- 29 Eylül 2022
- 82
- 63
- 30
Ben 6+3 haftalığım CRL 0,54cm çıkmış.Merhaba crl 3.61 bugün 7 hafta oldu sizde kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6+3 haftalığım CRL 0,54cm çıkmış.Merhaba crl 3.61 bugün 7 hafta oldu sizde kaçtı
Evet tüp bebek olunca birde her gün hep stres ve endişeyle geçiyor. Akşamda bunu yaşayınca tir tir titredim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallahCok iyi anlıyorum sizi insan her tuvalete gittiğinde korkuyla gidiyor ben hala öyleyim geçmedi korkusu üstümden inşallah sizde bu süreci bir daha hiç kanamaniz olmadan geçirirsiniz bolca dua edelim birbirimize inşallah sağlıkli gebelikler geçirelim
Canım ultrason kağıdının altında yazıyor bebeğin boyu ona göre kac haftalık olduğu netleşiyor bana da o ölçüye göre bir hafta geriden geliyor demişti salı gittiğimde de minik fasulyen büyümüş dedi 2cm olmuşBenim hiç ölçülmesi bizimkiler daha küçük değil mi ya bunlar için
Amin amin inşallah teşekkür ederimÇok normal canım bende aynı şekilde çektim hatta ayakta hala çok durduğumda belim ağrıyor ya da kasıklarımda az da olsa batmalar oluyor. Şuan ben 8+2 günlüğüm. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Kıbrıs da değil mi bundoktorTabi araştırmadan olmuyor bende çok arastirmistim Halil ibrahim Tekin aklımda vardı ama emin degildim.Sonra 2 arkadaşımda kendisine gitti birinin ikizleri birininde kızı oldu.Cok şükür bende 7 sene sonra ilk defa pozitif gordum
Merhaba, ben de 6+2 deyim yarın inşallah kalp atışını duymak için randevumuz var, inşallah duyabiliriz. İlk zamanlar göğüs ağrım kasık ağrım vardı fakat son birkaç gündür bitti hiçbir belirtim yok. Sizin de böyle mi?Ben 6+3 haftalığım CRL 0,54cm çıkmış.
Evet bana çıkarıldı pıhtılaşma ihtimaline karşı doğuma kadarKızlar oksapar için rapor cikarilmasi sizden de istendimi
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun gebelikte bazen yerleşme kanamaları yaşanıyor ama en iyi kararı doktorun verir ultrasonla bakması gerekiyor ki kanama alanı var mı yokmu bende çok yaşadım corasprin kullandığım için içini rahat tut ve en koşa zamanda doktoruna görün ki önlem alınacak bişey varsa önlem alsınlarKızlar ya size bir şey sorucam bugün tam 6 haftalk oldm sabah çok hafif kahverengi akıntı gelmişti biraz önce de biraz daha kırmızı ufak bir leke gelmiş korkmalı mıyım
Evet banada çıkarttılar çıkmadıysa çıkarttırın çok pahalı ilaçKızlar oksapar için rapor cikarilmasi sizden de istendimi
Bende bugün 6 haftalik oldum ikiz benim iki kesede göründü haftasıyla gayet uyumlu dedi 31 ocağa çağırdı tekrar Dr. Ama bende bulantı halsizliklik çok fena sürekli uyanıyorum bisi yiyemiyorumKizlar bende bugun 6 haftalik oldum kalp atisini haftaya duynaya gidecegiz insallah fakat bende belirti olarak hic bulanti istahsizlik falan yok sizler ne durumdasiniz
Ama Dr um olmayabilir de olabilirde dedi belirtiler için herkes de aynı olmuyormuş hatta bana saymaya başladı bende benim bulantilarim çok fena erken başladı psikolojik mi dedim hayır dedi normal kimisinin 3.haftasinda başlıyor dediHayirli olsun canim benimde iki kese seninki normal olan belirtiler zaten. Bende hic olmadi ona tedirgin oldum. Normalde 29 unda gidecektim ama randevuyu one cekecegim galiba
Teşekkür ederim tamam yine gelirse doktorumla görüşeceğim karnımda bi adet olcakmi gibi bi gergnlk derinden bir ağrı hissi var da tedirgin oldumMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun gebelikte bazen yerleşme kanamaları yaşanıyor ama en iyi kararı doktorun verir ultrasonla bakması gerekiyor ki kanama alanı var mı yokmu bende çok yaşadım corasprin kullandığım için içini rahat tut ve en koşa zamanda doktoruna görün ki önlem alınacak bişey varsa önlem alsınlar