İnşALLAH hayırlısı ile iyi haberler alırsınız.Tüp bebek tedavisi gerçekten zor ç allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun.Duymak görmek istedikleri haberleri alsınlarDarısı bize inşallah kuzum hadi bakalım yarıladık yolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşALLAH hayırlısı ile iyi haberler alırsınız.Tüp bebek tedavisi gerçekten zor ç allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun.Duymak görmek istedikleri haberleri alsınlarDarısı bize inşallah kuzum hadi bakalım yarıladık yolu
Sağ ol canım benim. 10. Gününde 160 lardaydı 13. Gün 400 perdeyi 15. Gün falan en son baktırdım 1200 lere gelmişti daha da baktırmadımCanim saglikla kucagina almak da nasip olsun hcg oranlarin nasildi
Ben cuma günü verdim 84 tü bugün tekrar verdim 116 Çarşamba tekrar ver dediler geç döllenmele alakalı olabilir miGeç döllenme tüp bebekte de oluyor sanırım öyle olmuş bana normal geldi güzel artmış sanki tekrar kan testi yaptırdın mi?
Bunlar tüp bebek ilacı mıİyi aksamlar kizlar elimde 5 adet prolutex iğne şırıngalari 1 kutu duphaston, bir de antipyotikler (tetradox ve prednol) kaldı İstanbul Maltepe tarafında oturan varsa hafta sonu vere bilirim.
Ben ifade edemedim özür dilerim yumurta ve sperm döllenince embriyo oluşuyor değil mi bu embriyo diyelim üç tane oluştu ikisini transfer ettiler diğerini ne yapıyorlar dondumak mecbur muSiz de sağolun… diğer embriyo derken? Anlamadım hıı, birden fazla embriyo oluşursa mı demek istediniz acaba? diğerlerini donduruyorlar…
Ben ifade edemedim özür dilerim yumurta ve sperm döllenince embriyo oluşuyor değil mi bu embriyo diyelim üç tane oluştu ikisini transfer ettiler diğerini ne yapıyorlar dondumak mecbur mu
Yani riske atmak istemezsin hazır embriyoların varken dondurmak mantıklı neticede olumsuz bir durumda bi daha sil baştan tedaviye başlamak mı yoksa direk embriyo transfer etmek mi? Tabi ki direk embriyo transferi olmak..Ben ifade edemedim özür dilerim yumurta ve sperm döllenince embriyo oluşuyor değil mi bu embriyo diyelim üç tane oluştu ikisini transfer ettiler diğerini ne yapıyorlar dondumak mecbur mu
Anladım imha can yakar ya bu kadar işte sonra imha en iyisi dondurmak fakat süre uzadıkça embriyo kalitesi düşer mi düşündürüyor sağolun yorumlarınız için ay sonu bahçeci ile ön görüşmemiz bar bilgi topluyorumİsterseniz donduruyorlar diye biliyorum ama istemezseniz kalan embriyoları imha ettirebiliyorsunuz.
Ben kalite hakkında doktorumla konuşmuştum embriyo çözülünce kalite bozuluyor diyorlar diye bana kolay kolay bozulmaz şayet laboratuvar güzelse demişti ama muhakkak embriyonuz oluşursa dondurun ne olacağını bilemeyizAnladım imha can yakar ya bu kadar işte sonra imha en iyisi dondurmak fakat süre uzadıkça embriyo kalitesi düşer mi düşündürüyor sağolun yorumlarınız için ay sonu bahçeci ile ön görüşmemiz bar bilgi topluyorum
Haklısınız 1 yıllık fiyat veriyorlarmış sanırımBen kalite hakkında doktorumla konuşmuştum embriyo çözülünce kalite bozuluyor diyorlar diye bana kolay kolay bozulmaz şayet laboratuvar güzelse demişti ama muhakkak embriyonuz oluşursa dondurun ne olacağını bilemeyiz
Olabilir bence çarşamba netleşir ama artmış güzelce korkmayınBen cuma günü verdim 84 tü bugün tekrar verdim 116 Çarşamba tekrar ver dediler geç döllenmele alakalı olabilir mi
Canımm kalp atışını duydun mu? Son durum nedir? Ay unuttunuz buraları ☺Onun bi prosedürü vardır illa at kafadan bilgi yarışması yapmak istemem ama sanırım 5yıldı çünkü ilk yaptığımda evliliğimizin 8.yılı bitmişti 2aşılama 1tüp de yapmıştık tutmamıştı
Progestan dex karşılıyor mu devletBende Progestan dex Progestan fitil oksapar estrofem prednol 2 tane de vitamin kullanıyorum
MaalesefProgestan dex karşılıyor mu devlet
Maalesef karşılamıyorProgestan dex karşılıyor mu devlet
Yok canım karşılamıyor bi onu karşılamıyor ztn oksaparı fln karşılıyor onu da karşılasa iyi olacaktıProgestan dex karşılıyor mu devlet