2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Gebelik belirtisi taransfer den bir iki gün sonra olur nerdeyse adet gününe kadar devam eder adet belirtisi adete bir iki gün kala başlar sizin hangisi mesala benim adetten bir gün önce çok belim ağrır sonraki gün hasta olurum evet bacağımda ağrı olurdu kalçama hafif vururdu ama belden aşağımin bagirsaklarimin kasıklarımin ağrısı oldu 🤗
Normalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirim🤲🏻🤲🏻

Normalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirim🤲🏻🤲🏻
İnşallah cnm temennimiz emek veren candan yürekten isteyen herkeze Allah'ın bu güzel duyguyu tattirmasi🤲

Benim de yarın transferim inşaallah 🤩 idrara sıkışık olmak çok önemli mesane rahime baskı yapıyor ve işlem daha kolay oluyor. Ben ilkinde tam sıkışamamışım ilaç verdiler çok canım yandı ikinci de litre litre su içip gittim. Beş dkda bitti. Tek zorluğu ultrason aletiyle karnına bastırdıkları için her an altına kaçıracak gibi hissediyorsun 🤭😅
Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam 😓

Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam 😓
Merhaba. Opu gibi sadece altı çıkarıyorsun üstten de sutyen kalıyor. Embriyolog bana tok karnına ve idrara sıkışık gel dedi. Açlığı opuda istiyorlar sedasyon verdikleri için. Yani tok karnına gidebilirsin ☺️ ben sabah erken kalkıp hem kahvaltı yapıp hem de bol su içmeyi düşünüyorum 😅

Merhaba. Opu gibi sadece altı çıkarıyorsun üstten de sutyen kalıyor. Embriyolog bana tok karnına ve idrara sıkışık gel dedi. Açlığı opuda istiyorlar sedasyon verdikleri için. Yani tok karnına gidebilirsin ☺️ ben sabah erken kalkıp hem kahvaltı yapıp hem de bol su içmeyi düşünüyorum 😅
Merhaba opu da beni komple soyup ameliyat önlüğü giydirdiler. Valla heyecandan zor yerim de ananas iyi diyolar bi iki meyve yerim öyle giderim aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum muayene bile canımı yakıyor Allah büyük sabretcez

Kızlar boşverin ya . Kendinizi bu kadar kasmayın normalmiş gibi düşünün . Yoksa stresle baş edemezsiniz. Ben kendimden biliyorum aşırı düşününce strese giriyorum kendimi kasıyorum. Vucudüm bile geriliyor. Sakin kalmaya çalışalım😊 inşallah her şey güzel olacak

Merhaba opu da beni komple soyup ameliyat önlüğü giydirdiler. Valla heyecandan zor yerim de ananas iyi diyolar bi iki meyve yerim öyle giderim aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum muayene bile canımı yakıyor Allah büyük sabretcez
İlk iki opuda beni de tamamen soymuşlardı ama sonuncu dediğim gibi oldu. Ben de çok heyecanlıyım ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun 🥰

Sizin transfer daha olmamıştı demi suan sadece estrofemmi kullanıyorsunuz. Bir sürü ilaç igre olunca hangisi ne etki yapıyor bilemiyorum.
Daha olmadı canım bu ikinci transferim ilk başta estrofem dokunuyo bana sonradan alışıyorum

X