Bol su içmelisin, kivi, yaban mersini, limonlu su tüketebilirsin. Ama önce doktorunla görüş onun önerileri daha önemliArkadaşlar selam idrar yolu enfeksiyonu oldum evde hızlıca geçmesi için ne önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz10 haftalık gebeyim
Bir de baharatlı ve acı yiyeceklerden bir süre uzak durArkadaşlar selam idrar yolu enfeksiyonu oldum evde hızlıca geçmesi için ne önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz10 haftalık gebeyim
Tahlil istedi doktorum yarın vereceğim bakalım ona göre ne önerecekBol su içmelisin, kivi, yaban mersini, limonlu su tüketebilirsin. Ama önce doktorunla görüş onun önerileri daha önemli
En doğal çözümü bol su, bana hiç içmiyorsan 3.5 litre iç demişlerdiTahlil istedi doktorum yarın vereceğim bakalım ona göre ne önerecek
Ben 8 haftalık hamileyim 1 kilo almışımKızlar ya moralim çok bozuk daha 2 aylk hamileym ama 52 den 57 ye çıkmışım şok oldm görünce siz de aldınz mı benm gibi bu iğneler ilaçlar mı aldırıyor acaba yoksa ben her zaman çok yiyen ama kilo alan biri değildim
Allah yardimcin olsun canım, daha önce yaşadım o duyguyu malesef. Suan hatta bende de kalp atışı gözükmüyor 4.denememdi. bekliyorum cuma netleşecek inşallah duyarım ama duyamazsın malesef benimde kürtaj olacak. Özelde mi yaptırıyorsun devlet hastanesinde mi ? Birde öncesinden belli süre kan sulandirici felan kesmek gerekiyor kanama fazla olmasın diye inşallah kesmislerdir seninde. EN ki zamanda toparlanirsin inşallah Allahim yardımcın olsun kalbinin derinindeki tüm dualarını kabul etsin.Bana dua edin kızlar birazdan kürtaja alacaklar
ben de de tek yumurta ile iki kese görüntülendi ama henüz kalp atışları için erken 5. haftadayımKızlar merhaba 5. Gün emriyosu transferi ile tek yumurta ikizlerine hamile olan varmı
Özelde yaptırdım. Kan sulandırıcı ilaçlarımı da transfer sonrası kullandığım bütün ilaçlarımı da 3 gün önce kesmiştim. Gerçekten zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah duyarsın kalp atışı sakın korkma.Allah yardimcin olsun canım, daha önce yaşadım o duyguyu malesef. Suan hatta bende de kalp atışı gözükmüyor 4.denememdi. bekliyorum cuma netleşecek inşallah duyarım ama duyamazsın malesef benimde kürtaj olacak. Özelde mi yaptırıyorsun devlet hastanesinde mi ? Birde öncesinden belli süre kan sulandirici felan kesmek gerekiyor kanama fazla olmasın diye inşallah kesmislerdir seninde. EN ki zamanda toparlanirsin inşallah Allahim yardımcın olsun kalbinin derinindeki tüm dualarını kabul etsin.
Çok üzüldüm inanÖzelde yaptırdım. Kan sulandırıcı ilaçlarımı da transfer sonrası kullandığım bütün ilaçlarımı da 3 gün önce kesmiştim. Gerçekten zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah duyarsın kalp atışı sakın korkma.
Ben hissetmiştim. Rüyamda görmüştüm düşük yaptığımı. Korktuğum için randevu tarihimden önce gittim doktora. Maalesef hissettiğim gibi oldu. Yine de çok şükür Rabbim bize 2 ay bir mutluluk yaşattı. Öğrendiğimde hayatımda ilk defa mutluluktan ağlamıştım. İnşallah bundan sonraki ağlamalarımız hep mutluluktan olur. Rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın inşallah.
Allah razı olsunÇok üzüldüm inanrabbim kucağını tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah amin amin amiiiinnn sana da acil şifalar diliyorum arkadaşım bir an önce toparlan kendine gel inşallah
Bunu bende çok kafaya taktım bu aralarKızlar çok saçma ama bişey soracam ya. Şimdi ilaç bırakma haftalarını nasıl ayarlıcaz. Mesela Progestanları 12. Hafta da bırakacaz ya 11+1 (12.haftaya girdiğimizde) de mi yoksa 12+0 (12.haftayı tamamladığımızda) da mı
Ay doktora da soramadım yani çok saçma olur diyeBunu bende çok kafaya taktım bu aralar
Ayy canım benim inşallah güzel haberlerini alırızKızlar ben dün transfer oldum
Aralık ayındaki negatif olmuştu inşallah bu sefer tutar. Bu post çok güzel ve samimiydi hala da devam ediyor ne güzel
Amin canım inşallahAyy canım benim inşallah güzel haberlerini alırız
Başlama bence 1 hafta rapor al. Nöbeti dersi yorma kendini. Ben öyle yapmıştım haliyle sürekli ayakta kalıyoruzAmin canım inşallahkızlar sizce pztsi işe başlıyım mı öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?