- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Doğru diyorsun kuzum işte herşey de panikliyoruz malesef hayırlısı olsun diyelimİçini ferah tut güzel düşün düşünnokadar şey yaşamış biri olarak söylüyorum üzülmenin hiç faydası yok güzel günleri hayal et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorsun kuzum işte herşey de panikliyoruz malesef hayırlısı olsun diyelimİçini ferah tut güzel düşün düşünnokadar şey yaşamış biri olarak söylüyorum üzülmenin hiç faydası yok güzel günleri hayal et
Senin ayaklarda üşüme devam ediyor mu canımDoğru diyorsun kuzum işte herşey de panikliyoruz malesef hayırlısı olsun diyelim
Canım bi an oluyor sonra normale dönüyor anlamadım sabahtan oluyor bide akşam üstü oldu suan iyiyim mesela belli olmuyorum hiçSenin ayaklarda üşüme devam ediyor mu canım
hiç dinleme kendini akışına bırak bence. Allah nasip etsin hepimizeCanım bi an oluyor sonra normale dönüyor anlamadım sabahtan oluyor bide akşam üstü oldu suan iyiyim mesela belli olmuyorum hiç
İnşallah canım inşallahhiç dinleme kendini akışına bırak bence. Allah nasip etsin hepimize
Canım sen yine bozma moralini hiç bir seycik olmaz Allah’ın izniyle korkma sen bir şey öğrenirsen sorarsan haber verAşkım daha dün 1 bugün 2 başka bişey olmasından korktum 5-6. Günde olsa umutlanayım ama suan görünce çok moralim bozuldu
İnşallah kuzucum hayırlısı olsunCanım sen yine bozma moralini hiç bir seycik olmaz Allah’ın izniyle korkma sen bir şey öğrenirsen sorarsan haber ver
Benim transferim yarın sabahtan arkadaşlar. 2 tane 5. gün embriyosu.Canım senin transferin yarın mı
Kizlarrr merhaba benide ekleyin dünden yazdım görmedinizKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM H Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK
Benimde göbekten sabah akşam bende zorlanıyorum agrısı var yağlı ilaç olduğu için böylemiş.ilk tüp bebeğimde kalçadamdı o zman da oturamıyordumArkadaşlar merhaba yeniyim buralarda. Transferim 12 aralık da olacak inşallah. Bi çok ilaç kullanıyorum ama beni en çok Progestan dex zorluyor sabah akşam göbekten yapıyorum ve acıtıyor. Başka kullanan var mı
Hayırlı olsun canım. Rahat ol stres yapma. Transfer sonrası WC bile olsa hemen kalkma . Uzan elini karnına köy ve dua et inşallah tutunacakBenim transferim yarın sabahtan arkadaşlar. 2 tane 5. gün embriyosu.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Hemmmennnn ekliyorum efenimMerhaba beni de ekler misiniz? Transfer tarihi 6 Aralık çift embriyo
Göbekten kan sulandırıcı bende morluk yaptı hep ama kalçadan olan çok acıtıyor bide kan testine kadar vurulacakmışım herşey bebiş için dayan diyorumYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Yahu kızlar bana bi iğne verdi doktor sabah akşam yap diye ilk dozu tüp bebek merkezinde yaptılar ikincisini ben akşam evde yaptım bir acıyor ki anlatamam.
Adı ne cnmYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Yahu kızlar bana bi iğne verdi doktor sabah akşam yap diye ilk dozu tüp bebek merkezinde yaptılar ikincisini ben akşam evde yaptım bir acıyor ki anlatamam.
Beni de 4Aralık transfer günümdü çift embriyoKizlarrr merhaba benide ekleyin dünden yazdım görmediniz