- 2 Eylül 2023
- 9
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Amin canım belirti varmı ben 3 gün embriyosu yarın 10 günüm hiç belirtim yokAmin inşallah Allah dualarımızı kabul etsinbende bekliyorum 8. Günüm ve günler geçmiyor rabbim sabrımızın ve emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Bende de hiç bir belirti yok ara ara kasıklarım da bi ağrı hissediyorum ama kendimi çok dinlediğim için sanırım leke vs hiç birşey yok göğüs hassasiyetim var ama o transfer öncesi de vardı ilaçlardan kaynaklıdır kesinAmin canım belirti varmı ben 3 gün embriyosu yarın 10 günüm hiç belirtim yok
biz son 3 gün boyunca her gün hastanedeydik. Her gün kan alıp lh ve e2 değerime bakıldı. Neyseki bugün lh pik yaptı ve çatlatma iğnemi vurdum. 6 gün rahatım:) gerçekten fazlasıyla çaba ve sabır gerektiren bir süreç. Dilerim bu yolda emek veren herkesin süreci pozitifle sonuçlanırİnşallahBenim belli değil yarın 2. Muayenem var sonra sanırım biraz daha erken çağırırlar 3-4 gün sonra o zaman belli
Olur ama tahminim 11-12 gibi olacak.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallahBU sefer guzel.sonuclar alirsin insaAllahbizde bnm tuplerim kapali amh 0.7
Folbiol ve progestanı aile hekimi yazıyor.Kızlar bugün 2.ultrason randevum vardı. Adetin 15.günüydü. progestan dex 25mg ye yarın başlıyorum günde 2 tane. Folbiol günde 1 tane, estrofem günde 3 tane devam. 5.gun embriyosu dondurulmustu. 6. Gün yani cuma günü transfer günüm büyük ihtimal.
Kızlar bu ilaçları aile hekimine yazdırıp alan var mı?
Progestan dex ödemiyor diye biliyorum ben diğer bi progestan var kalçadan yapılan onu ödüyor. Bu dexKızlar bugün 2.ultrason randevum vardı. Adetin 15.günüydü. progestan dex 25mg ye yarın başlıyorum günde 2 tane. Folbiol günde 1 tane, estrofem günde 3 tane devam. 5.gun embriyosu dondurulmustu. 6. Gün yani cuma günü transfer günüm büyük ihtimal.
Kızlar bu ilaçları aile hekimine yazdırıp alan var mı?
Bu konuda bende size katiliyorum, hatta bir ek yapmak isterim bende.
Ornengin isim yapmis ekibi ve lab.cok iyi olan doktorladan cok fazla beklentiyle tüp bebege basliyoruz okuyorum surekli su kadar odeme yaptim ama sadece bir kez beni muayene etti diye sitem ediyoruz, surec kolay degil evet ama doktorun birebir ve her asamada ilgilenmesi sart degil bana gore(eger bu isim yapmis ve yogun doktorlarda tedavi oluyorsak)
Sonucta bunlar da insan ve bir gun meslek hayatlari bitecek bu yuzden ekibi iyi olan yerlerde ekibin tedavi uygulama bicimlerine guveniyorum deyip bedenimi aklimi 'neden bu doktor benimle her asamada ilgilenmiyor' diye yormak istemiyorum yeterince yorucu ve uzun bir yol.
Bu arada bende doktor arastiriyorum hala ve kriterim iyi bir ekip ve iyi lab olmasi sizlerin deneyimlerinizi okudukca da netlesiyorum
Estrofem değilde progestan şişlik ve kabız yapıyor eğer kullanıyorsanızKızlar estrofem karında şişlik ve ağrı ve yaptımi size
İnşallah en kısa zamanda güzel neticelerle karşılaşırsınızBen 5ci denemi yaptım ve sonrasında gittiğim görüştüğüm hoca o 10 dakikada bana size daha önce tüp bebek tedavisi yapılmamış normal bir kadın hamile kalır gibi işlem yapılmış dedi çok ciddi ve sakin bir dille önerdiği uygulamaları daha önce hiç duymamıştım ve hepsini yaptırdım.. Ben güya İstanbul'un en iyi ve pahalı Hastanesi'nde 5 defa tüp bebek denemesi yapmış bir hastayım 3 yılım çöpe gitti lütfen sizde araştırın ve öyle tamam bu doktor diyin .. Rabbim emeklerimizin karşılığını hepimize hayırlı evlatlar olarak versin ...
Geldim balımm benim transfer ekime kaldı tetkikler anca çıkarmış sen ne durumdasın adet oldun mu
İnşallah en kısa zamanda güzel neticelerle karşılaşırsınızHangi hastanede 5 kez deneme yaptınız acaba, doktorunuz kimdi? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz? Bir de merak ettiğim bir kaç olumsuzluktan sonra neden hastane ve doktor değiştirmeyi tercih etmediniz?
Aa beraber oluruz diye sevinmiştim yaGeldim balımm benim transfer ekime kaldı tetkikler anca çıkarmış sen ne durumdasın adet oldun mu
Hiç yapmadı banaKızlar estrofem karında şişlik ve ağrı ve yaptımi size
Yaa çokk heyecanlıAa beraber oluruz diye sevinmiştim ya
Evet canm estrofeme başladık 11 inde kontrolüm var
Anladım, teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreçleriniz son olsunTabiki şöyle oldu 1.ci üniversite hastanesi Koç'un grubu . 2.3.4 aynı doktor Amerikan hastanesi 5 ci .doktor yine lab. Koç Amerikan hastanesi dış doktor... 3 ayrı doktor aslında hepsinde işin uzmanı diye ama elden ne gelir Allah'ım nasip etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?