Evet takılmamak lazım benim ki sadece farklilikti işte. Yoksa stresten başka bir şey değilAynen canım sol bacağım boydan boya ağrıyor inş canım ben belirtilere çok takılmam aslında ilkinde hiç olmadı pozitifti çünkü
Öyle mi . Ama transfer sürecinde değilim şuanda. Adeti bekliyorum.Yumurtanın rahme tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum canım
Vücudumuzu çok dinliyoruz bence ondan oluyor. Bende de kasık ağrısı var bugün. Rabbimden hayırlısını istiyoruz hep birlikte. Kabul olur inşallahKızlarım selamlar bende bugün alt karın ağrısı ve bel ağrısıyla uyandım sanki yarın adet olucam hepimizin bildiği o adet ağrıları Allahtan hayırlısını diliyorum.7 aralıkta olmuştum transfer 3. Gün çift embriyo
İnşallah aksilik olmadan süreciniz sağlıklı güzel bir şekilde ilerler. Benim de adetim 15 i gibi görünüyor transfer için bekliyorum. Nasip kısmet her şeyin hayırlısı sağlıklısı olsunHerkese selam kızlar
Benim 1 kimyasal, 2 sefer de 7. Hafta kalp atışı durması sebebiyle kayıplarım oldu. Üçü de doğal yolla oluşan gebeliklerdi. Yaşım 35 bu arada:) Yapılabilecek bütün testlerimizi eşimle yaptık. Hatta bir kürtajımdan alınan embriyo genetik teste de gönderilmişti ve hiçbir sorun çıkmadı. Doktorumun önerisiyle bütün aşamalara hakim olarak düşük olasılığını en aza indirmek için 20 kasım reglimin 3. Günü iğnelere başladık. 4 Aralık’ta yumurtalarım toplandı. 5 embriyo oluştu. 5. Güne de (yani dün) 2 adet embriyom geldi ve donduruldu. Biri için 3bb diğeri için de blastosist olduğu bilgisi verildi. Eğer opu sebepli bir gecikme olmazsa 15 Aralık yeni adet tarihim olmalı. Her şey yolunda giderse sanırım Aralık sonu gibi de benim transferim olacakÇok yoruldum. Güzel enerjilerinizi, dualarınızı, neye inanıyorsanız bekliyorum
Benim dün transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu. Turgut hoca yalnızca Protestan iğne günde 1 ve folik asit günde 1 verdi. Diğer ilaçlarımı kesti. Ayın 19’unda test günüm bekliyorum heyecanla bekliyorum canımBende ordayım ne durumdasınız şuan
Merhaba benim sürecimde benzer seninle her türlü test yapıldı 3 ü normal bir tüp bebek kaybım var doktorun nasıl bir tedavi planlıyor brn kortizon tedavisi görüyorum ve serum tedavisi alıyorum şuan ikinci transferimi oldum 10. Günüm Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bir durum tam oldu diyorsun onu hissedip kaybetmek çok acıHerkese selam kızlar
Benim 1 kimyasal, 2 sefer de 7. Hafta kalp atışı durması sebebiyle kayıplarım oldu. Üçü de doğal yolla oluşan gebeliklerdi. Yaşım 35 bu arada:) Yapılabilecek bütün testlerimizi eşimle yaptık. Hatta bir kürtajımdan alınan embriyo genetik teste de gönderilmişti ve hiçbir sorun çıkmadı. Doktorumun önerisiyle bütün aşamalara hakim olarak düşük olasılığını en aza indirmek için 20 kasım reglimin 3. Günü iğnelere başladık. 4 Aralık’ta yumurtalarım toplandı. 5 embriyo oluştu. 5. Güne de (yani dün) 2 adet embriyom geldi ve donduruldu. Biri için 3bb diğeri için de blastosist olduğu bilgisi verildi. Eğer opu sebepli bir gecikme olmazsa 15 Aralık yeni adet tarihim olmalı. Her şey yolunda giderse sanırım Aralık sonu gibi de benim transferim olacakÇok yoruldum. Güzel enerjilerinizi, dualarınızı, neye inanıyorsanız bekliyorum
Kuzum benim bi arkadaşımda bacak ağrısıyla öğrenmiştiAynen canım sol bacağım boydan boya ağrıyor inş canım ben belirtilere çok takılmam aslında ilkinde hiç olmadı pozitifti çünkü
Dayandım dayandım salı günü kan vereyim diyorum test yapmadanKuzum benim bi arkadaşımda bacak ağrısıyla öğrenmişti
Bencede kesinlikle böyle yapmalısınDayandım dayandım salı günü kan vereyim diyorum test yapmadan
İnş canım nprmaldede çarşamba test günüm zaten hepimizin ki pozitif olur inşBencede kesinlikle böyle yapmalısınkanda çıkacaktır Allahın izniyle
İnşallah canım tek dileğimİnş canım nprmaldede çarşamba test günüm zaten hepimizin ki pozitif olur inş
Ben sadece duphaston ile transfer oldum duphastonda hem progesteron hemde didrogesteron var. Bebegin rahime tutunmasini sagliyo ve rahmi bebege hazirliyo insaAllah guzel sonuc alirsinizHanımlar duphaston ne işe yariyor. Bilen var mı ? Transferim değerler yüksek çıkınca iptal olmuştu. Bana 10 günlük estrofem ve duphaston verdiler.
Hayırlı olsun bende dün kontrole gittim akşam çatlatma iğnemi vurdum pteai opu hayırlısıylaBenim dün transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu. Turgut hoca yalnızca Protestan iğne günde 1 ve folik asit günde 1 verdi. Diğer ilaçlarımı kesti. Ayın 19’unda test günüm bekliyorum heyecanla bekliyorum canım
Opu günü 1. Gün mü sayılıyor mesela pteai toplantı cuma mı transfer olur sizde ölemiydiBenim dün transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu. Turgut hoca yalnızca Protestan iğne günde 1 ve folik asit günde 1 verdi. Diğer ilaçlarımı kesti. Ayın 19’unda test günüm bekliyorum heyecanla bekliyorum canım
Ben dün evde olan eski basit bir test ile test yaptım ve çok silik çizgi çıktı
Benden 1 hafta geriden geliyorsunuz. Benim de pazartesi opu yapılıp cumartesi transfer yapıldı.Hayırlı olsun bende dün kontrole gittim akşam çatlatma iğnemi vurdum pteai opu hayırlısıyla
Canm hangi gün transfer oldun ben Çarşamba günü oldum bugün öyle koyu renk bişey gördüm fitil kullanıyorum ya gelen ilacın içinde çok az nokta nokta ama bu kadar erken olur mu sizceBugün transferin 5. Gunu ve kahverengi lekelenme oldu başka lekelenmesi olan var mı ve neden olur acaba
Ben sadece duphaston ile transfer oldum duphastonda hem progesteron hemde didrogesteron var. Bebegin rahime tutunmasini sagliyo ve rahmi bebege hazirliyo insaAllah guzel sonuc alirsiniz
Uzulmeyin lutfen Olacagina inanın duphaston bence tup bebek tedavisindeki en iyi ilaclardan biri 10 haftama kadar kullandim ben insaAllah sizede iyi gelir.İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur sağolun. Bilgi için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?