- 2 Aralık 2023
- 508
- 307
- 23
- 34
Canim malesef olmadı. Kese 20 mm olmuş ama bebek yok. Ptsi kürtaja çağırdı. 5+6 misim kese küçük olsa yine bekleyecektir ama bundan sonra beklemenin anlamı yok dedi. Benimcin tedavi bitti artık bundan sonra Allah kısmet ederse kendiliğinden olur yoksa yok. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Ben burdan ayrılıyorum.Herşeyden şüphe ediyorum acaba bulantım yok kalp atışında mı sıkıntı var diye kaygılanıyorum inşallah dediğin gibidir daha yeni 6. Hafta oluyorum gerçi de hesaplamada 6+5 çıkıyor bu hesaplamayı da anlayamadım kalp atışını duyana kadar sıkıntı stres bitmeyecek tabi yine de çok şükür bu zamanları gördük sende güzel haber Verde içim rahatlasın
Çok üzuldum inanın. Bütün bunca şeyin anlamı nedir bilmiyorum ama tez vakitte sağlıkla gelsin inşallahCanim malesef olmadı. Kese 20 mm olmuş ama bebek yok. Ptsi kürtaja çağırdı. 5+6 misim kese küçük olsa yine bekleyecektir ama bundan sonra beklemenin anlamı yok dedi. Benimcin tedavi bitti artık bundan sonra Allah kısmet ederse kendiliğinden olur yoksa yok. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Ben burdan ayrılıyorum.
Canım belki erkendir daha, bir hafta falan daha bekleyen mi acabaCanim malesef olmadı. Kese 20 mm olmuş ama bebek yok. Ptsi kürtaja çağırdı. 5+6 misim kese küçük olsa yine bekleyecektir ama bundan sonra beklemenin anlamı yok dedi. Benimcin tedavi bitti artık bundan sonra Allah kısmet ederse kendiliğinden olur yoksa yok. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Ben burdan ayrılıyorum.
Sordum bir az daha beklesek 8 haftada duyanlar var diye. Kese ölçüsüne göre oluşması gerekirdi dedi. İlaçları kestim ama kürtaji erteleyecegimCanım belki erkendir daha, bir hafta falan daha bekleyen mi acaba
Çok üzüldüm canınızı sıkmayın lütfen nasipten öte yol yok maalesef. Bir şey sormak istiyorum bu sürece gelene kadar kese var bebek yok aşamasına gelene kadar bir sorunla karşılaştınız mı ?Canim malesef olmadı. Kese 20 mm olmuş ama bebek yok. Ptsi kürtaja çağırdı. 5+6 misim kese küçük olsa yine bekleyecektir ama bundan sonra beklemenin anlamı yok dedi. Benimcin tedavi bitti artık bundan sonra Allah kısmet ederse kendiliğinden olur yoksa yok. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Ben burdan ayrılıyorum.
Aslnda test yapsam smdi cıkar da.. Beklemek istiyorum kana kadarBen de bunu dün yaşadım ama sağ taraftan yaşadım benim de 8. Günüm yani ben de 7. Günümde yaşadım ayağım atti resmen baş parmağıma kadar
Kaçıncı gün embriyosu sizin test aldırdım ben de bugün sabah yapayım diye ama kararsızımAslnda test yapsam smdi cıkar da.. Beklemek istiyorum kana kadar
Her şey yolundaydı sadece yerleşme kanamam oldu 3 gün. Onun dışında olumsuz bişey yoktu hamilelik belirtilerin var sadece kusma bulantıÇok üzüldüm canınızı sıkmayın lütfen nasipten öte yol yok maalesef. Bir şey sormak istiyorum bu sürece gelene kadar kese var bebek yok aşamasına gelene kadar bir sorunla karşılaştınız mı ?
Artık normal algılamak lazım sanırım, bende hep tedirginim ama 13. gunde değerim çok iyi çıktı lekelenme oluyor ama..Benim pazartesiden beri artarak devam ediyor canım. Transferin kaçıncı günündesin bilmiyorum ama normal bir şey kırmızıya dönüp yoğunlaşmadığı sürece korkma. Keseyi Salı günü gördüm
Çok üzüldüm, Umarım Allah yüzünüzü doğru zamanda güldürürCanim malesef olmadı. Kese 20 mm olmuş ama bebek yok. Ptsi kürtaja çağırdı. 5+6 misim kese küçük olsa yine bekleyecektir ama bundan sonra beklemenin anlamı yok dedi. Benimcin tedavi bitti artık bundan sonra Allah kısmet ederse kendiliğinden olur yoksa yok. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Ben burdan ayrılıyorum.
Evet ertele belki görünür inşallahSordum bir az daha beklesek 8 haftada duyanlar var diye. Kese ölçüsüne göre oluşması gerekirdi dedi. İlaçları kestim ama kürtaji erteleyecegim
Benimde tam bir hafta geriden geliyormuş ölçümlere göre bunlar olabiliyormuş doktorum dedi canınızı sıkmayın bir zaman sonrada öne geçebilirKesinlikle her süreci ayrı stresli ama yine de çok şükür diyelim sizin transfer gününüz ne zamandı ? Haftanızı nasıl hesapladınız benim ultrasonda kese 4-5 haftalık dedi doktorum ama transfer tarihine göre 6 haftalık oluyorum
Sıkıntı etme kese kendini sağlamlaştırıyor rahim hazırlanıyor vücut bi anda bişeyle karşılaştı buna tepki veriyorArtık normal algılamak lazım sanırım, bende hep tedirginim ama 13. gunde değerim çok iyi çıktı lekelenme oluyor ama..
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alalımAyyy bu bana daha çok umut oldu benzerlikler var değerlerimizde çok sağolun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız sağlıkla kucağınızada alırsınız
5.gun embriyosu idi 29 Aralık transfer oldmKaçıncı gün embriyosu sizin test aldırdım ben de bugün sabah yapayım diye ama kararsızım
Benim de 29 Aralık ama 3. Gün embriyosu yapsak mı sabah destek arıyorum kendime5.gun embriyosu idi 29 Aralık transfer oldm
Aminn aminnAmin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alalım
Çok şükürSıkıntı etme kese kendini sağlamlaştırıyor rahim hazırlanıyor vücut bi anda bişeyle karşılaştı buna tepki veriyordün doktorum kahverengi olacak muhakkak sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?