2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım. Geçen transferimle bunu karşılaştırıyorum . Ama maalesef bunda hiçbir belirtim yok kasığım ağrımıyor falan. Olmadı gibi hissediyorum. Üstelik embriyom da kalmadı . Şuan sadece üzgünüm😔
Okadar iyi anlıyorumki ama birlikte dua ediyoruz. Ve biliyormusunuz arkadaslar sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz.
Ne zamandı test zamanı? Hiç evde test yaptın mı canıö

Bugün benim modum da düşüktü hala da düşük. Bak geçen transfer öncesi göğüs hassasiyeti yoktu şimdi baya var içim hep olumsuz konuşuyo senin kaçıncı gün oldu bi güzel haber alsak senden ben de ferahlıcam cidden
Pazartesi oldum onu saymasak üçüncü gün oluyor. Moralini yüksek tut . İnşallah bu gruptaki ve ayrıca tüm bebek bekleyenlerin hepimizin kucağı dolar.

Okadar iyi anlıyorumki ama birlikte dua ediyoruz. Ve biliyormusunuz arkadaslar sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz.
Ne zamandı test zamanı? Hiç evde test yaptın mı canıö
Burda herkesin derdi bir. En azından seni yargılamıyor ya da neden böyle yapmadın vs demiyor. Herkes birbirini dinliyor moral veriyor.
Pazartesi oldum .onu saymasak üçüncü günüm oluyor.daha test için çok erken

Merhaba kızlar :KK28: inşallah her birimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız 🤍🦋 tedavimin 4. Günü ve felaket başım ağrıyor. Gonal f mi yapıyor bunu anlamadım :KK43: Bir de sigarayı bırakamadım ama azalttım. Günde neredeyse bir paket içiyordum artık 3 yada 4 tane içiyorum ama içim içimi yiyor bir şey olursa diye.

X