- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.761
16 Ekim de transfer oldum 30 unda da kan ver dedilerkız kaçıncı gün yap dediler bunlar sana doğurunca mı verecekmişsin kan testini 30 ekim neeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 Ekim de transfer oldum 30 unda da kan ver dedilerkız kaçıncı gün yap dediler bunlar sana doğurunca mı verecekmişsin kan testini 30 ekim neeee
canım inşallah hepimiz isteyen bakabilecek olan herkes ana baba olsun inşallahİnşallah siz anne eşiniz de baba olacak
Simdi daha koyulastiCanım 12.Gunde anca koyulasiyor
14 gün normal de 12 gün değil mi sen napacaksın bekleyecek misin 30 u na kadar aman benim yaptığıma düşme16 Ekim de transfer oldum 30 unda da kan ver dediler
Çok şükür canım kafan rahat o zamançok şükür 6 daha var canımm hepsi 5. gün hepsi 5 kalite biri 3 kalite
Gungun dahada koyulasir canımSimdi daha koyulasti
Belirtim olmazsa eğer yaparım bence14 gün normal de 12 gün değil mi sen napacaksın bekleyecek misin 30 u na kadar aman benim yaptığıma düşme
kimin belirtisi yoksa hamile oluyo cidden belirti arama. Ama ben inanıyorum senin tutacak ve V vera_61 nın da bi de Tiniminimavihanim göreceksinizzzBelirtim olmazsa eğer yaparım bence
Aminn canım sen sonucunu ne zaman öğreneceksin bana 24üne gün verdiDoktordaşım çıktı, ben de Erol bey deyim:) ay hadi inşaallah elleri ikimize de şans getirsin hayrilisi ile
güzel kalbinden öpüyorum canım. İnşallah sana güzel haberler veririz ve inşallah ağzından çıkan dua olurkimin belirtisi yoksa hamile oluyo cidden belirti arama. Ama ben inanıyorum senin tutacak ve V vera_61 nın da bi de Tiniminimavihanim göreceksinizzz
Canım sayı olarak falan normal görünüyor ama morfolojiyi göremedim inan ben bu işin içindeyim ama bu sperm değerlerinden biraz anlamıyorum desem çünkü hepsi başka referans aralıkları üroloji doktorundan verdiniz demi ona gidecek misinizCanım bu eşimin testi.
Anliyorsan yorumlayabilir misin acaba ?
amin canım benim inşallaaahhhgüzel kalbinden öpüyorum canım. İnşallah sana güzel haberler veririz ve inşallah ağzından çıkan dua olur
Canım ferihamm kocaman sarılıyorum sanaa her olumlu mesaj bizlere çok çook iyi geliyor Dilerim ki tez vakitte Rabbim kalbini de kucağını sa doldursun balımmmkimin belirtisi yoksa hamile oluyo cidden belirti arama. Ama ben inanıyorum senin tutacak ve V vera_61 nın da bi de Tiniminimavihanim göreceksinizzz
Canım bu eşimin testi.
Anliyorsan yorumlayabilir misin acaba ?
amin çiçeğimm isteyen herkese inşallaaahhhCanım ferihamm kocaman sarılıyorum sanaa her olumlu mesaj bizlere çok çook iyi geliyor Dilerim ki tez vakitte Rabbim kalbini de kucağını sa doldursun balımmm
12. Gün canımKacinci gunundu canım tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benim de 12.gunde 596 cikmisti doktor tekrar istemedi canım haftaya kese goruruz dedi senden istedim12. Gün canım
Çarşamba transferim var çiçeğim
Canım urolojiye geçen sene gitmişti, normal herşey demişti. Buda bu ay aşılama yaparken yapılan test sonucu. Bunu üroloji doktoru yorumlamadi.Canım sayı olarak falan normal görünüyor ama morfolojiyi göremedim inan ben bu işin içindeyim ama bu sperm değerlerinden biraz anlamıyorum desem çünkü hepsi başka referans aralıkları üroloji doktorundan verdiniz demi ona gidecek misiniz