6+5 günlük canım darısı basınaAyy süper kaçıncı haftada görmüş oldun canım benim randevum da çarşamba merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+5 günlük canım darısı basınaAyy süper kaçıncı haftada görmüş oldun canım benim randevum da çarşamba merakla bekliyorum
5+6 da kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışı için çok minik daha dedi doktorum.Beni 19 unda çağırdı ben başka doktora 10 unda gideceğim belki sabırsızlık ediyorum belki görünmeyecek ve üzüleceğim ama dayanmak çok zor
Ay bana hiç doktor kese bebek falan diye ayrı ayrı söylemedi direkt baktı hayırlı olsun bak bu kese dedi o kadsr bende hiç sormadım direk kalp atışına gel 3 hafta sonra dedi o kadar5+6 da kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışı için çok minik daha dedi doktorum.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşaAllahAy bana hiç doktor kese bebek falan diye ayrı ayrı söylemedi direkt baktı hayırlı olsun bak bu kese dedi o kadsr bende hiç sormadım direk kalp atışına gel 3 hafta sonra dedi o kadar
6+5 günlükken canımHayırlı olsun transfer tarihin neydi kaç haftalık duydunuz
Kaç haftalık canım 5+6 ilken ben de kontrole gideceğim keseye mi bakılıyor ilk sonra kalp atışı İçin mi çağrılıyor süreç nasılŞükür kızlar kalp atışını duyduk.estrofem tableti kestik.diğer ilaçlar 12.haftaya kadr devam
Bel ağrısı bende çok fazla. Yatarken iyi biraz yürüyüm ayakta durayım hemen belim çok ağrıyorKizlar yorulunca kaşıkları ve beli ağrıyan var mı? Bazen unutuyorum kendimi hoyrat hareket ediyorum hemen karnım belim ağrıyor dinlenince geçiyor
111 aralık 6+5Hayırlı olsun transfer tarihin neydi kaç haftalık duydunuz
Canım ben geçen hafta gittiğimde keseyi gördüm vajınal muyane yaparsam kalp atısımıda duyarız dedi ama ben vajınal istemediğim için bugune kaldı.yani kese ile kalp atısı arasında 5 gün varKaç haftalık canım 5+6 ilken ben de kontrole gideceğim keseye mi bakılıyor ilk sonra kalp atışı İçin mi çağrılıyor süreç nasıl
Bunda çok kararsızım vajinal muayeneden korkmalı mıyım direk vajinal bakmak istiyorlar çünküCanım ben geçen hafta gittiğimde keseyi gördüm vajınal muyane yaparsam kalp atısımıda duyarız dedi ama ben vajınal istemediğim için bugune kaldı.yani kese ile kalp atısı arasında 5 gün var
Evet canım oksaparı da 12.haftada keselim dedi doktor.Canım oksapar kullanıyor musun onu da mı 12.hafta da bırakacaksın hadi umut ol hayırlıca bitsin iğneler ilaçlar
6+5 günlük canımHadi hayırlı olsun böyle güzel haberler geldikçe
Burayı daha çok seviyorum. Kaçıncı haftada görmüş oldun ?
Kuzum bende artık baska kadın dogumcuya gidiyorum.kendi doktorumun muyanesi 3500 tl oraya vercegime ilaç alırım dedim.sadece doktorum beni bilgilendir dedi ilaçları tüp bebek doktprum ayarlıyor kontrol kadın dogumcuKızlar benim doktor ultrasona 2 hafta sonra çağırdı kese ve kalp atışına ayrı ayrı çağırmadı ama bana çokgeç geldi bende başka hastaneden aldım randevu acaba hata mı ettim kendi doktoruma mı devam etseydim 6+0 şu an doktor 7+4 de gel diyor sizce de çok uzun bir süre değil mi ?
Darısı bize inşallah kuzum hadi bakalım yarıladık yoluEvet canım oksaparı da 12.haftada keselim dedi doktor.
Prolutex iğne vajınal fiti oksapar iğne coraspırın ıntralipid serum u 12.haftada keselim dedi doktor. Şimdilik sadce estrofem kesildi
Ya benimde öyle, kasıklarıma da vuruyor.Bel ağrısı bende çok fazla. Yatarken iyi biraz yürüyüm ayakta durayım hemen belim çok ağrıyor
Canim saglikla kucagina almak da nasip olsun hcg oranlarin nasildiKızlar bende ilk kontrolüme gittim çift transfer yapılmıştı bir tanesi tutunmuş. Keseyi gördük 3 hafta sonra kalp atışı için gideceğim
Ya genelde vajınal baktıklarında bi iki damla bile olsa kan geliyor bizlerde kan sulandırıcı ilaçlar alıyoruz bunlar da kanın hemen kesilmesi zorlaşıyor kendime oyle stres yapmamak için beklemeyi tercih ettim.doktorda sonra hak verdi haftaya gel dedi bende hemen bugun gittimBunda çok kararsızım vajinal muayeneden korkmalı mıyım direk vajinal bakmak istiyorlar çünkü