- 29 Nisan 2021
- 4.642
- 7.027
Mantıklı aslında sabah akşam olması bende mi öyle yapsam ben sabah veriyorum 12 damla şeklindeBana kilo şu kadar sabah akşam dedi doktor
Yani 5 kg ise 5 damla sabah 5 damla akşam günde toplam 10 damla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı aslında sabah akşam olması bende mi öyle yapsam ben sabah veriyorum 12 damla şeklindeBana kilo şu kadar sabah akşam dedi doktor
Yani 5 kg ise 5 damla sabah 5 damla akşam günde toplam 10 damla
Bazen 5-6 bazen 6-7 yapıyor. Öğle uykusuna bağlı o da değişiyor. Gözlemlediğim yediye kadar uyanmamışsa 9 da uyumuyor yani bizim için en az 2 saat uyanık kalması lazım, 2 buçuk 3 saat kalırsa daha hızlı uykuya geçiyor zaten. Bir de 9 da uyuyor 9 buçukta uyanıp 5 dk emiyor geri uyuyor benim kızım sonra 1 buçuk ya da 2 de uyanıyor. Uyansa da ışığı açma tekrar uyuması iş bekle bence5Te son uyumuş ya canm sonra kaçta kalktı? Yani ne kadar uyanık kalabildi en son.. ben de 1 hafta sonra kararlı şekilde her gün bi saat belirleyip ggidecğim odaya bakalım.. (önümüzdeki hafta kv gelecek o yüzden 1 hafta sonra başlarım ancak)
Canım benim çok geçmiş olsun eşim nöbetçi bransı değil yoğunmuş yarın bir çocukcu arkadaşını arayacak dönüş yaparım sana.Kalsifiye sefal hematom deniyo deri altında kemikleşme var ameliyatla açılacak ve kemik tıraşlanacak
Bugün 20.15te uyandı.. (yoldaydık 2saati geçik uyudu) 23te geri uyuttum. (Normalde dediğin gibi genelde 2 saat uyanık kalır ama 3 saat olduğuda oluyor. 22.30 civarı zor oyaladık uyursa uyanır diye 23te uyudu )Bazen 5-6 bazen 6-7 yapıyor. Öğle uykusuna bağlı o da değişiyor. Gözlemlediğim yediye kadar uyanmamışsa 9 da uyumuyor yani bizim için en az 2 saat uyanık kalması lazım, 2 buçuk 3 saat kalırsa daha hızlı uykuya geçiyor zaten. Bir de 9 da uyuyor 9 buçukta uyanıp 5 dk emiyor geri uyuyor benim kızım sonra 1 buçuk ya da 2 de uyanıyor. Uyansa da ışığı açma tekrar uyuması iş bekle bence
Çok teşekkür ederim ilginiz içinCanım benim çok geçmiş olsun eşim nöbetçi bransı değil yoğunmuş yarın bir çocukcu arkadaşını arayacak dönüş yaparım sana.
Bizdede aynı belirtiler var benimki 15 gündür meme ucunu ısırıyor çığlık atıp korkutmamak için kendimi sıkıyorumBebişim diş çıkarma belirtilerine dün ve bugün emzik çiğnemeyi de ekledi hadi bakalım..
Salya 2. Aydan beri var, herşeyi ağzına götürme, elini yumruk yapıp ağzına sokma, Yersiz ağlama ve artık emzik çiğneme de geldi.. dişi de bekleriz bir ara
Kesinlikle gitmelisin. Çoğu gebenin kanaması olur ilk haftalarda, progestan başlanır. Düşük tehlikesi olarak adlandırılır. Lütfen acile git. Parlak kırmızı kanama olması biraz daha riskli.Arkadaşlar ben konu açtım ama pek görünmedi saat itibariyle. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben dün 138 beta ilr gebe olduğumu öğrendim. Bu akşam hatta az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kırmızı kanama geldi. Devamı gelmedi sizce doktora gitmeli miyim acile. Nolur bişey deyin
Hatta şimdi hatırladım benim 9. Haftada bir iki damla kahverengi leke gelmiştiArkadaşlar ben konu açtım ama pek görünmedi saat itibariyle. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben dün 138 beta ilr gebe olduğumu öğrendim. Bu akşam hatta az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kırmızı kanama geldi. Devamı gelmedi sizce doktora gitmeli miyim acile. Nolur bişey deyin
23 te gece uykusuna geçmiş bana göre.Bugün 20.15te uyandı.. (yoldaydık 2saati geçik uyudu) 23te geri uyuttum. (Normalde dediğin gibi genelde 2 saat uyanık kalır ama 3 saat olduğuda oluyor. 22.30 civarı zor oyaladık uyursa uyanır diye 23te uyudu )
23.20de uyandı. Yatağından almadım oda karanlık ninniye pişpişi rağmen uyumadı şimdi memede uyumak üzere... 00.10da memede uyudu. Umarım beşiğe koyunca uyanmaz
Şimdi bu çocuk bu gece kaçta uyumuş oluyor
1yaş da tahlil yapıp duruma göre değerleri düşükse devam ettiriyorlar.iyiyse kesiyorlarKızlar binada cevap verebilir misiniz
23 te gece uykusuna geçmişBugün 20.15te uyandı.. (yoldaydık 2saati geçik uyudu) 23te geri uyuttum. (Normalde dediğin gibi genelde 2 saat uyanık kalır ama 3 saat olduğuda oluyor. 22.30 civarı zor oyaladık uyursa uyanır diye 23te uyudu )
23.20de uyandı. Yatağından almadım oda karanlık ninniye pişpişi rağmen uyumadı şimdi memede uyumak üzere... 00.10da memede uyudu. Umarım beşiğe koyunca uyanmaz
Kanama için doktora gidin ilk çocuksa müdahele etmiyorlar.ilkinde benim sağlıksızsa düşer dediler 5haftalık düşük yaptım. 2.de de kanama olunca progesgan fitil verildi sağlıcakla doğdu.inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınızArkadaşlar ben konu açtım ama pek görünmedi saat itibariyle. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben dün 138 beta ilr gebe olduğumu öğrendim. Bu akşam hatta az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kırmızı kanama geldi. Devamı gelmedi sizce doktora gitmeli miyim acile. Nolur bişey deyin
AA ilk cocuksa nerede müdahale etmediler, benim ilkti. Kahverengi lekeyi görür görmez progestan başlandı çok şükür direk kesildi. Acaba kahverengi veya parlak kırmızı olması mi fark yaratıyor ki ilk gebelikte1yaş da tahlil yapıp duruma göre değerleri düşükse devam ettiriyorlar.iyiyse kesiyorlar
23 te gece uykusuna geçmiş
Kanama için doktora gidin ilk çocuksa müdahele etmiyorlar.ilkinde benim sağlıksızsa düşer dediler 5haftalık düşük yaptım. 2.de de kanama olunca progesgan fitil verildi sağlıcakla doğdu.inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız
22.30 civarı zor oyaldık uyumasın diye yazmışsın ya işte buradan kaybediyoruz hep gündüz de akşam da bebeğin ne zaman uykusu gelirse yatırmamız lazım çünkü uykusu gelip uyumazsa uykuyu bozuyor. Şu ara ben de son akşam uykumuzu 5 te yaptırmaya çalışıyorum ama hep daha önce kalkıyor, 6 gibi uykusu geliyor. Bir türlü uyutamıyorum işim oluyor. Sonra gece saat başı uyanma ile bitiyor.Bugün 20.15te uyandı.. (yoldaydık 2saati geçik uyudu) 23te geri uyuttum. (Normalde dediğin gibi genelde 2 saat uyanık kalır ama 3 saat olduğuda oluyor. 22.30 civarı zor oyaladık uyursa uyanır diye 23te uyudu )
Bana farklı anomalileri olabiliyor vücut sağlıksız olduğunu anlayıp atıyor dediler.belki özele gitsem verirlerdi bilmiyorum kiAA ilk cocuksa nerede müdahale etmediler, benim ilkti. Kahverengi lekeyi görür görmez progestan başlandı çok şükür direk kesildi. Acaba kahverengi veya parlak kırmızı olması mi fark yaratıyor ki ilk gebelikte
Qhaahah Allah seni nasıl gelmez aklına kaç haftalık öğrendinGecen sene bugünler 8 haftalık hamile oluşum ve hiç bir şeyden haberim olmayışı aklıma geldi Mide bulantısından ölüyordum, bulduğum yerde uyuyakaliyordum ama gebelik testi yapmak aklıma gelmiyordu. Resmen bebemin dişleri çıkacakmış haberim yok
Arada 1 saat uyanık kalsa bile mi23 te gece uykusuna geçmiş bana göre.
Arada 1 saat uyanık kaldık ama :s1yaş da tahlil yapıp duruma göre değerleri düşükse devam ettiriyorlar.iyiyse kesiyorlar
23 te gece uykusuna geçmiş
Kanama için doktora gidin ilk çocuksa müdahele etmiyorlar.ilkinde benim sağlıksızsa düşer dediler 5haftalık düşük yaptım. 2.de de kanama olunca progesgan fitil verildi sağlıcakla doğdu.inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Şöyle kuzum yoldan geldik 3 haftadır evde yoktum eşyaları halletmem gerekiyordu. Yatağının çarşafını filan değiştirdim mecbur..22.30 civarı zor oyaldık uyumasın diye yazmışsın ya işte buradan kaybediyoruz hep gündüz de akşam da bebeğin ne zaman uykusu gelirse yatırmamız lazım çünkü uykusu gelip uyumazsa uykuyu bozuyor. Şu ara ben de son akşam uykumuzu 5 te yaptırmaya çalışıyorum ama hep daha önce kalkıyor, 6 gibi uykusu geliyor. Bir türlü uyutamıyorum işim oluyor. Sonra gece saat başı uyanma ile bitiyor.
Akşam gece uyurken bile qğladı ara ara dişten mi bilmem görünürde hiç bişi yokBizdede aynı belirtiler var benimki 15 gündür meme ucunu ısırıyor çığlık atıp korkutmamak için kendimi sıkıyorum