- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.301
Hastanedeyim bu gece. Kanamam kesildi gibi çok şükür. Ama ara ara yoklayan bir Ağrı hissediyorum. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Hemşire taze renkte değilse eski kanamanın kalıntıları dedi bu da iyi bir şey dedi. Gün içinde bakıldığında kalbi atıyordu en son. Doktor duradabilir dedi. Kanama alanı var şu şekilde vs hiçbir açıklamada bulunmadı devlet hastanesindeyim. Sabah bir terslik olmazsa kendi doktoruma gideceğim. Acil bir durum olur müdahale etmeleri gerekirse diye buradayım bu gece doktorun da fikri bu. Tuvalet harici kalkmam yasak. Ezcümle; yüreğim ağzımda yatıyorum işte. 8 yaşındaki oğlum babası ile evde. Kendimi kötü hissediyorum.
Geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla geçirirsiniz süreci devlet hastanesindeki doktorlarda biraz üslup sıkıntısı olabiliyor korkmayın dan dan söylüyorlar bazı şeyleri. inşallah sabah güzel haberler alırsınız. Kanamanızın kesilmesine sevindim.
Geçmiş olsun devlet hastahanesinde ne serumu verdiler acaba , evet doktorlar hep böyle bir olumsuz konuşuyor zaten hassas bir bunye olarak gidiyoruz hastahaneye bir de tüp bebek diyoruz özellikle...Dün sabah girdiğim hastaneden bu akşam çıktım. Dün sabah kanamam fazlalaştı ve rengi kırmızıydı yatışımı yaptılar iğne serum tahliller. Kanamam kesildi bu sabah detaylı ultrasona girdim bir problem yok dendi yarın kendi doktoruma gideceğim.
417dende 649çıktı ama iki katı değil diye sağlıksız gebelik dedi doktorum napcam bilmiyorum başka bir doktora gözükcem artıkÖnemli olan artış yüzde 60 artması yeterli
417 den 649 arttı ama doktor yeterli bulmuyor sağlıksız gebelik diyor belki bi mucize olur diye farklı bir doktora gidecem yarınBencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denememRabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Çok sevindim canım kaç değerle öğrendinKizlar benim pozitif
Ne güzel bugunde 417 den 649 oldu ama doktor sağlıklı gebelik değil dedi belki mucize olur ne bileyim yine farklı bir doktora gözükecem yarınBenimde tam iki kat artış olmadı %60 olması yeterli çok korkmuştum şu an hamileyim ikizler 2 gün önce kalp atışlarını duydum bu 3. Denememdi. Daha önceki iki denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı onlarda değerlerim 3 katı olarak felan artmıştı hiç beklemiyorken kese muayenesinde dış gebeliklerle karşılaşmıştık.
Bugün 6nci günüm. Akşam dayamadim kocamla düştük yollara nöbetçi eczaneye. Dandik kaset testlerden aldım. 3 tane onlarda çıktı. 5.gun çift embriyoÇok sevindim canım kaç değerle öğrendin
Çok sevindiö ann benimde 5.embriyo pozitf değerim yükseliyor fakat yavaş yükseliyor o yüzde sağlıksız gebelik dedi doktor bugunBugün 6nci günüm. Akşam dayamadim kocamla düştük yollara nöbetçi eczaneye. Dandik kaset testlerden aldım. 3 tane onlarda çıktı. 5.gun çift embriyo
3.aya yaklaşanlar yazacaktımkızlar 2.aya yaklaşanlar çatlak kremi kullanmaya başlıyor muyuz ? lierac var mustela falan var sanırım en bitkiseli zararsızı hangis acaba ? malum pek kimyasal kullanmıyoruz bu aylarda ya.
Hastaneye gittiğimde biraz tansiyonum düşüktü zaten kusma vardı günlerdir bir şey yiyememiştim serum onun içindi sanıyorumGeçmiş olsun devlet hastahanesinde ne serumu verdiler acaba , evet doktorlar hep böyle bir olumsuz konuşuyor zaten hassas bir bunye olarak gidiyoruz hastahaneye bir de tüp bebek diyoruz özellikle...
Nereden geliyor bu kanama bulamıyorlar mi ? Kan sulandırıcı kullaniyor muydunuz sizde ?
Bana kan sulandırıcılardan diyor tüp bebek doktorum, kadın doğum doktorum bulamadı.
Her tuvalete gittiğimde hep kanamam var önce taze geliyor sonra koyulasiyor kuru kanlar parçaları dökülüyor falan nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Kendi doktorunuz ne dedi onu da merak ettim :) bu arada kaçıncı haftadasiniz?
7+4 ün bugünGeçmiş olsun devlet hastahanesinde ne serumu verdiler acaba , evet doktorlar hep böyle bir olumsuz konuşuyor zaten hassas bir bunye olarak gidiyoruz hastahaneye bir de tüp bebek diyoruz özellikle...
Nereden geliyor bu kanama bulamıyorlar mi ? Kan sulandırıcı kullaniyor muydunuz sizde ?
Bana kan sulandırıcılardan diyor tüp bebek doktorum, kadın doğum doktorum bulamadı.
Her tuvalete gittiğimde hep kanamam var önce taze geliyor sonra koyulasiyor kuru kanlar parçaları dökülüyor falan nereye kadar gidecek bilmiyorum.
Kendi doktorunuz ne dedi onu da merak ettim :) bu arada kaçıncı haftadasiniz?
Hastaneye gittiğimde biraz tansiyonum düşüktü zaten kusma vardı günlerdir bir şey yiyememiştim serum onun içindi sanıyorum
Kanamanın nereden geldiği ile ilgili en ufak bilgi vermediler detaylı ultrasona da girdim şimdi e nabızdan da bakıyorum raporuna kanama alanı vardır vs demiyor
Bugün kendi doktoruma gideceğim zaten devlet hastanesinde siz kendi doktorunuzla görüşün burası tüp bebekten anlamaz dediler açık açık
Evet hem ecopirin hem de oksapar kullanıyorum
Günaydın , aramızda 2 gün fark var bir şey yokmuş çok şükür benim doktorum kan sulandiricilar yapıyor onlar senin için çok önemli kesemem demişti bakalım sizinki ne diyecek :) sizde de pıhtılaşma bozukluğu var mıydı.7+4 ün bugün
Bilinen bir pıhtılaşma bozukluğum yok canım tüp bebekte tedbiren veriyorlar genelde herhalde. Bakalım öğleden sonra gideceğimGünaydın , aramızda 2 gün fark var bir şey yokmuş çok şükür benim doktorum kan sulandiricilar yapıyor onlar senin için çok önemli kesemem demişti bakalım sizinki ne diyecek :) sizde de pıhtılaşma bozukluğu var mıydı.
1250 sizin kaç?Kızlar merhabaEkim grubundayım ama siz 1 ay daha deneyimli olduğunuz için size de sormak istedim İkiz bebek bekleyenler 10.gün değeriniz kaç çıktı acaba?
Ayy maşallah vallahi ben anlamıyorum kormalde biraz göbişliydim anlamıyorum bende 11 haftaya giriyorumKızlar karnınız belli olmaya başladımı? 10+5teyim karnım çıktı
Ben 65ten 59a düştüm hamile kalmadan önce ama boyumda 160 çok zayıf değildim bizde şaşkınız nasıl belli oluyor diyeAyy maşallah vallahi ben anlamıyorum kormalde biraz göbişliydim anlamıyorum bende 11 haftaya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?