stres yapmamak çok zor canım, kimse anlamaz bizi bizden başka. o kadar bekledin, 3-5 gün mü batıyor derler, haklılar da ama işte..Yaaa canım bende bekliyorum ya bugün yarın olacağım insallah stres yapmak istemiyorum da düşünüyorum hep
Canım sabah evde test yaptım 10. Gündür. Negatif çıktı. Yarın da kan verip ilaçları birakicam.
Hayirli olsun sağlıkla tutunsun bebeğin canımSıkışık
bende dün sabah 9 da transfer oldum 13 Aralık test günüm
Üzülme desem elde değil. Nasıl olduğunu çok iyi bilirim. Nasip degildi zamanı değildi demekki. Belki hiç ummadığın anda belki başka bir tedavi de sana gelecektir . Ne diyeyim Rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallahCanım sabah evde test yaptım 10. Gündür. Negatif çıktı. Yarın da kan verip ilaçları birakicam.
Çok çok üzüldüm.
Hayırlı olsun canım. Sürecini bizimle paylaşır mısın ? Kaçıncı denemen? Nelere dikkat ediyorsun ?Kizlar merhaba. Ben bir kaç gündür yazamadım. Benim pazartesi yumurta toplama olmuştu ve 30 Kasım’da transfer oldum. 3. gün embriyosu. Transfer sonrası ikinci gün ve zaman geçmiyor. Herkes için aynı en hayırlısı olsun inşallah
Coook haklısınstres yapmamak çok zor canım, kimse anlamaz bizi bizden başka. o kadar bekledin, 3-5 gün mü batıyor derler, haklılar da ama işte..
Benim sürecim normalden biraz farklı sanırım 4 kaybım var sonuncusu tüp bebekti evet sıkışıktım sonrasında biraz zorlandım lazımlık kullanmak zorunda kaldım bana intralipit serum takıldı kortizon kullanıyorum bol bol yoğurt süt yumurta kuru yemiş ve et yemeye çalişiyorum günlük 3 lt den gazla su içiyorum sabırla bekliyorumHayirli olsun sağlıkla tutunsun bebeğin canımacaba sürecini bizimle paylasir mısın ? Sıkışık mi girdin ? Ne kadar yattin ? Ne yiyip içiyorsun ? Bunu herkese soruyorum belki faudasi olur
bakayım canım.Coook haklısıneğer günün geçtiyse Ebru Ceylan in masajları var YouTube’da dene istersen geçen aylarda faydasını görmüştüm.
Geçmiş olsun. Maalesef sıkışık durumu insani zorluyor . İntralip serumu ben de soracağım yarın son kontrol. İlaclariniza devam değil mi ayreten iğne de vermiştir .Benim sürecim normalden biraz farklı sanırım 4 kaybım var sonuncusu tüp bebekti evet sıkışıktım sonrasında biraz zorlandım lazımlık kullanmak zorunda kaldım bana intralipit serum takıldı kortizon kullanıyorum bol bol yoğurt süt yumurta kuru yemiş ve et yemeye çalişiyorum günlük 3 lt den gazla su içiyorum sabırla bekliyorum
ya belki kanda pozitif çıkar. inşallahCanım sabah evde test yaptım 10. Gündür. Negatif çıktı. Yarın da kan verip ilaçları birakicam.
Çok çok üzüldüm.
Evde negatif kanda pozitif görenler var. Kanı vermeden umutsuz olma kuzum. Bi bakalım kan sonucunaCanım sabah evde test yaptım 10. Gündür. Negatif çıktı. Yarın da kan verip ilaçları birakicam.
Çok çok üzüldüm.
Evet intralipit e de devam haftada 1 aslında sıkışık olmayı çok düşünme 2 saat ibadete edilmesi gerekiyor sonrası güzel oluşunda inşallahGeçmiş olsun. Maalesef sıkışık durumu insani zorluyor . İntralip serumu ben de soracağım yarın son kontrol. İlaclariniza devam değil mi ayreten iğne de vermiştir .
Ben Cok sıkışık değildim idarara vardı ama fazla değil sonra transfer oldu 5 dk da , odaya geldim 15 dk sonra WC ye gittim yarım saat daha yatıp eve geldim. 2 gün yattım sonra da normal bı şekilde günlük işlerimi yaptım yemek yaptım , sebze kuruyemiş tükettim , çay kahve içmedim , banyoya 3. Gün girdim 3. Günden sonra gün aşırı 10-15 dk yürüdüm kan akışıda onemli, belirtim yok gibi , sadece kasıklarımda bı ağırlık oluyor bazen o kadar. İdrar testi asla yapmicam çünkü benim 2. Transferim kimyasal olmuştu , idrar testinde çok sevinip kanda hüsrana uğramıştim , o yüzden günümu bekliyorumHayirli olsun sağlıkla tutunsun bebeğin canımacaba sürecini bizimle paylasir mısın ? Sıkışık mi girdin ? Ne kadar yattin ? Ne yiyip içiyorsun ? Bunu herkese soruyorum belki faudasi olur
Olsaparı aile hekimi yazabilir gebelik oluşunca kadın doğumdan 3 aylık rapor çıkarın fark çıkmıyor ıcd koduna bakar yazarım isteyen olursa eczacı eşimKızlar progestan dex iğneyi bı de oksapar kan sulandırıcıyi devlet karşılamıyormus doğru mu
Çok teşekkürler şuan 10 günlük almıştım da sonrası için artık duruma göre haberlesirizOlsaparı aile hekimi yazabilir gebelik oluşunca kadın doğumdan 3 aylık rapor çıkarın fark çıkmıyor ıcd koduna bakar yazarım isteyen olursa eczacı eşim
İnşallah canım bakalım zor süreç.Evet intralipit e de devam haftada 1 aslında sıkışık olmayı çok düşünme 2 saat ibadete edilmesi gerekiyor sonrası güzel oluşunda inşallah
Amin amin. Sağolasın Ben de hiç idrar yapmadım ne olscaksa kanda net olsun diye hep kan verdim. Hayırlı güzel sonuçlar olsun herkes için mücadele eden hepimiz için.Ben Cok sıkışık değildim idarara vardı ama fazla değil sonra transfer oldu 5 dk da , odaya geldim 15 dk sonra WC ye gittim yarım saat daha yatıp eve geldim. 2 gün yattım sonra da normal bı şekilde günlük işlerimi yaptım yemek yaptım , sebze kuruyemiş tükettim , çay kahve içmedim , banyoya 3. Gün girdim 3. Günden sonra gün aşırı 10-15 dk yürüdüm kan akışıda onemli, belirtim yok gibi , sadece kasıklarımda bı ağırlık oluyor bazen o kadar. İdrar testi asla yapmicam çünkü benim 2. Transferim kimyasal olmuştu , idrar testinde çok sevinip kanda hüsrana uğramıştim , o yüzden günümu bekliyoruminşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız , Allah'ım bizi boynu bükük bırakmasın hepiniz dualarimdasiniz.
Karşılamadi benimkini. Çok da pahalı maalesefKızlar progestan dex iğneyi bı de oksapar kan sulandırıcıyi devlet karşılamıyormus doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?