- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 37
Hayırlı uğurlu olsuunKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz bu denememizde başarılı olur evlat sahibi oluruz.
Hemşireme yazdım erken yapmışsınız dedi biz 30 ve üzerini kabul ediyoruz test gününüzde tekrar yapın dedi ilaca devam edin dedi. Yani oo tebrikler modunda değildikan istediğim doktor da 15 olmasını çok düşük buldu ve çok erken yaptığın için böyle. Sağlıkla yükselmesini bekleyeceğiz dedi. Bu süreçte dinleneyim mi işe başladım çünkü dedim. Bunlara inanma bunlar çok saçma şeyler. Artık sen normal bir gebelik sürecindesin. Normal yol yerine tüp bebek oldu sadece. Ama geri kalan her şey normal artık. Normal gebenin yapacağı şeyi yap ekstrasına gerek yok dedi
Belirti falan düşünmeyin benim kalitesi çok düşük olmasına rağmen bazen olabilir mi acaba diyorumİnşallah bizim de öyle olur ama hiç umudum yok açıkçası
Benim ilki 8 hücreliydi tuttu cnm inş tutunur bebişimde sanaBenimki iyi kalite dendi 8 hücreli falan ama içimde bir boşluk var. Umarım yanılırım ve sizin bebişiniz de sıkıca tutunur size.
AmiiinCanım ne güzel doktorun her detaya bakmışhakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın
İnşallah tek dileğim. Çünkü psikolojik olarak çok bunaldım artık. Gücüm kalmadı gibiBenim ilki 8 hücreliydi tuttu cnm inş tutunur bebişimde sana
Genelde 5 Aralık var canım erken olanlarda oda bi kişi yaptırdı poziitf çıktı idrar testi yaptın mı hiç cnmArkadaslar beni de eklermjsiniz foruma 4 aralıkta 2 embriyo transferim gerçekleşti.. benimle aynı zamanda yaptıranlar betahcg baktirdi mi acaba
Merhaba cnm ben de 4.te transfer oldumArkadaslar beni de eklermjsiniz foruma 4 aralıkta 2 embriyo transferim gerçekleşti.. benimle aynı zamanda yaptıranlar betahcg baktirdi mi acaba
Var mı bi belirtin kanaman vs evde yaptım ben çıkmadıArkadaslar beni de eklermjsiniz foruma 4 aralıkta 2 embriyo transferim gerçekleşti.. benimle aynı zamanda yaptıranlar betahcg baktirdi mi acaba
Merhaba bende aynı hastanede bu ay transferim olacak, sanırım doktorlarımız da aynı Ar.Ç mı? Benim daha yumurta toplanmadı en büyüğü 15 mm yumurta toplama süreciniz nasıl geçti inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep birlikteHoşbulduk . Benimki de aralığın 15inden sonra görünüyor.
Benm doktorun özel kliniği var. Ama işlemlerini ota jinemed Hastanesi'nde yapıyor. 4 tane iyi kaliteli embriyolarım var. Ama sınıflandırmasını bilmiyorum söyledikleri tek şey 4 tanesinin kalitesi de güzelmiş. Şuan Yasmin ve ecopirin kullanıyorum. Lucrin Depot 3.75 aldım onu ne zaman vurcagim belli değil pazartesi doktor kontrolüm var tekrardan. Sizde durumlar nasil
Merhaba. Hayır benim doktorum Mehmet koç. Onun aslında özel kliniği var yumurta toplama transfer ameliyat işlemlerini jinemedte yapıyor. 3 4 gün sonra muhtemelen toplanır yumurtalariniz. Sayı fazlaysa bı kaç gün ağrınız oluyor. Ben 5 gün önce transfer oldum beklemedeyim . Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahMerhaba bende aynı hastanede bu ay transferim olacak, sanırım doktorlarımız da aynı Ar.Ç mı? Benim daha yumurta toplanmadı en büyüğü 15 mm yumurta toplama süreciniz nasıl geçti inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Kuzum dünde ben böyleydim. Ama biraz araştırma yaptım belirtisi olmadan öğrenen çok kişi olmuş sonra düşündüm ve daha çok küçük oldukları için olmayabilir dedim tekrar yükseldi modumBenimki iyi kalite dendi 8 hücreli falan ama içimde bir boşluk var. Umarım yanılırım ve sizin bebişiniz de sıkıca tutunur size.
Arkadaslar beni de eklermjsiniz foruma 4 aralıkta 2 embriyo transferim gerçekleşti.. benimle aynı zamanda yaptıranlar betahcg baktirdi mi acaba
4 Aralık transfer tarihim.iki embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 7.gunu.İki gündür kahverengi lekelenme oluyordu ama bugün kırmızıya döndü rengi. Doktoruma söyledim her ihtimale karşı bir proluton depot yaptıralım dedi bir de kan testi isteyebilirsiniz acilde dedi. İğneyi yaptırdık kan testi sonucu da 55.07 çıktı. Çok şükür pozitifi gördük bugün. Darısı herkesin başına kızlarArkadaslar beni de eklermjsiniz foruma 4 aralıkta 2 embriyo transferim gerçekleşti.. benimle aynı zamanda yaptıranlar betahcg baktirdi mi acaba
Ben de eklenmemişim halaKuzum dünde ben böyleydim. Ama biraz araştırma yaptım belirtisi olmadan öğrenen çok kişi olmuş sonra düşündüm ve daha çok küçük oldukları için olmayabilir dedim tekrar yükseldi modum
pinar7834
Aaa benim de 2-3 gün lekelerim oldu doktor korkma normal dedi4 Aralık transfer tarihim.iki embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 7.gunu.İki gündür kahverengi lekelenme oluyordu ama bugün kırmızıya döndü rengi. Doktoruma söyledim her ihtimale karşı bir proluton depot yaptıralım dedi bir de kan testi isteyebilirsiniz acilde dedi. İğneyi yaptırdık kan testi sonucu da 55.07 çıktı. Çok şükür pozitifi gördük bugün. Darısı herkesin başına kızlar
Benim kacırdıklarımı siz de yazabilirsiniz kuzularım bazen bende göremiyorum bide masallahımız var bu aralar her geçen gün artıyoruzBen de eklenmemişim halaama yarın elencem zaten
Aaaaa canım hayırlı olsun4 Aralık transfer tarihim.iki embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 7.gunu.İki gündür kahverengi lekelenme oluyordu ama bugün kırmızıya döndü rengi. Doktoruma söyledim her ihtimale karşı bir proluton depot yaptıralım dedi bir de kan testi isteyebilirsiniz acilde dedi. İğneyi yaptırdık kan testi sonucu da 55.07 çıktı. Çok şükür pozitifi gördük bugün. Darısı herkesin başına kızlar
Amin çok teşekkür ederimAaa benim de 2-3 gün lekelerim oldu doktor korkma normal dedi
Buarada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?