2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

ben şuan gonal f 900 kullanırıyorum sarı koyu kahve rengindende akıntı geldi sorun olur mu doktoruma yazdım ama korkuyorum ya :KK43:(((
Cnm korkulacak bisey yok bu sureclerde kanama leke seklindeyse normal karsilaniyor .ben kizimda adet olur gibi kanamalarla gidiyordum dustu mu diye aglamakla gecerdi tum gunum .ama cok sukur kizim sag salim dogdu .buyudu bile 😊

Kizlar bu benim 5.tup bebegim oluyor .ilk 3 tedavimde yurtdisinda hic yumurtam cikmiyordu bile .4.de izmirde Erol Tavmergende bir kizim oldu.simdide ayni doktordayim.kizimda test gunune kadar adet olucam saniyordum cok cok agrim sancim batmalarim oluyordu.bu seferde tam tersi hic mi hic belirtim yoktu.sanirim her gebelik farkli oluyor.
İlaclara gelecek olursam iki tedavimde sadece tek bi ignem farkli.onuda transferin 4.gunu kan testiyle belirliyorlar.kizimda prolutex eklemisti listeye.bundada progestan igne hem gobekten yapiyorum hem popodan annem yapiyor.
Ek olarak;Coraspirin.folik asit. estrofem.progestan fitil.oksapar kan sulandirici igne gobekten kullaniyorum.

Beybisi nasılsın
canım vallahi kendimle dalga geçmekten yoruldum😂 yani sen 6. günü idrar yap çıkmasın 7. de çıkmasın 8. de çıkmasın akıllanma bi de bugün sabah yap 9. da da çıkmasın😂😂😂 bi de herkes biliyordu transferimi herkes arıyor millete dert anlatıyorum 😂😂 sen nasılsın çiçeğiimmm

canım vallahi kendimle dalga geçmekten yoruldum😂 yani sen 6. günü idrar yap çıkmasın 7. de çıkmasın 8. de çıkmasın akıllanma bi de bugün sabah yap 9. da da çıkmasın😂😂😂 bi de herkes biliyordu transferimi herkes arıyor millete dert anlatıyorum 😂😂 sen nasılsın çiçeğiimmm
Dert anlat anlat bitmez. Üstelik yaşamayan hiç bilemez. Herkes oturduğu yerden yorum yapıyor. Çokta gerekliymiş gibi 😒
İyiyim bende evde bol bol dinleniyorum. Ne olsun bende biranönce test tarihimi bekliyorum. Kısmet artık .

X