Pıhtı yapıyorsa hemen her gebe hastaya başlanılması lazım bende Estrofem ve progesteron kullanıyorum doktoruma sorduğumda o rastgele herkese verilmez belli testler yapılır ve öyküye bakılıp verilir denilmişti ki zaten şuan kullanılması bizim gibi hastada risk zaten aktif kanama alanı mevcut kan sulandırıcı kullanmadığım halde Bilmiyorum her doktorum gebeliğe yaklaşımı farklıTedaviler farklı farklı benim ilk tüp bebek ilk deneme bana verdi mesela
Bana 32. haftada bırakacağız dedi doktorSelam kızlar. Oksapar kullananlar gebelik kaçıncı haftasında bıraktırdılar. Daha doğrusu bırakan var mı
Bana 12 hafta yazıyor ama doktorun karar verecek dediler acıdığı için soruyorsun dimi bende kaşıntısına uyandım şuan krem sürdümSelam kızlar. Oksapar kullananlar gebelik kaçıncı haftasında bıraktırdılar. Daha doğrusu bırakan var mı
Doğuma kadar kullanacaz dedi banaSelam kızlar. Oksapar kullananlar gebelik kaçıncı haftasında bıraktırdılar. Daha doğrusu bırakan var mı
Yok canım geçmiyorum ben. Havaalanında da geçmemek için durum bildirir raporu aldım orda da geçmeyeceğim doktor kesinlikle geçmemen lazım dediHastane, AVM, metroların X-ray cihazından hamileler geçiyor musunuz acaba ?
Ben yarın gideceğim ama daha keseyi görmedim muhtemelen bu hafta kalp için erken sadece kese gorurum28 Aralikta transfer olan arkadaslarom kalp atisini duymaya ne zaman gidecekler. Beni 29 unda cagirdi gunler gecmek bilmiyor en erken ne zaman duyabilirim acaba
gecmekte sakinca ykkmus minimummus ama ben gecmiyorum banane minimumsa minimumHastane, AVM, metroların X-ray cihazından hamileler geçiyor musunuz acaba ?
sanirim 6 haftaya kadarmi oyle biseyde yukseliyo sonra sabitliyo ama 2 kat artmak zorunda degil benimki 2 kat artmamistiGünaydın kızlar bir şey soracağım b-hcg ne zamana kadar 2 kat yükselir bileniniz var mıdır?
kac haftaliksiniz suanBen yarın gideceğim ama daha keseyi görmedim muhtemelen bu hafta kalp için erken sadece kese gorurum
Cevap için teşekkür ederim, şuan ne durumdasın kaçıncı haftandasınsanirim 6 haftaya kadarmi oyle biseyde yukseliyo sonra sabitliyo ama 2 kat artmak zorunda degil benimki 2 kat artmamisti
Hesaplarıma göre 5+5kac haftaliksiniz suan
suan 8+3 teyim bebegimde bisey yok sukur ama rahim icinde kesenin etrafinda buyuk bi kanama alani cikti ve kanamam var o nun bebegi dusurmesinden korkuyoryz kuculmesi icin yatip kalkip her dk dua ediyorum ama dahada buyuduCevap için teşekkür ederim, şuan ne durumdasın kaçıncı haftandasın
Sağlıkla doğurursun inşallah canımsuan 8+3 teyim bebegimde bisey yok sukur ama rahim icinde kesenin etrafinda buyuk bi kanama alani cikti ve kanamam var o nun bebegi dusurmesinden korkuyoryz kuculmesi icin yatip kalkip her dk dua ediyorum ama dahada buyudu
Ben geçen kontrola gittim elinde kaç kutu kaldı dedi. İki.kutu dedim 20 adet yani tamam onları kullan bitir dedi banaSelam kızlar. Oksapar kullananlar gebelik kaçıncı haftasında bıraktırdılar. Daha doğrusu bırakan var mı
Amiinn. Benim de tüp bebek. Şuan 6+3. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumkullaniyorum canim benim bebegim tup bebek o yuzden yumurta toplamadan hemen sonra progestan 200 luk gunde 3 kere fitil seklinde kullaniyodum kanama olumca progestan dex gunde 1 ekleme yapti insallah valla hepsimuz saglikla alalim bebeklerimizi kucugimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?