2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

donmuslarda daha dazla kullanılıyormus taze tramsfer oldugu ıcın bırakabılırz dedı.kanama olursa tekrar baslarız dedı.Yurtdısında kalp atısı duyuldugunda bırakılıyor ılaclar dedı
Yurd disi biraz farkli ilerliyo ya bu kadar igne filan vermiyolar ben 2 seferde Almanyada oldum transferimi begenmedim icin suan türkiyedeyim cok sükür 4.cü denememde yakaladil gebeligi sorun degil ignelere alisti vucudumuz artik canim ne zaman denilirse ozaman birakiriz

Kizlar 10.cu haftamin icindeyim bogazim bugun baya bi agriyo , kafam desen sepet gibiyim ne yapabilirim ya

Kızlar bişey sorucam canım aşırı derece cennet hurması çekiyor hamilelikte yeniyor mu bilginiz var mı

Kızlar beşinci hafta ultrasyon görüntüsüne bakar mısınız karından baktı bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi ama sizin dediğiniz yolk falan var mı yok mu bişey demedi ya

Eklentiler

• 3665B9C4-054C-4613-B3EA-EF0DF3D862D4.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar beşinci hafta ultrasyon görüntüsüne bakar mısınız karından baktı bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi ama sizin dediğiniz yolk falan var mı yok mu bişey demedi ya
Canım 5. hafta karından keseyi ancak görürler. benim ilk gebeliğimde de 5+5 te keseyi görmüştük karından. ikinci gebeliğimden vajinal 6. haftada kese+yolk görmüştü.

Canım 5. hafta karından keseyi ancak görürler. benim ilk gebeliğimde de 5+5 te keseyi görmüştük karından. ikinci gebeliğimden vajinal 6. haftada kese+yolk görmüştü.
5+4 dü dün işte karından baktı yolk falan bişey demedi haftaya gelirsin kalp atışı için dedi bende bi an boş gebelik mi diye korktum ya

5+4 dü dün işte karından baktı yolk falan bişey demedi haftaya gelirsin kalp atışı için dedi bende bi an boş gebelik mi diye korktum ya
5 +1 benımde sizin gibi kese gordu bısey demedi ikinci gittigimde 6+2 de kalp duyduk endişe etmeyin ufak oldugu için gözükmüyor demişti boş gebelık olsa sölerlerdi ılk muayenede bellı oluyo demıstı bana doktor

Çok geçmiş olsun benimde dün alındı devlette yaptırdım bende 1 gün hastanede kaldım bugün taburcu oldum allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

ankarada serdar oğuz u ve özel ankara tüp bebek merkezini öneririm ilk denemem de tuttu hamd olsun

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim iyi bi doktora da gitmiştim yarın başkasına mı gitsem bi de diye düşünüyordum Salı günü aynı doktora randevum var o zaman bekleyeyim

canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz A Allah de doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.

Bence en doğrusunu yapmışsınız. Çünkü çoğu kadın doğum doktorları beni de hep olur daha yaşınız genç bu şekilde de normal gebe kalan var diyerek oyalamıştı. Ki Benim çikolata kistim ve ona bağlı olarak azalan amh yani rezervlerim vardı.
Sizin yaşınız varsa denemenizde fayda var. Aşılama ile maddi manevi kayıp yaşamayın daha fazla. Devlet bile 2 aşılama sonrası tüp bebek yapmaya yönlendiriyor.
İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…