- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
demekki çok toplanınca ağrılar oluyor. ben yoğurttan şüpheleniyorum belki o gaz yaptı. siz kabız önleyici şurup aldınız mıBenimde 14 toplanmıştı ben 5. Gün biraz daha iyiydim ama prosedür gereği 3. Gün transfer yapıyoruz dediler 3. Gün ağrılarım devam ettiği için ertelettim transferimi
canım senintaze transfer olacak demi bana estrofem vermedi. progestan iğne+fitil verdi. estrofem ne için veriliyor. ben bahçecideyimKesinlikle öyle canım kağıt veriyorlar normalde estrofem falan saatli ama işte ezbere düzen kişiye özel gibi değil pek
5.gün bi tane transfer oldu canım inşTamam canıminşallah pozitif sonucunu bekliyorum kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti
canım senintaze transfer olacak demi bana estrofem vermedi. progestan iğne+fitil verdi. estrofem ne için veriliyor. ben bahçecideyim
Rahim kalınlaşması için canım daha iyi tutunması içincanım senintaze transfer olacak demi bana estrofem vermedi. progestan iğne+fitil verdi. estrofem ne için veriliyor. ben bahçecideyim
yaa anladım. bir şey soracağım bende rahim kalınlaşması ile ilgili pek problem yok. yani yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda yumurtalama günlerinde 13-14 ml arasında değişiyordu. bana zeki bey en son yumurta takibi yaptığında rahim duvarı iyi durumda dedi. sonra opu oldu o gün rahim duvarı hakkında bişey demedi. bide transfer zamanına kadar progestanfitil+ iğne verdi adet önleyici bebek tutunsun diye dedi hemşireler. acaba sıkıntı var mıdır. olur mu. ay ben çok heyecanlıım. siz nasıl atlattınız bu süreci kalbim küt kütRahim kalınl
Rahim kalınlaşması için canım daha iyi tutunması için
Yarın sabahtan canımsizin transfer ne zaman
Bizim merkez 5. Güne kadar takip etmiyor 3. Gün ya taze transfer yapıyor yada 3.gün transfer yoksa donduruyor doktor öyle uygun görüyormuşaaa nasıl prosedür gereği. benim de 3. gün ya da 5. gün dediler. kalitesine gelişimine göre yapacağız dediler.
Ne için sıkıntı olacak canım ? Birazcık rahatla doktorun zaten yönlendiriyor önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Bende heyecanlıyım. Seni aradılar mı toplananlardan kaç tane embriyo olmuş beni 2. Gün aramışlardıyaa anladım. bir şey soracağım bende rahim kalınlaşması ile ilgili pek problem yok. yani yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda yumurtalama günlerinde 13-14 ml arasında değişiyordu. bana zeki bey en son yumurta takibi yaptığında rahim duvarı iyi durumda dedi. sonra opu oldu o gün rahim duvarı hakkında bişey demedi. bide transfer zamanına kadar progestanfitil+ iğne verdi adet önleyici bebek tutunsun diye dedi hemşireler. acaba sıkıntı var mıdır. olur mu. ay ben çok heyecanlıım. siz nasıl atlattınız bu süreci kalbim küt küt
evet opunun ertesi günü aradılar yani dün. ama bugün bilgi vermiyorlar mış. iki güne bir arıyorlarmış. sizinde mi öyle?Ne için sıkıntı olacak canım ? Birazcık rahatla doktorun zaten yönlendiriyor önce Allah’a sonra onlara emanetiz. Bende heyecanlıyım. Seni aradılar mı toplananlardan kaç tane embriyo olmuş beni 2. Gün aramışlardı
Evet canım benimde öyleydi sıkıntı yapma inşallah stres sürecimizi çok etkiliyor kafanı oyalacak bişeyler bulevet opunun ertesi günü aradılar yani dün. ama bugün bilgi vermiyorlar mış. iki güne bir arıyorlarmış. sizinde mi öyle?
Ay evet doğru diyorsunuz. Bend bugün yemeğimi yapıp koyayım dolaba. Hazır olsunEvet canım benimde öyleydi sıkıntı yapma inşallah stres sürecimizi çok etkiliyor kafanı oyalacak bişeyler bul
Aksam yemekten hemen önce kullanıyorum corasprini ben canım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizKızlar merhaba, bende yumurta toplama sürecindeyim inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.
Taze transfer olacak estrofem ve corasprin verdiler İnternette aspirin akşam saatlerinde daha etkili olur yazıyor siz hangi saatlerde alıyorsunuz ?
Geçmiş olsunPazartesi pgt li tek embriyo transferi oldum. Kızımda genetik rahatsızlık ve işitme engelli olduğu için tüm genler tarandı eşimle taşıyıcı çıktık riske atmamak için pgt ngs ne gerekiyorsa yapıldı
Evet canım 3 gündür yapıyorum ama tik yok hafiften kasiklarim agriyor olacak gibiyim ama olamıyorumCanım YouTube dan bakıp regl masajı yapıyorlar bi bak istersen
Hayırla güzel sonuçlarınız olur insallah mutlaka bizleri de bilgilendirinCevaplarınız için çok teşekkür ederim bir çok konuda beni aydınlattınız. Spermiogram ve HSG vardı ön görüşmede götürmüştüm. Ayrıca ön görüşmede ücretsiz muayene de yaptı doktorum, adetin ikinci günü başlıyoruz dedi, umuyorum inşallah
dayanın tuzsuz yemeklere inşallah sizin için güzel günler yakındır. az daha sabredin. kortizon ile ilgili pek bilgim yok ama doktorun dediklerine uyun mutlakaKızlar benim gibi kortizon kullanan var mı transfer öncesi başladım nasip olursa kalp atışına kadar devam edeceğim ve sıfır tuz beslenmek inalızmaz zoryediğim hiç birşeyin tadı yok ama 4 kaybım var mecburum tabii
İnşallah sonuç güzel olsun da herşeye katlanırımdayanın tuzsuz yemeklere inşallah sizin için güzel günler yakındır. az daha sabredin. kortizon ile ilgili pek bilgim yok ama doktorun dediklerine uyun mutlaka
Canım kaç gün geciktin. En az 1 hafta gecikme gördüm hep topiklerde.Evet canım 3 gündür yapıyorum ama tik yok hafiften kasiklarim agriyor olacak gibiyim ama olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?