2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaslar bugun doktora gittik çok şükür kalp atislari normal fakat kese etrafinda minunum kanama odaklari goruyorum dedi istirahat verdi ek 1 igne ve coraspini kesti.Kanamam olmadi ama iceride varmis boyle bir durumla karsilasan varmi acaba?

Ay canım çok sevindim vallahi bende Kasım'da başlıyorum Allah nasip ederse inşallah güzel haberlerle kuzum ya

Ay canım çok sevindim vallahi bende Kasım'da başlıyorum Allah nasip ederse inşallah güzel haberlerle kuzum ya
Ay şimdi daha çok sevindim. Gel el ele gidelim Kasım ayına inşallah güzel haberlerimizi paylaşabiliriz. Senin kaçıncı tüp bebek denemen kuzum?

Prolutex kulananlar ne için kullanıyolar bugün dr verdi transfer hazırlığındayım da ne işe yarıyor
PROLUTEX, progesteron etkin maddesini içermektedir. progesteron doğal yolla oluşan bir kadın cinsiyet hormonudur. Söz konusu ilaç rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmanıza ve gebeliğinizin korunmasına yardımcı olur.

Benim 7 ci olcak aşılamayı da sayarsak 8ci cnm nereye gitmeye karar verdin cnm
Maşallah kız, ne kadar çok sabır göstermişsin. Sebep gösterebiliyor mu doktorlar canım tutmamasına? İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin. Ben 4. aşılamam da tutmayınca dünden beri toparlanmaya çalışıyorum. Çok güçlü bi kadınsın canım... Nova art tüp bebek merkezine canım. Prof bir hoca var. Onda devam edeceğim. Bugün yoktu, başka kadın operatör doktor muayene etti beni ama sanırım bu işler böyle oluyor. Proflar her istediğimizde merkezde olmuyorlar. Aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Daha tanışamadım yani kendisiyle ama bir arkadaşım memnun kalmıştı. O sebeple tercih ettim.

ben de kist varken baslanmıstı kendı kaybolur nasılsa adette dıye

Cnm oda birşey mi kanser hastasıyım üstelik ama umutsuzluk yok Allah'ıma sığınıyorum o olderse olur güzel temenligin için teşekkür ederim canım

Bir tek sebeb yaş ve koromozon diyorlar herşey çok güzel en kaliteli 5 ci gün emriyosu hepside bu süreçte ikitane bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu meleklerim bana şefaatçi olurlar inşallah sabır ve dua ile bekliycem

ben de kist varken baslanmıstı kendı kaybolur nasılsa adette dıye
Benim önceki doktorum da bu doktorum da kist varken yumurta geliştirici vermiyorlar. Kisti de geliştirir diye. Keşke benim de bir an önce başlansaydı kuzum. Kist süpriz oldıu

Cnm oda birşey mi kanser hastasıyım üstelik ama umutsuzluk yok Allah'ıma sığınıyorum o olderse olur güzel temenligin için teşekkür ederim canım
Allah yardımcın olsun senin benim tüm insanların herşey Allah'tan. Bazı noktalarda teslimiyetçi olmak lazım, yoksa insan aklını kaybedebilir.
Gerçekten de hissettiğim gibi çok güçlü bir kadınmışsın kuzum. Allah sabır versin canım arkadaşım meleklerin orda seni bekleyecekler. Rabbim tez zamanda şifacın olsun, bebişlerine kavuşmanda yardım etsin amin amin

Canım hanımlar 10. Haftada progestan fitil bitecek demişti doktor ama şimdi aklıma takıldı 10. Hafta bitecek 11. Haftaya girdiğimizde mi bırakacağız ? Yoksa 9. Hafta bitip 10 a girdiğimizde mi Bilgisi olan var mı varsa paylaşırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…