- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.161
Bazen sag bazen sol sisiyor beninde son 1 haftada cikti seninde cikar 19+4 olduk bizDeğişik duruyor bebeğin sağ tarafda mi ..benim ki bu kadar çıkmamış ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen sag bazen sol sisiyor beninde son 1 haftada cikti seninde cikar 19+4 olduk bizDeğişik duruyor bebeğin sağ tarafda mi ..benim ki bu kadar çıkmamış ..
Ayy ne kadar garip bebiş bir tarafta gibi sankiBazen sag bazen sol sisiyor beninde son 1 haftada cikti seninde cikar 19+4 olduk biz
Banada diyorlardi inanmiyordum 3 gunde bile farkediyorAyy ne kadar garip bebiş bir tarafta gibi sanki
Hemen bu günlere ışınlanmak istiyorum 18+3 olduk pek bir şey yok
Maşallah canım senin karnın baya çıkmış belirginlesmis hissetmen çok normal bizde tık yok daha senin haftalara gelince nasıl olacak bakalimAz once cok acayip bisey oldu karnimda bi kipirdanma hissettim gobegimi actim resmen yer degistirdigini gezdigini gordum disarsan bi tarafim yukseldi indi
Hayatımda ilk defa keşke zatıf olsaydım dedim allah bilir ben ne zaman fark edicemAz once cok acayip bisey oldu karnimda bi kipirdanma hissettim gobegimi actim resmen yer degistirdigini gezdigini gordum disarsan bi tarafim yukseldi indi
Karnin buyudukce edersin bence uzulme sağlıklı olsunlarda bende zaten surekli hissetmiyrm daha ilerleyen haftalarda hepimiz cok net hissedicez insallahHayatımda ilk defa keşke zatıf olsaydım dedim allah bilir ben ne zaman fark edicem
Canım bızde daha erken ama ben zaten cok kılo almıstım en kılolu halımde hamıle kaldım.Hayatımda ilk defa keşke zatıf olsaydım dedim allah bilir ben ne zaman fark edicem
Her zaman değil arada oluyor ..genel olarak daneski haline göre daha sert ama bazen daha da oluyorKizlar karnimda ozellikle vajinama dogru cok sertlik oluyor bole bisey yasayan varmi alt karinda bildigin tas gibi oluyor
Benim bildigin sanki bebek toplaniyor dokununca yumusuyorHer zaman değil arada oluyor ..genel olarak daneski haline göre daha sert ama bazen daha da oluyor
Fotoğrafa baktıktan sonra kendimde "karın" aradım ama bende yok Şaka bi yana sanırım artık hızlanacak büyümeleri bugün birden karnımın hafif büyüdüğünü hissettim ben deGunaydin kizlar sizinde bole yamuluyormu karniniz
Ama aşağı da değil mi ..bebek daha orda mı kız ..sen hareketleri hissediyorsun ,Benim bildigin sanki bebek toplaniyor dokununca yumusuyor
Canım bebektir o topluyordur kendiniKizlar karnimda ozellikle vajinama dogru cok sertlik oluyor bole bisey yasayan varmi alt karinda bildigin tas gibi oluyor
Benim daha öyle yamulma yok yaa top gibi duruyor ama yanlara doğru genişlemeye de başladıGunaydin kizlar sizinde bole yamuluyormu karniniz
Ayy başta ben de öyleydim. İlaçların etkisi geçmediği için şişkinlik vardı. İştahım normaldi ama göbek üç aylık gibiydiCanım bızde daha erken ama ben zaten cok kılo almıstım en kılolu halımde hamıle kaldım.
iştahım tam gaz, karnımı gorene 9 haftalık demeye utanıyorum
Haftalık bilgilendirme videolarında bizim haftalar için rahim göbek deliği seviyesine çıktı diyor. 20. haftadan sonra her hafta bir cm yukarı çıkıyormuşAma aşağı da değil mi ..bebek daha orda mı kız ..sen hareketleri hissediyorsun ,
İnşallah bugün annem 2.5 kg aldım diye başımın etini yedi 17+1 bugün. Ben de korkuyorum tabi çok kilo alcam diye ama hayatı da kendime zindan edemem hayatım boyunca kiloluydum zaten. Tek sıkıntım ağrılar. Kilodan mı rahim mi genişliyor bilmiyorum ama rahmim sırtım karnım her yerin ağrıyorKarnin buyudukce edersin bence uzulme sağlıklı olsunlarda bende zaten surekli hissetmiyrm daha ilerleyen haftalarda hepimiz cok net hissedicez insallah
Ben de biraz kilo vermiştim allahtan ama onun da 3 kilosunu ilaçlar yüzünden geri almıştım bile hamile kalmadan. Amaan göbeğimle kavga edemicem canım göbeğim sen de boşver kilo dediğin verilirCanım bızde daha erken ama ben zaten cok kılo almıstım en kılolu halımde hamıle kaldım.
iştahım tam gaz, karnımı gorene 9 haftalık demeye utanıyorum
Kaçıncı haftadaydın senHaftalık bilgilendirme videolarında bizim haftalar için rahim göbek deliği seviyesine çıktı diyor. 20. haftadan sonra her hafta bir cm yukarı çıkıyormuş
Gobek deligine dogru geliyor 20. Haftaya dogru evet dun baya hissettim hatta gordum karnımin bitarafi yukseldi indiAma aşağı da değil mi ..bebek daha orda mı kız ..sen hareketleri hissediyorsun ,