Pazartesi pgt li tek embriyo transferi oldum. Kızımda genetik rahatsızlık ve işitme engelli olduğu için tüm genler tarandı eşimle taşıyıcı çıktık riske atmamak için pgt ngs ne gerekiyorsa yapıldıNGS ya da PGT yaptıran var mı ? Test yaptırma sebebiniz neydi ?
Evet canım benim de çok ağrılarım olmuştu ben parol içmiştim bide antibiyotik ama neredeyse bi hafta gaz sancısı devam etmişti.Kızlar ya ben opu oldum pazartesi günü. Sürekli gaz sancısı var. Kullandığım iğne ve ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum ama sürekli karnımda gaz sancısı. Bide idrarım sıkıştırdığı zaman ağrıyor. Öldürecek bir ağrı değil ama ağrı oluyor hafifçe. Sizin oldu mu o şekilde
Taze transfer olacak yarın ya da cumartesi günü transfer olacak. Korkuyorum transfer sonrası da bu şekilde devam ederse. Yediklerim mı dokunuyor ki. Yumurta yoğurt vs tuket demiştiEvet canım benim de çok ağrılarım olmuştu ben parol içmiştim bide antibiyotik ama neredeyse bi hafta gaz sancısı devam etmişti.
Canim doktoruna sordun mu çok fazla mı yumurta toplandı idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin ama ilaçlar reçetesiz satılmıyor doktoruna söyle reçete yazsın opu sonrası antibiyotik verdi miKızlar ya ben opu oldum pazartesi günü. Sürekli gaz sancısı var. Kullandığım iğne ve ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum ama sürekli karnımda gaz sancısı. Bide idrarım sıkıştırdığı zaman ağrıyor. Öldürecek bir ağrı değil ama ağrı oluyor hafifçe. Sizin oldu mu o şekilde
Antibiyotik verdiler. 13 yumurta toplandi bide o gün antibiyotik serum taktılar. Progestan fitil+ iğne de kullanıyorum. Ağrı kesicilerin hiçbirini içmedim. Arasam dolduran sorsam gel diyecek şehir dışından gideceğim. Yarın ya da cumartesi günü transfer olacak. Aslında Zeki Akkum taze transfer konusunda hassas ama bende hiçbir anormallik olmadığından dolayı taze transfer uygun görmüş. Biraz kabızlık var onun etkisi mi kiCanim doktoruna sordun mu çok fazla mı yumurta toplandı idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin ama ilaçlar reçetesiz satılmıyor doktoruna söyle reçete yazsın opu sonrası antibiyotik verdi mi
Canım senden kaç yumurta topladılarTaze transfer olacak yarın ya da cumartesi günü transfer olacak. Korkuyorum transfer sonrası da bu şekilde devam ederse. Yediklerim mı dokunuyor ki. Yumurta yoğurt vs tuket demişti
İnşallah canım varmı belirti? Neler yapıyorsun nelere dikkat ediyorsun benimde yarın transferimDün transferim oldu benimde 13 Aralık test günüm hepimiz poizitifleri görürürz inş,
Belirti yok canım ilk gün hiç kalkmadım sadece yemek ve lavoba dışında bugün yürüyüş yapıyorum evin içinde ananas kuruyemiş havuç suyu ve 2 litreye yakın su içmemi önerdi doktor bunlara dikkat ediyorum canım şimdilikİnşallah canım varmı belirti? Neler yapıyorsun nelere dikkat ediyorsun benimde yarın transferim
Yemek olarak nasıl besleniyorsun bende akşamdan yemek yapıp bırakayım diyorum ama ne yapcam bilemedimBelirti yok canım ilk gün hiç kalkmadım sadece yemek ve lavoba dışında bugün yürüyüş yapıyorum evin içinde ananas kuruyemiş havuç suyu ve 2 litreye yakın su içmemi önerdi doktor bunlara dikkat ediyorum canım şimdilik
13 toplandı ama 10 u döllendi. 5. güne kaçı gider bilmiyorumCanım senden kaç yumurta topladılar
Bana sebze zeytinyağlı ağırlıklı beslen dedi canım özellikle balık önerdi brokoli karnıbahar fasulye baklagiller tarzı seyler hazırlaYemek olarak nasıl besleniyorsun bende akşamdan yemek yapıp bırakayım diyorum ama ne yapcam bilemedim
Tamam canımBana sebze zeytinyağlı ağırlıklı beslen dedi canım özellikle balık önerdi brokoli karnıbahar fasulye baklagiller tarzı seyler hazırla
Benimde 14 toplanmıştı ben 5. Gün biraz daha iyiydim ama prosedür gereği 3. Gün transfer yapıyoruz dediler 3. Gün ağrılarım devam ettiği için ertelettim transferimi13 toplandı ama 10 u döllendi. 5. güne kaçı gider bilmiyorum
sizin transfer ne zamanYemek olarak nasıl besleniyorsun bende akşamdan yemek yapıp bırakayım diyorum ama ne yapcam bilemedim
aaa nasıl prosedür gereği. benim de 3. gün ya da 5. gün dediler. kalitesine gelişimine göre yapacağız dediler.Benimde 14 toplanmıştı ben 5. Gün biraz daha iyiydim ama prosedür gereği 3. Gün transfer yapıyoruz dediler 3. Gün ağrılarım devam ettiği için ertelettim transferimi
5. güne kaç tane ulaştıBenimde 14 toplanmıştı ben 5. Gün biraz daha iyiydim ama prosedür gereği 3. Gün transfer yapıyoruz dediler 3. Gün ağrılarım devam ettiği için ertelettim transferimi
benim belli olmaması beni endişelendiriyor yaBenimde 14 toplanmıştı ben 5. Gün biraz daha iyiydim ama prosedür gereği 3. Gün transfer yapıyoruz dediler 3. Gün ağrılarım devam ettiği için ertelettim transferimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?