2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Geçmiş olsun devlet hastahanesinde ne serumu verdiler acaba , evet doktorlar hep böyle bir olumsuz konuşuyor zaten hassas bir bunye olarak gidiyoruz hastahaneye bir de tüp bebek diyoruz özellikle...

Nereden geliyor bu kanama bulamıyorlar mi ? Kan sulandırıcı kullaniyor muydunuz sizde ?

Bana kan sulandırıcılardan diyor tüp bebek doktorum, kadın doğum doktorum bulamadı.

Her tuvalete gittiğimde hep kanamam var önce taze geliyor sonra koyulasiyor kuru kanlar parçaları dökülüyor falan nereye kadar gidecek bilmiyorum.

Kendi doktorunuz ne dedi onu da merak ettim :) bu arada kaçıncı haftadasiniz?

Bencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denemem Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
417 den 649 arttı ama doktor yeterli bulmuyor sağlıksız gebelik diyor belki bi mucize olur diye farklı bir doktora gidecem yarın

Ne güzel bugunde 417 den 649 oldu ama doktor sağlıklı gebelik değil dedi belki mucize olur ne bileyim yine farklı bir doktora gözükecem yarın

Bugün 6nci günüm. Akşam dayamadim kocamla düştük yollara nöbetçi eczaneye. Dandik kaset testlerden aldım. 3 tane onlarda çıktı. 5.gun çift embriyo
Çok sevindiö ann benimde 5.embriyo pozitf değerim yükseliyor fakat yavaş yükseliyor o yüzde sağlıksız gebelik dedi doktor bugun

kızlar 2.aya yaklaşanlar çatlak kremi kullanmaya başlıyor muyuz ? lierac var mustela falan var sanırım en bitkiseli zararsızı hangis acaba ? malum pek kimyasal kullanmıyoruz bu aylarda ya.

Hastaneye gittiğimde biraz tansiyonum düşüktü zaten kusma vardı günlerdir bir şey yiyememiştim serum onun içindi sanıyorum
Kanamanın nereden geldiği ile ilgili en ufak bilgi vermediler detaylı ultrasona da girdim şimdi e nabızdan da bakıyorum raporuna kanama alanı vardır vs demiyor
Bugün kendi doktoruma gideceğim zaten devlet hastanesinde siz kendi doktorunuzla görüşün burası tüp bebekten anlamaz dediler açık açık
Evet hem ecopirin hem de oksapar kullanıyorum

7+4 ün bugün

Günaydın , aramızda 2 gün fark var bir şey yokmuş çok şükür benim doktorum kan sulandiricilar yapıyor onlar senin için çok önemli kesemem demişti bakalım sizinki ne diyecek :) sizde de pıhtılaşma bozukluğu var mıydı.

Kızlar fetal dna testi için 2 yerle görüştüm. biri genoks 9000 tl dedi tek çekim, ankarada yapılıyor test. diğeri ilk gebeliğimde yaptırdığım yer nejat imirzalıoğlu kan fransaya gidiyor orda yapılıyor test 350 euro dedi ama eski hastası olduğum için indirim yaptı.

Bilinen bir pıhtılaşma bozukluğum yok canım tüp bebekte tedbiren veriyorlar genelde herhalde. Bakalım öğleden sonra gideceğim

Ben oksapar kullanıyorum
3850 tl verdim genetik test yaptırdım cumartesi günü.
4 ile 6 haftada sonuç cikiyormus
Sonuca göre oksapara ya devam edicem ya bırakıcam
Pıhtı felan atar da çocuğu vücut atar mı diye bakiliyormus.Kan sulandırıcı gerekli mi değil mi belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…