• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Detaylı ultrason için 10 ocak tarihine randevu aldım bursa tomokaydan 2000₺ dendi o tarihte 21.haftamızda oluyoruz
Baya iyi bir fiyat denmiş. Ben muayeneye 2000 tl ödüyorum. detaylıya 3000 tl dedi 2 ocak tarihine almıştım gün, ben de 10 ocağa mı alsam diyorum. sizinle transfer günümüz arasında 1 gün vardı.

Baya iyi bir fiyat denmiş. Ben muayeneye 2000 tl ödüyorum. detaylıya 3000 tl dedi 2 ocak tarihine almıştım gün, ben de 10 ocağa mı alsam diyorum. sizinle transfer günümüz arasında 1 gün vardı.
Ben tarihi kendim seçtim aslında yüzü biraz net olsun istedim zamanıda geçmesin dedim 21.hafta uygun diye düşündüm küçük oğlum bakalım kime benziyor aşşırı merak ediyorum 🥰 ben 7 eylülde 5.gün transferi olmustum canım çift transferdi 1i tuttu 🤗

Ben tarihi kendim seçtim aslında yüzü biraz net olsun istedim zamanıda geçmesin dedim 21.hafta uygun diye düşündüm küçük oğlum bakalım kime benziyor aşşırı merak ediyorum 🥰 ben 7 eylülde 5.gün transferi olmustum canım çift transferdi 1i tuttu 🤗
Ben kontrole gittiğimde 4 hafta sonraya randevu al detaylıya dedi doktor. tarihte 2 ocağa denk geldi 20+0 oluyor ama 1 hafta daha geçse daha iyi olur sanki 1 hafta daha büyümüş olur oğlum. ben de 8 eylülde 5.gün transferi olmuştum tek embriyo idi. Donmuş başka embriyon var mı?
Bir de belindeki ağrı omurgada mı?

Ben kontrole gittiğimde 4 hafta sonraya randevu al detaylıya dedi doktor. tarihte 2 ocağa denk geldi 20+0 oluyor ama 1 hafta daha geçse daha iyi olur sanki 1 hafta daha büyümüş olur oğlum. ben de 8 eylülde 5.gün transferi olmuştum tek embriyo idi. Donmuş başka embriyon var mı?
Bir de belindeki ağrı omurgada mı?
Bence zamanı geçmediği sürece ne kadae büyümüş olursa okadae iyi diye düşünüyorum istersen 1 hafta daha geç git daha güzel görürüz diye düşünüyorum oğluşlarımızı🥰 benim 7 yumurtam olustu 4 ü döllendi 5.gün 1i öldü 3 kaldı. 2sini transfer oldum geride 1 tanecik kaldı inşallah onuda denerim oda tutar zamanı geldiğinde🤗 senin varmı dondurulmuş? Belimdeki ağrı omurgamada vuruyor ama daha çok belim kasıklarımın arka kısmında gibi daha çok. Şiddeti dayanılmıcak gibi değilse normaldir hiç endişelenme moral en önemlisi🤗

Bence zamanı geçmediği sürece ne kadae büyümüş olursa okadae iyi diye düşünüyorum istersen 1 hafta daha geç git daha güzel görürüz diye düşünüyorum oğluşlarımızı🥰 benim 7 yumurtam olustu 4 ü döllendi 5.gün 1i öldü 3 kaldı. 2sini transfer oldum geride 1 tanecik kaldı inşallah onuda denerim oda tutar zamanı geldiğinde🤗 senin varmı dondurulmuş? Belimdeki ağrı omurgamada vuruyor ama daha çok belim kasıklarımın arka kısmında gibi daha çok. Şiddeti dayanılmıcak gibi değilse normaldir hiç endişelenme moral en önemlisi🤗
benim 2 embriyom oldu donduruldu. 1 tanesi 2020 de transfer edildi kızım var çok şükür bu da diğer dondurulmuştu çok şükür. inşallah senin de vakti gelince diğerini dener ve tutar gönlünce olur. Benim ağrım tam omurgada gece uykumdan uyandırıp inletiyor bugün de böbreklerin olduğu yer ağrıyor. Erkek bebek hakikaten zormuş kızımda bunlar hiç olmamıştı. ilk transfer bu embriyo olsa ve bu şekilde geçseydi galiba 2.yi hiç düşünmezdim. 4 aylık oldum 2 ay 10 gün rapor kullandım.

Iyi düşünmussunuz ben bugün perinatologu randevu için aradim.21 22.haftada bakıyor doktor bey dedi görüştüğüm bayan.

Süper haber :) İnş benimki de sorunsuz gelir.

Hangi firmaya yaptırdınız kaç günde geldi acaba sonuçlar? Benim sonuçlar fransaya gidiyormuş orada noel'e denk gelecek sanırım
Özel bir doktor var perinatoloji orada yaptırdık ama nereye gittiğini bilmiyorum . Bizim 10 günde geldi sonuçlarımız ferah olun hiç bişey olmaz 🥰

selam canlarım bugün tüp bebek tramnsferimin 7. günü hiçbir belirti yok. dün kusma ve ishal vardı ama o viral enfeksiyon iğnelere ilaçlara devam sizlerde nasıl oldu? bebeğim benim ol lütfen.... :)

Kızlar bişey sormak istiyorum grip geçiren varmı ? Varsa neler yaptınız eşim grip oldu sanırım banada gecti 🤦🏻‍♀️siz neler yaptınız

Kızlar bişey sormak istiyorum grip geçiren varmı ? Varsa neler yaptınız eşim grip oldu sanırım banada gecti 🤦🏻‍♀️siz neler yaptınız
tuzlu su ile gargara en azından boğazdaki
Mikrobu temizliyor öksürüğe çeviriyor grip çünkü serum fizyolojik alacaktım eczacı en temizi izotonik serum dedi çocuklara da yaparlar biliyor musunuz bilmiyorum şırınga ile
Çekerek hem daha uygun hem daha temiz
Çok bi burun açmıyor ama temizliyor bi
Süre rahat ediyorsunuz.
Nane limon içtim ıhlamur için diyen vardı ama emin olamadım nane limon 2 sefer anca içtim bi ara sinüzit çok kötü baş ağrısı yaptı bir kere de parol içmek zorunda kaldım. Maalesef 3-4 gün sürünüyorsunuz belki 1 hafta hamile olunca zor geçiyor. Geçmiş olsun 🌸

Back