanlar ama işte biz hassas bir dönemdeyiz canım. Ben senin yerinde olsam Yılbaşından sonra gelecekseniz üçüncüyü de yaptırırdım kuzum. Tüp bebeğin de garantisi yok. Boş durmak da bana hiç iyi gelmiyor. Ama bu dediklerim benim için geçerli. Sen iki üç ay dinleneyim dersen o da güzel olur kuzum. Vücudunu dinle, eşinle konuş, kendinle konuş içine en sinen şeyi yap kuzum
Birde ben fiyatının 100 bin üzeri zannediyordum. Her yerde farklıdır ama bir kaç gundur denk gelip okuduğum yerlerde 35-40 civarı duydum. 100 üzeri olsaydı bütçemizi ayarlamamiz süre alacaktı.
Birde burda okuduğum iğnesiz yumurta büyütme de bana çok mantıklı geldi süreç daha kolay olur. Tabi doktorlar hangi tedaviyi uygulayacak onu da bilmiyorum.
Bulunduğum şehirde çok yabancıyım, hangi doktor hangi merkez iyi bilmiyorum, soramiyorum