- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Kaset testte çıkar mıTamam yarın ilk idrarla yap sonra iki gün sonra iki idrarla yap koyulasiyorsa problem.yok demektir. Hadi insallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte çıkar mıTamam yarın ilk idrarla yap sonra iki gün sonra iki idrarla yap koyulasiyorsa problem.yok demektir. Hadi insallahhhh
Benim kaset tesstte 9. Gün baya net çıkmaya başlamıştı. Silikti ama görünür silikti yani bak bunlar 7. GündüKaset testte çıkar mı
Şöyle daha iyi oldu sankiBenim kaset tesstte 9. Gün baya net çıkmaya başlamıştı. Silikti ama görünür silikti yani bak bunlar 7. Gündü
Bende de belirti yok aramayın da deniyor bakalım nasibimizde varsa tutar bebişlerimizBilemiyorum canım ilk günden belirti yaşayan çok var. Haliyle insan merak ediyor ama tabi stres yapmıyorum. Senin de mi hiç yok belirti ?
Görünmüyor canım buradan .İnşallah pozitiftirMerhaba kızlar transfer günüm dahil 7. Günümdeyim erken olduğunu bilerek dayanamayıp test yaptım 2. Çizgi Çok çok silik çıktı daha doğrusu silik değil hayalet çizgi göz yanılmasıdır dedim. Yarım saat sonra bir daha baktım biliyorum tabi ilk 10 dk sonrası geçersiz sayıldığını ama bir tık daha belirgin çıkmış kamerada pek belli olmuyor yine hayalet sayılır. çok heyecanlıyım. Görüntüyü ekledim yakınlaştırıp bakın
Canim rica etsem beta hcg oranlarini yazabilirmisinŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Ayy süper kaçıncı haftada görmüş oldun canım benim randevum da çarşamba merakla bekliyorumŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Evet cabm var gibi yarn ilk odrarla yapŞöyle daha iyi oldu sanki
Kaset testte çıkar mı acaba erken gebelik testi kalmadı elimdeEvet cabm var gibi yarn ilk odrarla yap
Canım bekle sen en iyisi daha erken zaten, yani burdaki arkadaşlar da müneccim değil.Kaset testte çıkar mı acaba erken gebelik testi kalmadı elimde
Hayırlı olsun transfer tarihin neydi kaç haftalık duydunuzŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Canım müneccim olduklarından dolayı sormuyoruz ki benimle aynı durumda olan birçok kişi vardır sayfada deneyimini söylerlerCanım bekle sen en iyisi daha erken zaten, yani burdaki arkadaşlar da müneccim değil.
Aynı şeyi defalarca yazmışsın canım cevap da gelmiş hala soruyorsun ama. Umarım vardır bebişin seninledir ama bu cevapları kimse bilemez daha çok erken.Canım müneccim olduklarından dolayı sormuyoruz ki benimle aynı durumda olan birçok kişi vardır sayfada deneyimini söylerler
Çünkü mesajlar çok fazla, araya kaynayabiliyor görülmesi için birkaç defa yazıyorum. Teşekkür ederim amin inşallahAynı şeyi defalarca yazmışsın canım cevap da gelmiş hala soruyorsun ama. Umarım vardır bebişin seninledir ama bu cevapları kimse bilemez daha çok erken.
Bisey demediler o panikle bende ne zaman geliyim demeyi unuttum acikcasi.Simdi yeni bir doktor arayisindayim.Cok şükür kanama lekelenmeye dondu bakalım yarın kontrol için giderim belki.Sizi kaç gün sonra kontrole cagirdilarAmin inşallah Ayaklarınızı yukarı kaldırın ve bol su tüketin
Tekrar kontrol edecekler mi ultrasonda ?
Ay benim de çarşamba kontrolüm inşallah duyarız bebişlerimizin kalp atışını heyecanla bekliyorumAyy süper kaçıncı haftada görmüş oldun canım benim randevum da çarşamba merakla bekliyorum