Bizimkide sağlıkla devam etsin inşallahKesenin çevresini kapsarsa tehlikeli, bebek beslenmekte zorluk çeker demişti doktorum subkaryonik hematom mu diyorlar ne o olunca işte ki ona rağmen bile sağlıkla gebeliği devam eden oluyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkide sağlıkla devam etsin inşallahKesenin çevresini kapsarsa tehlikeli, bebek beslenmekte zorluk çeker demişti doktorum subkaryonik hematom mu diyorlar ne o olunca işte ki ona rağmen bile sağlıkla gebeliği devam eden oluyormu
Neye göre verildi peki daha önce tekrarlayan gebelik kaybı oldu mu ?Transferden önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum pıhtılaşma var mı yok mu bakılmadi ama
Bu yüzden verilmiş benim ilk deneme doktora sordum şuanlık gerek yok dedi2 başarısız tedavim oldu bu 3.trasnferimdi ilk gebeliğim
8mm mi 8 cm mi dedi 8 mm mi dedi eger mm ise hiiic korkma 1 cm bile degil asiri kucuk bi alan gecer allahin izniyleBenimde bugün kontrolümde 5 mm lik kanama alanı 8.mm olmuş dedi doktorum ama kalp atışı falan herşeyi normal iyi dedi çok şükür, bebek büyüdükçe kanama alanı da büyümüş dedi haftalık kontrole devam şimdilik ama neden azalmayip artıyor anlamadım
8 mm,evet mm olması içimi rahatlatıyor biraz, inşallah öyle olur8mm mi 8 cm mi dedi 8 mm mi dedi eger mm ise hiiic korkma 1 cm bile degil asiri kucuk bi alan gecer allahin izniyle
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim içinde. Benim birde asıl merak ettiğim testin sonucundan sonra ne olacak o sürecti. Onuda doktorla görüştük benim bir mutasyonum olup olmadığına bakılacakmış. Ben yeniden embriyolarmı araştırılacak diye korkmuştum daBen medipolde geçen ay 14 bine yaptırdım canım 2 tüp kan alındı ve cnvli wes bakıldı yani dahada ayrintilisina kopya sayılarınada bakilcak. İstersen özelden yaz bana yardımcı olurum konu hakkında senin özel mesajın kapali çünkü.
Merhaba siz nerde ne kadara yaptirdiniz ben en uygun medipolde buldum açıkçası diger yerler hep kazık birde düz wes bakıyor kopya sayılı en iyisi ve ekstra ücret vermedik, taşıyıcılık çıkarsa pgt yapılıyor canım o gen ayristiriliyor. Ama bu teste eşli baktırmak mantıklı olan bence biz öyle yaptırdık yaptiranlarida okudum onlarda öyle yaptırmış.Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim içinde. Benim birde asıl merak ettiğim testin sonucundan sonra ne olacak o sürecti. Onuda doktorla görüştük benim bir mutasyonum olup olmadığına bakılacakmış. Ben yeniden embriyolarmı araştırılacak diye korkmuştum da
Benim aktif kanamam olunca bıraktırdı hemenBen coraspin kullanıyordum günlük,gün aşırıya çıkardı,ama çoğu kanaması olan kişilerde tamamen biraktiriyorlarmis burdan okuduğum kadarıyla tabi,siz kullanıyor musunuz
Önlem amaçlı veriyorlar estrofen ve progestan verdikleri için hormon ilaçları pıhtı yapıyor diye verdi doktorumBen kullanmıyorum sizde pıhtılaşma sorunu mu var ki kan sulandırıcı kullanıyorsunuz
Canım lekelenme durumunda asla rastgele alttan muayene etmelerine izin verme. Doktorun dışında.Kizlar gunaydin sabah uyandigimda baya bi lekelenmeyle uyandim suan a kadr da boyle bisey olmamisti.doktorum proluten depot vurmami soyledi.corasprin ve fitili kesti.sizce normel bi kadin dogum doktoruna muyaneye gidiyi mi doktor gitmem gerek fln demedi igneyi yapmam gerektigini tek soyledi
Tedaviler farklı farklı benim ilk tüp bebek ilk deneme bana verdi meselaBu yüzden verilmiş benim ilk deneme doktora sordum şuanlık gerek yok dedi
Estrofem kanı pijtilastirir bunu önlemek için corasprini veriyorlar. Coraspinn kullanan herkeste pıhtılaşma var demek değil canım.Transferden önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum pıhtılaşma var mı yok mu bakılmadi ama
yok yok icin cok rahat olsun gercekten cok kucuk hic kendine bebegine stres yapma haftaya bi bakmisin yok8 mm,evet mm olması içimi rahatlatıyor biraz, inşallah öyle olur
Ben şuan yaptırmadım daha doktorum laboratuvar araştırıyor ondan haber bekliyorum. Benim pgtli embriyom var. Direk sordum bu soruyu tekrarmı pgt yapcaz diye hayır embriyolarla işimiz yok sende gebelik kaybına sebep olan mutasyon varmı diye bakıcaz dedi canım. Farklı amaclarla yapılabiliyır anladığım kadarıyla yani. Ben eşimle birliktemi diye de sordum öncelik senden dedi.Merhaba siz nerde ne kadara yaptirdiniz ben en uygun medipolde buldum açıkçası diger yerler hep kazık birde düz wes bakıyor kopya sayılı en iyisi ve ekstra ücret vermedik, taşıyıcılık çıkarsa pgt yapılıyor canım o gen ayristiriliyor. Ama bu teste eşli baktırmak mantıklı olan bence biz öyle yaptırdık yaptiranlarida okudum onlarda öyle yaptırmış.
Bence çift olarak yapılması mantıklı olan, ve size şöyle diyim ben çok yerle görüştüm fiyat aldım ettim ama en uygun medipol verdi ve cihazlara kadar araştırdım dusun yani en iyisi yine medipoldeydi diger yerler hep euro dolar olarak fiyat veriyor sebebide yurtdisina yolladiklari için bilgin olsun bosuna kaziklanma, sizden neden istendi ama düşüklermi varBen şuan yaptırmadım daha doktorum laboratuvar araştırıyor ondan haber bekliyorum. Benim pgtli embriyom var. Direk sordum bu soruyu tekrarmı pgt yapcaz diye hayır embriyolarla işimiz yok sende mutasyon varmı diye bakıcaz dedi canım. Farklı amaclarla yapılabiliyır anladığım kadarıyla yani. Ben eşimle birliktemi diye de sordum öncelik senden dedi.
Anladım canım benim doktorum ücretsiz yaptırabileceğim yer varmı diye araştırıyor. Ücrwtsiz belki olmasa bile belki indirimli olarak en uygununu buluruz haber bekliyorum bakalım Olmazsa medipol aklımda kalsın sağolasın.Bence çift olarak yapılması mantıklı olan, ve size şöyle diyim ben çok yerle görüştüm fiyat aldım ettim ama en uygun medipol verdi ve cihazlara kadar araştırdım dusun yani en iyisi yine medipoldeydi diger yerler hep euro dolar olarak fiyat veriyor sebebide yurtdisina yolladiklari için bilgin olsun bosuna kaziklanma, sizden neden istendi ama düşüklermi var
Ücretsiz yapan yer var kuzum evet ben cok arastirdigim icin bilgi sahibiyim ozelden yazsan daha net anlatirim sana kuzum benimde tekrarlayan dusuklerim var ne yazikkiAnladım canım benim doktorum ücretsiz yaptırabileceğim yer varmı diye araştırıyor. Ücrwtsiz belki olmasa bile belki indirimli olarak en uygununu buluruz haber bekliyorum bakalım Olmazsa medipol aklımda kalsın sağolasın.
Evet benim tekrarlayan gebelik kayıplarım var net sebep bu diyemedik senelerdir. En son transfer öncesi artık tüm tuşlara basıyoruz bakalım.