- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.681
Kaç haftalıktı acabatuttu çok şükür ama kalp atışı yok henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıktı acabatuttu çok şükür ama kalp atışı yok henüz
Benimde öyle ağzımda huzursuz edici tuhaf bir tat varKızlar ya ağzımda acı tat var asla geçmiyor berbat bir durum ne yesem asla geçmiyor yemeklerin bile tadı kötü geliyor bu yüzden Buda mı hormonlardan benim gibi olan var mı
Canım youtubeda bir doktor var hafta hafta gebelik diye videoları var. İki gün önce dinledim orada. İlk haftalarda ağızda metalik bir tat olabiliyormuş. Muhtemelen hormonlar işteKızlar ya ağzımda acı tat var asla geçmiyor berbat bir durum ne yesem asla geçmiyor yemeklerin bile tadı kötü geliyor bu yüzden Buda mı hormonlardan benim gibi olan var mı
Kizlar hepiniz için çok sevindim. Ben daha ilk adimlari atacağım. Bana İstanbul’da hangi Doktorlari tavsiye edersiniz?
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @Elseko 21 Ekim 2 Embriyo @hus3545 21 Ekim 2 Embriyo @eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo @delinefsim 23 Ekim 1 Embriyo @Heavenpera 23 Ekim 2 Embriyo @hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo BSRSNCLN
24 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 24 kasım 2 embriyo @Utkukuss ERTELENDİ
Kaç haftalıktı acaba
Canım sana sadece şu kadarını söyleyebilirim isim yapmış her yerde reklamı dönen yerler bana artık güven vermiyor. Bir kere kalabalık olduğu için yeterli ilgiyi bile göremiyorsun. O yüzden isimlere aldanma. Yorumları iyi oku. Burada herkes en az bir kere bu yoldan geçmiş. Onların önerilerini dikkate al acele etme. Öyle görüştüğün ilk doktorla yola çıkma. Birkaç doktorla görüş. Ben üçüncü denememde üç farklı doktorla görüştüm ve ilk gittiğim doktor benim için tamamdı. Zaten birkaç doktorla görüşünce sana hangisinin güven verdiğini anlıyorsun. Bu işte en zor şey doktor seçimi. İnşaallah gönlüne göre birini bulursunKizlar hepiniz için çok sevindim. Ben daha ilk adimlari atacağım. Bana İstanbul’da hangi Doktorlari tavsiye edersiniz?
Maslakta Bülent Doktorda prp ile baslamayi düsünüyom ama dogru yerdemiyim acaba.
Randevun ne zaman canım. Ben 7+5te duydum kalp atışınıbugün 7+2 olduk
Canım sana sadece şu kadarını söyleyebilirim isim yapmış her yerde reklamı dönen yerler bana artık güven vermiyor. Bir kere kalabalık olduğu için yeterli ilgiyi bile göremiyorsun. O yüzden isimlere aldanma. Yorumları iyi oku. Burada herkes en az bir kere bu yoldan geçmiş. Onların önerilerini dikkate al acele etme. Öyle görüştüğün ilk doktorla yola çıkma. Birkaç doktorla görüş. Ben üçüncü denememde üç farklı doktorla görüştüm ve ilk gittiğim doktor benim için tamamdı. Zaten birkaç doktorla görüşünce sana hangisinin güven verdiğini anlıyorsun. Bu işte en zor şey doktor seçimi. İnşaallah gönlüne göre birini bulursun
Randevun ne zaman canım. Ben 7+5te duydum kalp atışını
Hadi bakalım :) Burada çoğunlukla 6. haftada insanların kalp atışı duyduğunu duymasa bile ekranda gördüğünü okuyunca benim çok moralim bozulmuştu. 7+0'da ben de duydum sen de duyacaksın inşbugün 7+2 olduk
Hadi bakalım :) Burada çoğunlukla 6. haftada insanların kalp atışı duyduğunu duymasa bile ekranda gördüğünü okuyunca benim çok moralim bozulmuştu. 7+0'da ben de duydum sen de duyacaksın inş
Sıkıntı stres yapma zor biliyorum ama bebeğin etkilenmesin. Bol bol dua et inşaallah duyarsın kalp atışınışu an varya içime ılık su aktı çok teşekkür ederim
perşembe günü randevumuz ama geçen haftadan beri sıkıntı bastı beni
forumlarda youtube ta hep 5 ve 6 haftalıkken duymuşlar eyvah dedim
doktorda 1 hafta geride duruyor çok küçük diyince iyice panikledim de eşime aileme falan hiç çaktırmıyorum
Yaş ileri ise aret hoca kesinlikleKizlar hepiniz için çok sevindim. Ben daha ilk adimlari atacağım. Bana İstanbul’da hangi Doktorlari tavsiye edersiniz?
Maslakta Bülent Doktorda prp ile baslamayi düsünüyom ama dogru yerdemiyim acaba.
Canım gecen hafta bende yasadim bendede 3.5mm kanama alani vardi 1 kere geldi kesildi dusuk tehditi dediler istirat dedi ama ole kibirdamadan yatma falan demedi zaten sagliksizsa sen ne yaparsan yap gidiyor saglikliysada bisey olmuyor ben bugunde gorundum doktora 1.2 mm e kuculmus kanama alanom ama yine kanaya bilir dedi hoc kibirdamadan yatarak kendini kasma oda iyi degil devami gelmeyen kanamalar genelde onemsiz 4 kadindan 2 si kaniyormus doktorum oyle dedi bana rabbim korusun siziKızlar sabah lekelenme oldu 3mm kanama alanı varmış kese dışında ilaçlarını kullan kendisi kaybolur dedi doktor. Kıpırdamadan yat dedi çok endişeliyim
Teşekkür ederim canımm Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın Kıpırdama kısmı ev işi yapma anlamında kullandı sanırım canım hastaneye yatırsak da artı bi ilaç vermiycez dedi evde yat dedi zaten oturuyorum çok yatamıyorun ama hiç iş yapmıyorum. Kesilince biraz rahatladım çok şükür inşallah bi daha hiçbirimize olmasın canımm Aynı şekilde yaşadığımızı öğrenince şimdi biraz daha rahatladım çok sağol ❤Canım gecen hafta bende yasadim bendede 3.5mm kanama alani vardi 1 kere geldi kesildi dusuk tehditi dediler istirat dedi ama ole kibirdamadan yatma falan demedi zaten sagliksizsa sen ne yaparsan yap gidiyor saglikliysada bisey olmuyor ben bugunde gorundum doktora 1.2 mm e kuculmus kanama alanom ama yine kanaya bilir dedi hoc kibirdamadan yatarak kendini kasma oda iyi degil devami gelmeyen kanamalar genelde onemsiz 4 kadindan 2 si kaniyormus doktorum oyle dedi bana rabbim korusun sizi
tesekkurler. bugun 7+3 ama 5. hafatadan beri surekli kanamam oluyorOrzax kullanıyorum ben de doktora sormayı unuttum Google sordum 12. Haftadan sonra kullanılmalı diyor
Geçmiş olsun kaç haftalık sınız
evet subchorionic hematomaSelam, hematom gibi bişey mi?
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Benim iki tane ikinci gün embriyosu var doktorum iki seçenek sundu ya çözdürüp üçüncü güne gelmelerini bekleyelim öyle transfer yapalım yada 2.gün olarak yapalım dedi ama eğer 3.güne gelmezlerse tekrar başa sarıcam sizce ne yapmalıyım
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Benim iki tane ikinci gün embriyosu var doktorum iki seçenek sundu ya çözdürüp üçüncü güne gelmelerini bekleyelim öyle transfer yapalım yada 2.gün olarak yapalım dedi ama eğer 3.güne gelmezlerse tekrar başa sarıcam sizce ne yapmalıyım
Ama bazen de lab ortamında 3 ya da 5.güne gitmeyen embriyo anne karnında gelişebiliyormuş kızlar Embriyologtan duymuştumBen olsam 3.günü beklerdim daha garanti sanki