Sağlıkla tutunsun bebeğin sana canım hayırlı olsunŞöyle bir bakınayım dedim galiba transfer olan ilk isim benim aranızdaaa
Amin canım inşallah. Senin içinde hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer ve güzel haberler alırsın bu ay sonundaCanlar bugün regl oldum ve pazartesi gününe muayene randevumu aldım. Hepimiz için bu ay hayırlı olsun uğur getirsin sağlikla kucağımıza alacagimiz evlatlarımıza baslangicimiz olsun
Dün oldum dahaNe zaman transfer oldun canım ?
inşallah pozitif haberinizi de alırız :))Sıkışık
bende dün sabah 9 da transfer oldum 13 Aralık test günüm
Kuzummm hayırlı olsun transferinKizlar merhaba. Ben bir kaç gündür yazamadım. Benim pazartesi yumurta toplama olmuştu ve 30 Kasım’da transfer oldum. 3. gün embriyosu. Transfer sonrası ikinci gün ve zaman geçmiyor. Herkes için aynı en hayırlısı olsun inşallah
Transfer sonrası progestani kimi iğne şeklinde kullanıyor canım kimi fitil. Bakalım senin doktor sana hangisini uygun görecek.Kızlar şimdi bana aspirin ve estrofem başlandı haftaya kontrol denildi. Bu dönemde tekrar iğne falan kullanacak mıyım yerleştirmeye kadar süreç nasıl devam edecek
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK F flower00 30 KASIM
Hoşgeldiniz aramızaHerkese merhaba
Aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım ve Ekim ayında tedaviye başladım. Belirsiz infertilite teşhisi konuldu. 2 ay Klomen tedavisi ile doğal gebelik denedik olmadı. 3. Ay aşılama yapıldı tutmadı. Bu ay nasipse tüp bebek deneyeceğiz. 22 Kasımdan beri Acıbadem Atakent hastanesinde doç. dr. Turgut Aydın’a gidiyorum. Yumurta takibi yapılıyor. Bu süreçte 9 gün boyunca gönül-f 300 vuruldu. Son 3 gün cetrotide vuruldu. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulup pazartesi yumurta toplanacak nasipse. Şu an görünen 10 yumurtam var kızlar. Rabbim isteyen herkese en uygun zamanda bir evlat nasip etsin inşallah
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK F flower00 30 KASIM
Çok teşekkür ederim. Hepimizin ortak dileği kabul olsun inşallahHoşgeldiniz aramızaSüreciniz hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır
inşallah pozitif haberinizi
İnşallah Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsininşallah pozitif haberinizi de alırız :))
Çok teşekkür ederimKuzummm hayırlı olsun transferinekledim tabloya
adeti bekliyorum kuzum. bugün yarın diye diye:/ gelmedi henüz.whiterabbit canım sen ne durumdasın ?
Yaaa canım bende bekliyorum ya bugün yarın olacağım insallah stres yapmak istemiyorum da düşünüyorum hepadeti bekliyorum kuzum. bugün yarın diye diye:/ gelmedi henüz.
gelse de artık tarihimizi bilseksen?
HoşgeldinizÇok teşekkür ederim. Hepimizin ortak dileği kabul olsun inşallahBeni de listeye ekler misiniz?
Bunu göre biliyor muyuz ?Hem bebişin rahme girişini ultrasonda mutlaka izleyin
Hoş buldum sağolunHoşgeldiniztransfer tarihiniz belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?