Dun saat 5 te doktor a gittim karindn muyanesinde keseyi goremiyorum dedi vajinal israr etti bende zatn lekelenmem var dga fazla gelirse morelimin iyi olmicagini soyledim. Idrara skisik bakin isterseniz dedim bi yarin saat sonra karindan gorduCanım lekelenme durumunda asla rastgele alttan muayene etmelerine izin verme. Doktorun dışında.
Bna 12.haftada birakacksin dediSelam kızlar. Oksapar kullananlar gebelik kaçıncı haftasında bıraktırdılar. Daha doğrusu bırakan var mı
Evet ya yaptıktan sonra yanması bitiriyorBana 12 hafta yazıyor ama doktorun karar verecek dediler acıdığı için soruyorsun dimi bende kaşıntısına uyandım şuan krem sürdüm
ohh ohhh masallaaaaahAmiinn. Benim de tüp bebek. Şuan 6+3. Haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Bence böyle düşünme. Bir sürü hormon yükleniyoruz ve bütün dengemiz şaşıyor. Adet olmaman bence gayet normal. Ayrıca mesela duphaston transfer sürecinde verilen bir ilaç ama aynı zamanda regl için de verilen bir ilaç tahminim de duphaston kullan diyecek. Bence doktoruna güven adet olmaman vücuduna daha çok sıkıntı verir. O alınan hormonları bir şekilde at vücudundan bence
İyi yapmışsın canım geçmiş olsunDun saat 5 te doktor a gittim karindn muyanesinde keseyi goremiyorum dedi vajinal israr etti bende zatn lekelenmem var dga fazla gelirse morelimin iyi olmicagini soyledim. Idrara skisik bakin isterseniz dedim bi yarin saat sonra karindan gordu
Crl nedir ben hiç anlamadım bu muhabbetiMerhaba crl 3.61 bugün 7 hafta oldu sizde kaçtı
Bas popo mesafesi demekmisCrl nedir ben hiç anlamadım bu muhabbeti
Benim hiç ölçülmesi bizimkiler daha küçük değil mi ya bunlar içinBas popo mesafesi demekmis
Ben cumartesi keseyi görmeye gidicem28 Aralikta transfer olan arkadaslarom kalp atisini duymaya ne zaman gidecekler. Beni 29 unda cagirdi gunler gecmek bilmiyor en erken ne zaman duyabilirim acaba
Ben hiç dikkat etmemiştim kuzum burda görünce baktım son ultrason kağıdında crl yazan yer var demekki olması gerektiği gibi ki doktorlarimiz bişey demedi diye düşünüyorumBenim hiç ölçülmesi bizimkiler daha küçük değil mi ya bunlar için
Normal mi bilmiyorum ama benimde aynı sizin dediğiniz gibi oldu iki kaşık falan değil bildiğiniz adet kanaması gibi bir kez oldu sonra ultrasonda bakıldı kanama alanı yoktu içeride kalmış kan olabilir dediler bugün 9+0 oldum Allah'ın izniyle bişey olmayacaktır Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar iyi akşamlar 6+3 haftalığız. Bugün ilk defa eşim ile ultrasona gittik bebeğimizin kalp atışı duyduk çok şükürdoktora yerleşim yerini kanama alanının olup olmadığını sordum. Yerinin iyi olduğunu kanama alanının olmadığını söyledi. İçimiz rahatladı. Fakat bundan bir saat önce iki kaşık kadar kırmızı kanamam oldu. Hastaneye gittik acile prolukton deposunu vurdurdum. Ultrasonla baktılar kanama alanı gözükmüyor tekrar kalp atışını dinledik. Böyle olması normal mi? Endişeliyim
Amin çok teşekkür ederimNormal mi bilmiyorum ama benimde aynı sizin dediğiniz gibi oldu iki kaşık falan değil bildiğiniz adet kanaması gibi bir kez oldu sonra ultrasonda bakıldı kanama alanı yoktu içeride kalmış kan olabilir dediler bugün 9+0 oldum Allah'ın izniyle bişey olmayacaktır Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Beni 25 inde çağırdı canım ama ben yarın bi kadın doğuma gidip oksapara rapor alacağım gitmişken bi baktıracağım bi umut28 Aralikta transfer olan arkadaslarom kalp atisini duymaya ne zaman gidecekler. Beni 29 unda cagirdi gunler gecmek bilmiyor en erken ne zaman duyabilirim acaba
Çok normal canım bende aynı şekilde çektim hatta ayakta hala çok durduğumda belim ağrıyor ya da kasıklarımda az da olsa batmalar oluyor. Şuan ben 8+2 günlüğüm. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahKizlar sorum olacakti. Belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Betam 10.gun 98 12.gun 165 çıktı. Farkındayım iki katı artış yok . Doktorum üçüncü kez istedi. Beklemedeyim. Ama hafif yemek yapsam belim ağrıyor hemen . Bazen hicc bir şey bazen ağrıyor. Sol kasığımda batma yoklayip duruyor. Korkmalı miyim. Normal mi. Sizce Beni neler bekliyor lütfen bilgi verir misiniz.
Cok iyi anlıyorum sizi insan her tuvalete gittiğinde korkuyla gidiyor ben hala öyleyim geçmedi korkusu üstümden inşallah sizde bu süreci bir daha hiç kanamaniz olmadan geçirirsiniz bolca dua edelim birbirimize inşallah sağlıkli gebelikler geçirelimAmin çok teşekkür ederimbugün ilk defa kalp atışını duyup akşam böyle olunca elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?