Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yapmayın böyle şeyler ne yollardan geçerek sonuca ulaşıyoruz evet ilaçlar çok ve ağır ama lütfen sonucu pozitif düşününce hepsini unutacağız lütfen başla geri. Kimseye kulak asmayın herkes bir şey söylüyorKestim valla. Çok bıktım birsürü ilaç. Tekrar alayım mı diyorsun
Canım doktoruna mutlaka danış ben bıraktım tekrardan alayım mi diye bak bu topik sayfalarında neler okudum ben belirti aramayın gerçekten hepimizde olacak diye bir şey yok kullandığımız ilaçlar da etki gösteriyor göğüsleri büyütüyor kimisinde bebek belirtileri olurken kimisinde hiç belirti olmaz ama pozitif görürKestim valla. Çok bıktım birsürü ilaç. Tekrar alayım mı diyorsun
Yok canım bunlar normal yani bide adet yaklaştığı için zaten belirti olur ilaç kesilir mi hiç bide kasık bacak ağrısı olumlu yazmış herkesOf aynısı bende de var bide diyorlar ya tutunma olmuşsa ateş yükselir idrar rengi değişir vs bende onlar da olmayınca epey olumsuza bağladım
Alahallah normalde belirtiler arasında yer alır ama tabi transferden kaç gün sonra bilmiyorum kötüye yorma asla belki kalıntı vardı geldi o da olabilir böyle şeyler strese sokma kendini lütfenKızlar benden kahverengi belli belirsiz bir akıntı geldi az önce az kaldı ağlayacağım sizde oldu mu böyle bişey transferim dündü
Hemşireye danışmadan ilaç bırakılır mı ? Tabiki ilacınızı hemen alın hemen . Saatiniz neyse ilacinizi alın. Biz normal hamile kalmaya calisan kişiler değiliz maalesef. O ilaçlar bize yardımcı oluyor. İlaçlar olmasa olmaz. Sonuçta östrojen hormonu lazım embriyoyu tutmak için. Tabiki hemen ilacınızı alın. Olur ya da olmaz doktorun söylemeden ilaç bırakma. Ayy bak şimdi stres oldum kız tedavi olmuşsun o kadar niye kafana göre birakiyorsunKestim valla. Çok bıktım birsürü ilaç. Tekrar alayım mı diyorsun
Aşkım daha dün 1 bugün 2 başka bişey olmasından korktum 5-6. Günde olsa umutlanayım ama suan görünce çok moralim bozulduAlahallah normalde belirtiler arasında yer alır ama tabi transferden kaç gün sonra bilmiyorum kötüye yorma asla belki kalıntı vardı geldi o da olabilir böyle şeyler strese sokma kendini lütfen
Of aynısı bende de var bide diyorlar ya tutunma olmuşsa ateş yükselir idrar rengi değişir vs bende onlar da olmayınca epey olumsuza bağladım
Hayır benim 3.günOlmadı ama yerleşme kanaması dır belki canım sonuçta 5.gün embriyosu
Bence senin bebiş tutundu ondan geldi akıntıAşkım daha dün 1 bugün 2 başka bişey olmasından korktum 5-6. Günde olsa umutlanayım ama suan görünce çok moralim bozuldu
Canım çok mu sadece ölesine bi akıntımı fitil kullanıyorsan belki o tahriş yapmış olabilirHayır benim 3.gün
Ah kuzum inşallah öyledirBence senin bebiş tutundu ondan geldi akıntı
Karalar bağlama. Yerleşmedir yüksek ihtimalle . Moral çok önemli. Kirmiziya donmedikce hiç bir sorun yok merak etme.Kızlar benden kahverengi belli belirsiz bir akıntı geldi az önce az kaldı ağlayacağım sizde oldu mu böyle bişey transferim dündü
Çok değil hatta WC ışığında emin olamadım içeri götürüp peçeteyi içerde baktımCanım çok mu sadece ölesine bi akıntımı fitil kullanıyorsan belki o tahriş yapmış olabilir
Korkma bana doktorum kanama olabir demişti ilk transferde düşük kanaması 1 gün sonra olmaz benceKızlar benden kahverengi belli belirsiz bir akıntı geldi az önce az kaldı ağlayacağım sizde oldu mu böyle bişey transferim dündü
Demi ya bana da demiştiler kırmızı kanama şeklinde olmadıgı sürece sorun yok gelebilir demiştiler neyse Allaha emanet ettim inşallah herşey yolundadırKorkma bana doktorum kanama olabir demişti ilk transferde düşük kanaması 1 gün sonra olmaz bence
Yok canım birşey olmaz ondan sonuçta işlem yapıldı oraya konmak için kalıntı olabiliyor 2 gün olmuş daha içini ferah tut bebişin inceden ilerliyorÇok değil hatta WC ışığında emin olamadım içeri götürüp peçeteyi içerde baktım
İnşallah kuzumYok canım birşey olmaz ondan sonuçta işlem yapıldı oraya konmak için kalıntı olabiliyor 2 gün olmuş daha içini ferah tut bebişin inceden ilerliyor
İçini ferah tut güzel düşün düşünnokadar şey yaşamış biri olarak söylüyorum üzülmenin hiç faydası yok güzel günleri hayal etDemi ya bana da demiştiler kırmızı kanama şeklinde olmadıgı sürece sorun yok gelebilir demiştiler neyse Allaha emanet ettim inşallah herşey yolundadır