2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Vallahi yarım saat ayağıma pilates topunu koyup yatıyorum kalkayım wc ye yine aynı
Doktora gidip iğne mi istesem yerine olabiliyor mudur ki
Ben iğnesini de kulanıyorum ama biraz deri tahribatı yapıyor , kalçadan vuruluyor haliyle hergün bir merkezde vurduruyorum ve kalçam komple mor artık siyahlaştı bir de deri altında ödem yapıyor oturma,yatma , merdiven çıkma falan çok zorluyor

U Ufak mucizeler
@parlak_
@hnd91

Sizler ne durumdasınız çiçeklerim :KK36:
Malesef canim negatif oldu 😔 4. Denemede inşallah Allah sonuna kadar sağlıkla gelmeyi nasip eder çünkü ne pozitifi görmek ne artış ne kese ne kalp atışını duymak hepsi boş hepsini yaşadım 9 hafta 😔çok zor ondan sonra kaybetmek umarım hepimize sonuna kadar sağlıkla dünyaya getirmek kismet olur🙏

Malesef canim negatif oldu 😔 4. Denemede inşallah Allah sonuna kadar sağlıkla gelmeyi nasip eder çünkü ne pozitifi görmek ne artış ne kese ne kalp atışını duymak hepsi boş hepsini yaşadım 9 hafta 😔çok zor ondan sonra kaybetmek umarım hepimize sonuna kadar sağlıkla dünyaya getirmek kismet olur🙏
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım inşaallah bir dahaki sefere kucağına alırsın meleğini 🌸

Kızlarrr selam ben de 28.10.2023 yani dün 2. Transferimi oldum var mı benimle aynı gün transfer olan??
Bıldıgım kadarıyla yok ama galıba sana en yakın ben varım... Yatın transfer 🥰

Tiniminim gerçekten cok üzüldüm. Enerjin cok yuksek toparla kendini ayaga kalk.. Ben bırsey olmayınca üzülmeyı bırakalı cok oldu. Rabbımın mutlak vardır bildiği. Herşey vaktı saatınde olur. O vakıt geldımı hiçbişey durduramaz emın ol. Senın bebişinin de vaktı saatı var inanıyorum ben buna. ❤

V vera_61 cnm madem liste güncelledın benı de ekledın... Oke ozaman 🥰 2. Deneme.... 2 embrıyo... 30 ekim transfer ❤

X