2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım dünle bugün arasında çok büyük fark olmaz ki bak şimdiden stres yapma istersen kan testi var iki gün aralıklarla beta artışını izlersin
Canım bu eşimin testi.
Anliyorsan yorumlayabilir misin acaba ?

Eklentiler

• IMG_20231019_141119.jpg
    IMG_20231019_141119.jpg
    154,6 KB · Görüntüleme: 56
Mrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedim
Ardışık transfer nedir acaba 🤔

Kızlarrr hemşireme yazdım. Dedim ben test yaptım dayanamadım idrar da çıkmadı sabah yapmıştım bugün kan verebilir miyim bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum diye.
O da bugün yaptırabilirsiniz kan testini sonucunu bana mutlaka atın dedi.

Eşim de iş çıkışı alacak beni beraber gidicez ona da söyledim tutmadı merak etme umutlanma sadece dosyaya koymak için istiyorlar testi diye. O da bensiz gitme yine de beraber gidelim dedi. üzüldü ama belli etmedi kocam😂 Tüp bebeği benim sıkıntımdan ötürü yaptığımız için asla çocuk konusunu açmıyor hastaneye de hiç tek gitmedim 3 senedir sağ olsun hep yanımda kız ben bu adamı baba yapmayayım da kimi yapayım 😂😂😂😂😂

Kızlarrr hemşireme yazdım. Dedim ben test yaptım dayanamadım idrar da çıkmadı sabah yapmıştım bugün kan verebilir miyim bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum diye.

Eşim de iş çıkışı alacak beni beraber gidicez ona da söyledim tutmadı merak etme umutlanma sadece dosyaya koymak için istiyorlar testi diye. O da bensiz gitme yine de beraber gidelim dedi. üzüldü ama belli etmedi kocam😂 Tüp bebeği benim sıkıntımdan ötürü yaptığımız için asla çocuk konusunu açmıyor hastaneye de hiç tek gitmedim 3 senedir sağ olsun hep yanımda kız ben bu adamı baba yapmayayım da kimi yapayım 😂😂😂😂😂
Ha şöyle ya. Bak ne güzel embriyonda var . 🤲

Ayy hadi inşaallah canım ♥️ kaset test falan yaptın mı ya da herhangi bir belirti falan var mı
Benim transfer günü hariç 3. Gün (Cuma günü) duş almıştım duştan sonra pembemsi sulu lekelenme geldi hemşireye yazdim doktorumla gorusmusler kalçadan promester 50 mg alın vurdurun hemen dedi o gün haricinde lekelenmem hiç olmadi o gün ve ertesi günü sidetli kasik ağrılarım oldu ara ara şimdi arada batar gibi oluyo bazen hiç olmuyo

İnşallah siz anne eşiniz de baba olacak ❤️

:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYOERTELENDİ

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
@vera_61EKİM2 embriyo
@anonim321EKİM
@Tiniminimavihanim20 EKİM
@Themiscan28 EYLÜL:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM
@Mystery306EKİM
Arwen27 Arwen27 EKİM
@Cotton Candy2 EKİM
M Minelsu66 Ekim:anneadayı::KK200:
@HepmigencizHepmiguzel5 EKİM
@hasretimegemEKİM
@Aliece6 EKİM2 EMBRİYO
@mombaby3 EKİM2 EMBRİYO:anneadayı: :KK200:
@bussra265 EKİM1 EMBRİYO
@gguullll llll2 ekim2 embriyo
@Zuyalist4 ekim1 embriyo:anneadayı: :KK200:
Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha 10 ekim1embriyo
@bendenizisimsiz23 ekim1 embriyo
@1649yEkim1 embriyo
@motyl20 ekim1 embriyo
@Gnccakmak12 ekim2 embriyo
@Aylaaaaaa9 ekim2 embriyo
@birlena17 ekim2 embriyo
Merhaba beni de ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.

X