- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.101
Yok benim öyle bir sıkıntım olmadı sadece ağzımın içinde sürekliiyi akşamlar bir şey sorabilir miyim benim dilimin ucu hep uyuşuk gibi sizde de oluyor mu
Uzun zamandır böyle yediğim birşeyden olduğunu sanmıyorumYok benim öyle bir sıkıntım olmadı sadece ağzımın içinde sürekli
Tuhaf bi tat var o kadar.
sizin yediğiniz bişey etkilemiş olabilir mi acaba.
Ay canım çok sevindim vallahi bende Kasım'da başlıyorum Allah nasip ederse inşallah güzel haberlerle kuzum yacanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz A Allah de doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Ay şimdi daha çok sevindim. Gel el ele gidelim Kasım ayınaAy canım çok sevindim vallahi bende Kasım'da başlıyorum Allah nasip ederse inşallah güzel haberlerle kuzum ya
Doktorunuza bir danışın isterseniz öyleyse.Uzun zamandır böyle yediğim birşeyden olduğunu sanmıyorum
Benimde sürekli ağzımda acı bi tat variyi akşamlar bir şey sorabilir miyim benim dilimin ucu hep uyuşuk gibi sizde de oluyor mu
PROLUTEX, progesteron etkin maddesini içermektedir. progesteron doğal yolla oluşan bir kadın cinsiyet hormonudur. Söz konusu ilaç rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmanıza ve gebeliğinizin korunmasına yardımcı olur.Prolutex kulananlar ne için kullanıyolar bugün dr verdi transfer hazırlığındayım da ne işe yarıyor
Benim 7 ci olcak aşılamayı da sayarsak 8ci cnm nereye gitmeye karar verdin cnmAy şimdi daha çok sevindim. Gel el ele gidelim Kasım ayınainşallah güzel haberlerimizi paylaşabiliriz. Senin kaçıncı tüp bebek denemen kuzum?
Maşallah kız, ne kadar çok sabır göstermişsin. Sebep gösterebiliyor mu doktorlar canım tutmamasına? İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin. Ben 4. aşılamam da tutmayınca dünden beri toparlanmaya çalışıyorum. Çok güçlü bi kadınsın canım... Nova art tüp bebek merkezine canım. Prof bir hoca var. Onda devam edeceğim. Bugün yoktu, başka kadın operatör doktor muayene etti beni ama sanırım bu işler böyle oluyor. Proflar her istediğimizde merkezde olmuyorlar. Aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Daha tanışamadım yani kendisiyle ama bir arkadaşım memnun kalmıştı. O sebeple tercih ettim.Benim 7 ci olcak aşılamayı da sayarsak 8ci cnm nereye gitmeye karar verdin cnm
ben de kist varken baslanmıstı kendı kaybolur nasılsa adette dıyecanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz A Allah de doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Cnm oda birşey mi kanser hastasıyım üstelik ama umutsuzluk yok Allah'ıma sığınıyorum o olderse olur güzel temenligin için teşekkür ederim canımMaşallah kız, ne kadar çok sabır göstermişsin. Sebep gösterebiliyor mu doktorlar canım tutmamasına? İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin. Ben 4. aşılamam da tutmayınca dünden beri toparlanmaya çalışıyorum. Çok güçlü bi kadınsın canım... Nova art tüp bebek merkezine canım. Prof bir hoca var. Onda devam edeceğim. Bugün yoktu, başka kadın operatör doktor muayene etti beni ama sanırım bu işler böyle oluyor. Proflar her istediğimizde merkezde olmuyorlar. Aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Daha tanışamadım yani kendisiyle ama bir arkadaşım memnun kalmıştı. O sebeple tercih ettim.
Bir tek sebeb yaş ve koromozon diyorlar herşey çok güzel en kaliteli 5 ci gün emriyosu hepside bu süreçte ikitane bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu meleklerim bana şefaatçi olurlar inşallah sabır ve dua ile bekliycemMaşallah kız, ne kadar çok sabır göstermişsin. Sebep gösterebiliyor mu doktorlar canım tutmamasına? İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin. Ben 4. aşılamam da tutmayınca dünden beri toparlanmaya çalışıyorum. Çok güçlü bi kadınsın canım... Nova art tüp bebek merkezine canım. Prof bir hoca var. Onda devam edeceğim. Bugün yoktu, başka kadın operatör doktor muayene etti beni ama sanırım bu işler böyle oluyor. Proflar her istediğimizde merkezde olmuyorlar. Aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Daha tanışamadım yani kendisiyle ama bir arkadaşım memnun kalmıştı. O sebeple tercih ettim.
Benimde öyle ya sürekli uyuşuk gibiiyi akşamlar bir şey sorabilir miyim benim dilimin ucu hep uyuşuk gibi sizde de oluyor mu
Kaç haftalıksın mide bulantısı oluyor muBenimde öyle ya sürekli uyuşuk gibi
Benim önceki doktorum da bu doktorum da kist varken yumurta geliştirici vermiyorlar. Kisti de geliştirir diye. Keşke benim de bir an önce başlansaydı kuzum. Kist süpriz oldıuben de kist varken baslanmıstı kendı kaybolur nasılsa adette dıye
Allah yardımcın olsun senin benim tüm insanlarınCnm oda birşey mi kanser hastasıyım üstelik ama umutsuzluk yok Allah'ıma sığınıyorum o olderse olur güzel temenligin için teşekkür ederim canım
Gerçekten de hissettiğim gibi çok güçlü bir kadınmışsın kuzum. Allah sabır versin canım arkadaşımBir tek sebeb yaş ve koromozon diyorlar herşey çok güzel en kaliteli 5 ci gün emriyosu hepside bu süreçte ikitane bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu meleklerim bana şefaatçi olurlar inşallah sabır ve dua ile bekliycem
7 haftalık oldum mide bulantısı da oluyor sizin kaç haftalıkKaç haftalıksın mide bulantısı oluyor mu
çok teşekkür ederim amin,inşallah.yarın gideceğiz doktorumuzaİçin rahat etsin git doktoruna Rabbim kolaylık versin sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur da bugünleri unuturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?