• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizinle konuşmuştuk önceden. Hayırlı olsun olumlu sonuçlanır umarım 🙏🏼
Evet konuşmuştuk, elimizden geleni yaptık artık bundan sonrasi nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun, kucaklarımız boş kalmasın, bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde bizlere gelsin inşallah.

Bende varım kızlar 28 Ağustos estrofeme başladım 11. Eylül kontrol .. 16 Eylül'de transfer dediler hayırlısı ile emriyo yapıştırma veya intrapilit serum önerdilermi size

Bende varım kızlar 28 Ağustos estrofeme başladım 11. Eylül kontrol .. 16 Eylül'de transfer dediler hayırlısı ile emriyo yapıştırma veya intrapilit serum önerdilermi size
Merhaba sizi de ekleyelim 🌸 yok bizim merkezde bu tarz şeyler pek önerilmiyor sanırım benim ilk tedavide de yoktu

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül:dua:
S sunshinebaby 11 Eylül:dua:
Z Zeynep8793 301 Eylül:dua:
@moral arayan:dua:
@ayse vera:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 28:dua:
@dorcha18 Eylül:dua:
@helmetan:dua:
S sunshinebaby 11 Eylül:dua:
@busra2626 Eylül:dua:
J jojumis 14 Eylül:dua:
P Papatyammkuzumm 16 Eylül:dua:
Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin 🍀

Tedavim bu ay başlıyor yaş 30 🤲

Bmm amh 0.7 🙃 ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
Hayirla sonuclansin oncelikle sureciniz🍀benim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,🙈

Back
X