Yaaa öyle mi kendin mi yapıyorsun sende iğneni evdeYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Yahu kızlar bana bi iğne verdi doktor sabah akşam yap diye ilk dozu tüp bebek merkezinde yaptılar ikincisini ben akşam evde yaptım bir acıyor ki anlatamam.
Canim inşallah sonunda o acılara değecekYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Yahu kızlar bana bi iğne verdi doktor sabah akşam yap diye ilk dozu tüp bebek merkezinde yaptılar ikincisini ben akşam evde yaptım bir acıyor ki anlatamam.
Kızlar çok acıkıyor olmam normal mikahvaltı ediyorum 1 saat geçmiyor midem kazınıyor
İçiyorum kuzum sürekli wcdeyimBol bol su içmeyi unutma canım embriyo için çok önemli su
Varmı bi değişiklik bugünİçiyorum kuzum sürekli wcdeyimgünlük 3 litreyi geçiyor
Bugün de yine çok üşüyorum kat kat giyindim doğalgazı fulledimVarmı bi değişiklik bugün
Benim de ilk gebeliğimde ayaklarım çok üşüyordu bu iyi birşey benceBugün de yine çok üşüyorum kat kat giyindim doğalgazı fulledimayağımda 3 tane şey çorap patik terlik ona rağmen ısınamıyorum havalarda soğuk ondan da olabilir bilmiyorum bilmiyorum
Bugün transfer hariç 4.gün ama hiç bi belirti yok dün az bi kasık ağrısı oldu o kadar ayaklarım ağrıyor sadeceSenin belirtilerin nasıl çiçeğim
Ayyy inşallah vardır sen tecrübelisin hissedersin belki benim ilk olacak Allah’ın izniyleBugün transfer hariç 4.gün ama hiç bi belirti yok dün az bi kasık ağrısı oldu o kadar ayaklarım ağrıyor sadece
Valla canım ilkinde 3.gün embriyosu tazeydi hiç bi belirtim olmamıştı bi ayaklarım çok üşüyordu 9.gün leke olmuştu sadece test yapmıştım silik çizgi ile öğrendim bu 5.gün embiyosu hiç bi belirtim yok sanki yada kendimi negatife mi alıştırıyprum bilmiyorum hiç his yok yaniAyyy inşallah vardır sen tecrübelisin hissedersin belki benim ilk olacak Allah’ın izniyle
Aşkım benim 3 gün embriyosu o yüzden 12. Gün dedi. 5 gün embriyoları 6-7 günde çıkan bile oluyor. Hayırlısı olsun bazen hiç belirti olmayabiliyormuşValla canım ilkinde 3.gün embriyosu tazeydi hiç bi belirtim olmamıştı bi ayaklarım çok üşüyordu 9.gün leke olmuştu sadece test yapmıştım silik çizgi ile öğrendim bu 5.gün embiyosu hiç bi belirtim yok sanki yada kendimi negatife mi alıştırıyprum bilmiyorum hiç his yok yanibide benim doktor 8.gün test istedi herkesin ki 12.gün niye acaba
İnş canım pozitif sonucu görüp anneler topiğine geçiş yaparız inş hep beraberAşkım benim 3 gün embriyosu o yüzden 12. Gün dedi. 5 gün embriyoları 6-7 günde çıkan bile oluyor. Hayırlısı olsun bazen hiç belirti olmayabiliyormuşkalbini karartma inşallah
İnşallah heyecanla bekliyorumİnş canım pozitif sonucu görüp anneler topiğine geçiş yaparız inş hep beraber
Merhaba sizin biri tuttu mu ?Valla canım ilkinde 3.gün embriyosu tazeydi hiç bi belirtim olmamıştı bi ayaklarım çok üşüyordu 9.gün leke olmuştu sadece test yapmıştım silik çizgi ile öğrendim bu 5.gün embiyosu hiç bi belirtim yok sanki yada kendimi negatife mi alıştırıyprum bilmiyorum hiç his yok yanibide benim doktor 8.gün test istedi herkesin ki 12.gün niye acaba
Tuttu canım 2 yaşında şuan bu donmuş embriyo idi 4.günüm cnmMerhaba sizin biri tuttu mu ?
Bu dondurulmuş ile mi yapıldı?
Benimki de o şekilde canım 5 Aralık'ta oldum bende normalmişMerhaba güzel hanımlar,hepimizin transferi hayırlı uğurlu olsun umarım bebeklerimiz bizlere sımsıkı tutunsunben 4 Aralık'ta 2 adet donmuş 3.gün transferi oldum. Bugün 5. günüm. Transfer öncesinden beri progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Ama şuan fitil şeklinde kullanırken afedersiniz ileri itemiyorum sanki vajina girişinde bir şişlik var kapandı gibi. Transfer öncesi böyle değildi transfer sonrası günden güne arttı. Aranızda bu durumu yaşayan var mı çok endişeleniyorum sizlerde böyle durum yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?