- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
- Konu Sahibi ananasmango
Erken bence canim.Kızlar merhaba bende 2 ekimde 5.gün embriyosu transfer oldum bugün idrarda test yaptım negatif acaba tutmamışmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken bence canim.Kızlar merhaba bende 2 ekimde 5.gün embriyosu transfer oldum bugün idrarda test yaptım negatif acaba tutmamışmıdır
Normalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirimGebelik belirtisi taransfer den bir iki gün sonra olur nerdeyse adet gününe kadar devam eder adet belirtisi adete bir iki gün kala başlar sizin hangisi mesala benim adetten bir gün önce çok belim ağrır sonraki gün hasta olurum evet bacağımda ağrı olurdu kalçama hafif vururdu ama belden aşağımin bagirsaklarimin kasıklarımin ağrısı oldu
İnşallah cnm temennimiz emek veren candan yürekten isteyen herkeze Allah'ın bu güzel duyguyu tattirmasiNormalde regl oncesi bi iki gun once kasik bel agrim olur. Su an transferden beri bacaklarim asiri agriyor kasigimda da minik sizi var bugun sizi daha da artti insallah tuttugu icin agriyordur. Bakalim umarim sizinki gibi sonuc alirim
Merhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcamBenim de yarın transferim inşaallah idrara sıkışık olmak çok önemli mesane rahime baskı yapıyor ve işlem daha kolay oluyor. Ben ilkinde tam sıkışamamışım ilaç verdiler çok canım yandı ikinci de litre litre su içip gittim. Beş dkda bitti. Tek zorluğu ultrason aletiyle karnına bastırdıkları için her an altına kaçıracak gibi hissediyorsun
Merhaba. Opu gibi sadece altı çıkarıyorsun üstten de sutyen kalıyor. Embriyolog bana tok karnına ve idrara sıkışık gel dedi. Açlığı opuda istiyorlar sedasyon verdikleri için. Yani tok karnına gidebilirsin ben sabah erken kalkıp hem kahvaltı yapıp hem de bol su içmeyi düşünüyorumMerhaba transfer anında soyunuk mu oluyoruz opu daki gibi yoksa sadece altımızı mı çıkarıyoruz. Birde o gün ne yediniz içtiniz gitmeden ben bişey yiyemem heyecandan ama 12 gibi alırlarsada aç kalcam
Merhaba opu da beni komple soyup ameliyat önlüğü giydirdiler. Valla heyecandan zor yerim de ananas iyi diyolar bi iki meyve yerim öyle giderim aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum muayene bile canımı yakıyor Allah büyük sabretcezMerhaba. Opu gibi sadece altı çıkarıyorsun üstten de sutyen kalıyor. Embriyolog bana tok karnına ve idrara sıkışık gel dedi. Açlığı opuda istiyorlar sedasyon verdikleri için. Yani tok karnına gidebilirsin ben sabah erken kalkıp hem kahvaltı yapıp hem de bol su içmeyi düşünüyorum
İlk iki opuda beni de tamamen soymuşlardı ama sonuncu dediğim gibi oldu. Ben de çok heyecanlıyım ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsunMerhaba opu da beni komple soyup ameliyat önlüğü giydirdiler. Valla heyecandan zor yerim de ananas iyi diyolar bi iki meyve yerim öyle giderim aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum muayene bile canımı yakıyor Allah büyük sabretcez
Benimde transferim yarın Vera senin için dua edicemİlk iki opuda beni de tamamen soymuşlardı ama sonuncu dediğim gibi oldu. Ben de çok heyecanlıyım ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun
Ben de senin için hepimiz için dua edicem inşaallahBenimde transferim yarın Vera senin için dua edicem
Kusura bakma kuzum mesajlardan tek tek bakıyorum bildirim gelmeyince yanlış görmüşün
Sabahtır aynı şeyi düşünüyorum tadım tuzum keyfim kaçtı estrofem den dolayı muhtemelen
Sizin transfer daha olmamıştı demi suan sadece estrofemmi kullanıyorsunuz. Bir sürü ilaç igre olunca hangisi ne etki yapıyor bilemiyorum.Bendede halsizlik var diğer saydıklarım var estrofemi alınca öyle oluyorum
Daha olmadı canım bu ikinci transferim ilk başta estrofem dokunuyo bana sonradan alışıyorumSizin transfer daha olmamıştı demi suan sadece estrofemmi kullanıyorsunuz. Bir sürü ilaç igre olunca hangisi ne etki yapıyor bilemiyorum.
Sana vitamin yazdı mi doktorDaha olmadı canım bu ikinci transferim ilk başta estrofem dokunuyo bana sonradan alışıyorum
Pek görünmüyorsunuz. Sizin tramsferiniz ne zamanKusura bakma kuzum mesajlardan tek tek bakıyorum bildirim gelmeyince yanlış görmüşün
Folik asit yazdı yarın eczaneye gidicem omega3 içeren hamile takviyelerinden sorcamSana vitamin yazdı mi doktor
Daha vitaminleri icmedin yani bende içmedim inşallah doktor kızmazFolik asit yazdı yarın eczaneye gidicem omega3 içeren hamile takviyelerinden sorcam
Ben decavit kullanıyorum doktor adet olunca ona başla dedi yada Folbiol ikisinden biri demiştiDaha vitaminleri icmedin yani bende içmedim inşallah doktor kızmaz
Ben decaviti yanlış hatırlamıyorsam birde folbiolu hamileyken kullanmıştım kahverengi bonibom gibi demiBen decavit kullanıyorum doktor adet olunca ona başla dedi yada Folbiol ikisinden biri demişti