- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Bana iki kutu hap verdi doktor 128 TLBirde transfer zamanı da ilk baştaki gibi ilaçlar pahalı mı
Bana ilaç vermedi 2. Veya 3. Gün gel dedi.İlaç kullandınız mı? Bana da adetin 2.gunu gel dediler.Yarin gidicem önce ilac verip bi 10 gün sonra mı transfer olacak acaba
Çatlatma önleyici iğne vermiyor mu ?Kızlar selam ben de bu ay tedaviye başladım. Geçen ay gonalf kullanırken erken çatladım tedavi iptal oldu. Şimdi ikinci tedaviye başladım. Gonal f 300 oluyorum 3 yumurta görünüyor ama çatlama oluyor sanırım yine
Amin inşallahMerhaba herkese ben de aranıza yeni geldim. Bugün adetimin ilk günü yarın inşaallah tedaviye başlayacağız. Ben Memorial Şişli Hastanesinde başlıyorum. Açıkçası ilk defa tüp bebek yaptirdigim için çok heyecanlıyım ve stresliyim. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşaallah
Ne zaman gitceksin doktora bugun vuruldun yarın mı çağırdılarBugün yapıldı ama yine geç kalındı biliyorum. Normalde en geç 5. Gün yapılmalı anlattığım halde defalarca dün 5.günümdü yapma dendi. Dün akşam sancım başladı sabah hemen gittim çatlama başlamış dendi hemen çatlama önleyici vur dendi. Vurdum ama geç kalındı eminim. Ağlamaktan harap oldum. Yumurta toplamaya bile geçemedim iki keredir.
Yarın sabah gidicem tekrar. Arkadaşlar bana dua edin lütfen yine iptal olmasın.Ne zaman gitceksin doktora bugun vuruldun yarın mı çağırdılar
Oncelikle hayirla saglikla gecsin surecin, eylul sana sans getirsinMerhaba herkese ben de aranıza yeni geldim. Bugün adetimin ilk günü yarın inşaallah tedaviye başlayacağız. Ben Memorial Şişli Hastanesinde başlıyorum. Açıkçası ilk defa tüp bebek yaptirdigim için çok heyecanlıyım ve stresliyim. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşaallah
kuzum çektirdin mi? anestezili ağrılı mıydı? nasıldı?Şans işi bence yada ağrı eşiği dedikleri ya.
Benimde kolay geçer umarım araştırdığıma göre anestezi ile çektirenler hiçbirşey anlamamış rahatmış
Tıkanıklık vb varsa bi kaç kez daha ilaç verip açmaya çalışabiliyorlarmış galiba.hissetmemek en güzeli ya benim acı eşiğim düşüktür baya.
Allah yardimciniz olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinizBugün yapıldı ama yine geç kalındı biliyorum. Normalde en geç 5. Gün yapılmalı anlattığım halde defalarca dün 5.günümdü yapma dendi. Dün akşam sancım başladı sabah hemen gittim çatlama başlamış dendi hemen çatlama önleyici vur dendi. Vurdum ama geç kalındı eminim. Ağlamaktan harap oldum. Yumurta toplamaya bile geçemedim iki keredir
Yarın sabah gidicem tekrar. Arkadaşlar bana dua edin lütfen yine iptal olmasın.
Benim doktorum Aysu hoca . Ben daha önce uyutulmadan rahim filmi çekilmiştim o zaman baya zor geçmişti doktorum sağ tarafına dayanamadığın için ilacı çok veremedim demişti. Memorial bu rahim filmini kabul etmedi uyutularak çektiler. İyiki anestezili çekilmisim çünkü iki tarafa da basınçla vermişler ilacı biraz zor geçiş olmuş ama açıldı dediler. Onun dışında bir sorunumuz yok. Fiyatlar 20.000 önden transferden önce alınıyor. Transfer olduktan sonra kalan miktar alınıyor. Bize açıkçası dolar kuruyla orantılı olduğu söylendi. Oyuzden transferin olduğu aya göre fiyatlar söylendi. Ben çok araştırarak burayı buldum oyuzden inşaallah umduğum gibi olurOncelikle hayirla saglikla gecsin surecin, eylul sana sans getirsin
Bende baslamadan cok heyecanliyim ve sabirsizlikla bekliyorum baslamayi, eylul sonu baslayacagim sanirim henuz doktorla gorusmedim ama sisliye randevu aldim, senin sorunun nedir ?
doktorun kim, memnun musun, ucretleri vs nasil bilgi verebilir misin ?
Tesekkurler simdiden
Insallah emeginin karsiligi olan bebisi saglikla kucagina alacaksin tez zamandaBenim doktorum Aysu hoca . Ben daha önce uyutulmadan rahim filmi çekilmiştim o zaman baya zor geçmişti doktorum sağ tarafına dayanamadığın için ilacı çok veremedim demişti. Memorial bu rahim filmini kabul etmedi uyutularak çektiler. İyiki anestezili çekilmisim çünkü iki tarafa da basınçla vermişler ilacı biraz zor geçiş olmuş ama açıldı dediler. Onun dışında bir sorunumuz yok. Fiyatlar 20.000 önden transferden önce alınıyor. Transfer olduktan sonra kalan miktar alınıyor. Bize açıkçası dolar kuruyla orantılı olduğu söylendi. Oyuzden transferin olduğu aya göre fiyatlar söylendi. Ben çok araştırarak burayı buldum oyuzden inşaallah umduğum gibi olur
Gğzel haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninleBugün yapıldı ama yine geç kalındı biliyorum. Normalde en geç 5. Gün yapılmalı anlattığım halde defalarca dün 5.günümdü yapma dendi. Dün akşam sancım başladı sabah hemen gittim çatlama başlamış dendi hemen çatlama önleyici vur dendi. Vurdum ama geç kalındı eminim. Ağlamaktan harap oldum. Yumurta toplamaya bile geçemedim iki keredir
Yarın sabah gidicem tekrar. Arkadaşlar bana dua edin lütfen yine iptal olmasın.
eğer istanbuldaysanız fulya açık emarı şiddetle tavsiye ederim. Asla ağrı sızı hissetmedim rahim deliğim çok çok küçük olmasına rağmen( bu tabii nacizane dir ) kişiye göre bu kadar değişiklik gösterir mi bilememkuzum çektirdin mi? anestezili ağrılı mıydı? nasıldı?