Canım oksapar kullanıyor musun onu da mı 12.hafta da bırakacaksın hadi umut ol hayırlıca bitsin iğneler ilaçlarŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım oksapar kullanıyor musun onu da mı 12.hafta da bırakacaksın hadi umut ol hayırlıca bitsin iğneler ilaçlarŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Benim hastaneye gittiğimde kahverengiye döndüğü için kırmızı kan olursa tekrar gelin dediler kendi doktoruma gideceğim bu hafta içiBisey demediler o panikle bende ne zaman geliyim demeyi unuttum acikcasi.Simdi yeni bir doktor arayisindayim.Cok şükür kanama lekelenmeye dondu bakalım yarın kontrol için giderim belki.Sizi kaç gün sonra kontrole cagirdilar
Aman çok şükür güzel haberler dönersiniz insallahBenim hastaneye gittiğimde kahverengiye döndüğü için kırmızı kan olursa tekrar gelin dediler kendi doktoruma gideceğim bu hafta içi
Amin hepimiz güzel haberler alırız inşallahAman çok şükür güzel haberler dönersiniz insallah
Hadi hayırlı olsun böyle güzel haberler geldikçeŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben 5.gün kaset testte pozitif görenlerdenim erken görenler olduğu kadar 8.günden önce göremeyenler de var negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayacaksanız 8.günden sonra pozitife dönebileceğini biliyorsanız yapın deneyin derim bende duramadım çünkü sizi anlıyorumKızlar mesjların basından yakalayamadım. Bugün transfer gününü sayarsak 5 saymazsak 4.günüm test için cok erken bliyorum ama cok korkuyorum tutmadı gibi vesvese geliyor… erken yapıp pozitif gören var mı? Veya kan verip
Canim 4. Gunde cikmasincok mumkun degil zaten beta hcg 5.yada 6. Gunde olusuyor. En erken 8. Gun cikarKızlar mesjların basından yakalayamadım. Bugün transfer gününü sayarsak 5 saymazsak 4.günüm test için cok erken bliyorum ama cok korkuyorum tutmadı gibi vesvese geliyor… erken yapıp pozitif gören var mı? Veya kan verip
Cok sanlısıın Rabbim insallah saglıkla kucagına almayı nasip eder bugün 4. Günüm. Transferi sayarsak 5. Gün ama transferim 4 ocak öğlen 15.00 da oldu yapsam mı ki simdi ya suan cıkmayacagını bilmiyorum ama bi ihtimal belki silik cıkar mı tutunca diye düşünmeden duramıyorum.. cıkan arkadaslarım var sizin gibi …Yanlış yönlendirmek istemem ama ben 5.gün kaset testte pozitif görenlerdenim erken görenler olduğu kadar 8.günden önce göremeyenler de var negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayacaksanız 8.günden sonra pozitife dönebileceğini biliyorsanız yapın deneyin derim bende duramadım çünkü sizi anlıyorum
Benide kalp atışı için 6+6 da çağırdı yani 13 Ocakta gideceğim, aldığınız randevuya ne zaman gideceksiniz?Kızlar benim doktor ultrasona 2 hafta sonra çağırdı kese ve kalp atışına ayrı ayrı çağırmadı ama bana çok geç geldi bende başka hastaneden aldım randevu acaba hata mı ettim kendi doktoruma mı devam etseydim 6+0 şu an doktor 7+4 de gel diyor sizce de çok uzun bir süre değil mi ?
Bende çıktı kaset testte ama.kesinlkle sabah idrarinla yap kasetiKaset testte çıkar mı acaba erken gebelik testi kalmadı elimde
Beni 19 unda çağırdı ben başka doktora 10 unda gideceğim belki sabırsızlık ediyorum belki görünmeyecek ve üzüleceğim ama dayanmak çok zorBenide kalp atışı için 6+6 da çağırdı yani 13 Ocakta gideceğim, aldığınız randevuya ne zaman gideceksiniz?
Hayr hayr aşırı erken şuan kendini boşuna strese sokarsın bekle iki üç gün dahaKızlar mesjların basından yakalayamadım. Bugün transfer gününü sayarsak 5 saymazsak 4.günüm test için cok erken bliyorum ama cok korkuyorum tutmadı gibi vesvese geliyor… erken yapıp pozitif gören var mı? Veya kan verip
Tabiki kendi doktoruna git bence. Benim doktorumda iki hafta sonraya çağırdı beni. 15 ocakta gidicem bende pozitifi 31 Aralık'ta görmüştümKızlar benim doktor ultrasona 2 hafta sonra çağırdı kese ve kalp atışına ayrı ayrı çağırmadı ama bana çok geç geldi bende başka hastaneden aldım randevu acaba hata mı ettim kendi doktoruma mı devam etseydim 6+0 şu an doktor 7+4 de gel diyor sizce de çok uzun bir süre değil mi ?
Bence 1-2 gün daha sabredinCok sanlısıın Rabbim insallah saglıkla kucagına almayı nasip eder bugün 4. Günüm. Transferi sayarsak 5. Gün ama transferim 4 ocak öğlen 15.00 da oldu yapsam mı ki simdi ya suan cıkmayacagını bilmiyorum ama bi ihtimal belki silik cıkar mı tutunca diye düşünmeden duramıyorum.. cıkan arkadaslarım var sizin gibi …
1yakın zamanda beta baktırmadım.10 15 gün önce 8000 kusuratlardaydıCanim rica etsem beta hcg oranlarini yazabilirmisin
100 u geçmesi zaten okey. Benim 10. Gün 171 çıktı yakın degerOzellikle test yaptiran arkadaslarima sormak isterim.
28 aralik transfer
5 ocak beta hcg 68
8 ocak beta hcg 161
Sizce bu degerler nasil? Aranizda benzer degerleri olan ve yukselen var mi?