Benim 10 gün kalaKızlar ben sorumu yanlış sormuşum reglinize kaç gün kala transfer oldunuz ?
Canım selam benim bugün adetin 3. Günü bugün muayene oldum ve ilaç verdi doktor 20sinde kontrole çağırdı 25 I yada 26 si transfer dedi 20 sinde muayenede Aralık 25 I yada Aralık 26 olacağını söyleyecekmiş eğer ki 25 inde transfer olursam 17.günde transferim yapılmış olacak inşallahHanımlar ben bugun reglm oldum transfer hazırlıklarına yarın başlıyoruz inşallah. Transfer neye göre oluyor kacıncı gun oluyor bilginiz var mı
Ayy güzel haberlerle geleceksin Allah’ın izniyle pozitif pozitif olalım ki pozitif olsunSorma nehir testi başlattı yarında biz yapacağız arkasından geliyoruz inş pozitif olarak devam ederiz hepimiz
Aşkitom pınarım hamiş olanlara hamileKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK
Kızlar selam, ben de ayın 7 sinde transfer oldum beni de ekleyebilirsiniz. 3.gün çift transfer. İlk iki gün sol kasığımda bakmalar oluyordu umutlanmıştım ama sonra gitti. Şimdi hiçbir şey hissetmiyorum, üzülüyorum haliyle.
Canım hoşgeldin bende 3. Gün çift embriyo ve 7 sinde transfer olmuştumKızlar selam, ben de ayın 7 sinde transfer oldum beni de ekleyebilirsiniz. 3.gün çift transfer. İlk iki gün sol kasığımda bakmalar oluyordu umutlanmıştım ama sonra gitti. Şimdi hiçbir şey hissetmiyorum, üzülüyorum haliyle.
Ama ilk iki gün bakmalar olmuştu sonra hiçbişe yokCanım hoşgeldin bende 3. Gün çift embriyo ve 7 sinde transfer olmuştumbelirti olmaması normal çünkü çok yeni ve küçükler moralini bozma
Benimde öyle kuzum hayırlısı olsun dua et Meryem süresi oku,dinleAma ilk iki gün bakmalar olmuştu sonra hiçbişe yok
İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Ayın 19 u test günüm ve o gün bizim birinci evlilik yıldönümümüzBenimde öyle kuzum hayırlısı olsun dua et Meryem süresi oku,dinle
Yaaaaaaİnşallah olumlu sonuçlar alırız. Ayın 19 u test günüm ve o gün bizim birinci evlilik yıldönümümüz
İnşallah tutarİnşallah olumlu sonuçlar alırız. Ayın 19 u test günüm ve o gün bizim birinci evlilik yıldönümümüz
Canım ne güzel doktorun her detaya bakmışKilomda var 77,400valla transfer olmadan sanırım bu 2 ay deli gibi spor yapicam
İnşallah bizim de öyle olur ama hiç umudum yok açıkçasıİnşallah tutar
Benim ilk gebeliğimi öğrenmem eşimle tanışma tarihimize denk gelmişti ve biz bunu günler sonra fark ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?