- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.265
- 798
Canin yumurta toplandıktan sonra rahimin durumu iyi ise taze transfer yapılıyor. Bu da emriyo gelişimlerine göre 3. Yada 5. Gün transfer ediliyor.Kızla ben tedaviye başladım da büyük ihtimalle 4 Aralık'ta yumurtalarm toplanacak yarın kontrol var. En son 13 tane yumurtam gelişmişti. Büyüklükleri vs doktor iyi demişti. Ben ne zaman transfer olcam dedikçe onlar yumurta toplama günü belli olacak diyor. Çok sabırsızm. Sizin ne zaman belli oldu transfer gününüz
Canım selam ben 26 ekimde opu oldum 2.regl bekliyorum hala transfer zamanım belli değil gittiğimde verecekler insallah Aralık ayı içerisine tabi sizin taze mi olacak dondurulmuş mu ilk onu öğrenmeniz gerekiyorKızla ben tedaviye başladım da büyük ihtimalle 4 Aralık'ta yumurtalarm toplanacak yarın kontrol var. En son 13 tane yumurtam gelişmişti. Büyüklükleri vs doktor iyi demişti. Ben ne zaman transfer olcam dedikçe onlar yumurta toplama günü belli olacak diyor. Çok sabırsızm. Sizin ne zaman belli oldu transfer gününüz
İnşallah rabbim bu yolda anne olmak isteyen herkese nasip etsin. Bebişlerimize alışveriş yaptığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah22’di döllendi, hepsi 3. güne gelebildi ama 5 tanesi 5-6. güne gidebildi. sonra da genetik test oldu. 2 embriyom kaldı. aralıkta transferim olacak benim de. inşallah hepimiz pozitifi görüp sağlıkla doğum yaparız.
Sanırım yumurtalar toplandığı gün belli olacak. Ne kadar çok heyecanlıyım ya bir bilseniz. Bazen unutuyorum süreci başka şeylere yoğunlaşıyorim bazen de heyecandsn uykum bile gelmiyorCanım selam ben 26 ekimde opu oldum 2.regl bekliyorum hala transfer zamanım belli değil gittiğimde verecekler insallah Aralık ayı içerisine tabi sizin taze mi olacak dondurulmuş mu ilk onu öğrenmeniz gerekiyor
Teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı diyip beklemem gerekiyor artıkCanin yumurta toplandıktan sonra rahimin durumu iyi ise taze transfer yapılıyor. Bu da emriyo gelişimlerine göre 3. Yada 5. Gün transfer ediliyor.
amiiiiinnnnİnşallah rabbim bu yolda anne olmak isteyen herkese nasip etsin. Bebişlerimize alışveriş yaptığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Dualarım seninle kuzum güzel haberlerini bekliyorumAmin amin sagolzaten ben de öyle yapmistim. Demir eksikliği vardı. Aile hekimliği 3 er kutu günde 3 defa almak üzere çözelti verdi. Şimdilik onu kullanıyorum ve hep kulllanmam gerekiyor artık transfer ve sonrasına ne kadar toparlarsa Allah kerim. Hayırlısıyla 9 Aralık'ta transfer var canım.
Hahhahahaha sağ.ol.kuzum benim ben hissediyorum pozitif olcak vallahi içime doğduBenim 6 Ocak'a denk gelecek muhtemelen. Olumlu olursa inşallah haber vereceğim, olumsuz olursa moral bozmamak için hemen haber vermemSonra İnşallah 2024 Eylül anneleri konusuna transfer oluruz
Allah razı olsunDualarım seninle kuzum güzel haberlerini bekliyorum
Sanırım yumurtalar toplandığı gün belli olacak. Ne kadar çok heyecanlıyım ya bir bilseniz. Bazen unutuyorum süreci başka şeylere yoğunlaşıyorim bazen de heyecandsn uykum bile gelmiyor
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz 12 Aralık test günüm dün transfer oldum çift embrıyoKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @kbrkddd61 14 ARALIK
HoşgeldinizŞöyle bir bakınayım dedim galiba transfer olan ilk isim benim aranızdaaa
Ne zaman transfer oldun canım ?Şöyle bir bakınayım dedim galiba transfer olan ilk isim benim aranızdaaa
SıkışıkBende aşılama da çok sıkışıktm ve bu beni çok olumsuz etkiledi. Hemen tuvalete gitmeme de eşim izin vermedi. Ağlamıştım. Stres olmuştum altıma yaparım diye. O yüzden tutmadı bile diyorum bazen. Bu konu beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyız idrara sıkışık şart mı cidden
bende dün sabah 9 da transfer oldum 13 Aralık test günümŞöyle bir bakınayım dedim galiba transfer olan ilk isim benim aranızdaaa
Sağlıkla tutunsun bebeğin sana canım hayırlı olsunSıkışık
bende dün sabah 9 da transfer oldum 13 Aralık test günüm
Sağlıkla tutunsun bebeğin sana canım hayırlı olsunKizlar merhaba. Ben bir kaç gündür yazamadım. Benim pazartesi yumurta toplama olmuştu ve 30 Kasım’da transfer oldum. 3. gün embriyosu. Transfer sonrası ikinci gün ve zaman geçmiyor. Herkes için aynı en hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?