Hiç bişey yapamıyorum yemek kokuları bile mahfediyor.allah gunah yazmasın ama tüm yiyeceklerden de tiksiniyorum.Kızlar mide bulantılarınıza nasıl çözüm buldunuz öpüyorum midem ağrıyor kusuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey yapamıyorum yemek kokuları bile mahfediyor.allah gunah yazmasın ama tüm yiyeceklerden de tiksiniyorum.Kızlar mide bulantılarınıza nasıl çözüm buldunuz öpüyorum midem ağrıyor kusuyorum
ben de aynen canım. şimdi adeti bekliyorum, bi sonraki adette, yani şubatta, ben de yeniden deneyeceğim. 1 tane dondurulmuş embriyom var ngsli.Sonucunuz ne oldu sizi çok merak ediyorum kan verdiniz mi
Benimde kimyasal oldu bu ay evet çok üzücü değerin düştüğünü görmek ama kendini toparlamanı ve pes etmemeni umuyorum ben öyle yapıcam ocakta dinlenip şubatta tekrar transfer olucam
Çok çok üzüldüm keşke tedaviyi bırakmasanız Allahtan ümit kesilmez 10 yıl 20 yıl deneyip sonunda evlat sahibi olanlar var inşallah bırakmazsınız tedaviyi
Benim de 29 Aralık ama 3. Gün embriyosu yapsak mı sabah destek arıyorum kendime
Benden 1 gn snraTutamıyorum zamaaaaniiii çarşamba günü 10 ocak
Benden 1 gn snra
Benm de yarın adet gnum salı testPazartesi adet günüm, çarşamba test günüm bakalım ne olacak
Güzel haberler verelim inşallahBenm de yarın adet gnum salı test
İlk denememde de tam günümde adet oldum onda da 2023 ocakti bakalım şimdi ne olacakKullandığınız ilaçlardan dolayı adet olmazsınız diye biliyorum endişelenmeyin sürecin tadını çıkartın
Çok sevindim şuan inşallah benim de öyle olur pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün oluyor zaten. Ama şeyi anlamadım ben 3. Gün embriyosu farklı mı oluyor daha mı geç yerleşiyorKaset teste güvenmeyin mutlaka kan verin
Benim yakınım hamile kaldığı ay 4 kaset test yaptı hepsi negatif çıktı
Amin canım inşallahBende şuan 6+3 üm hem transfere hemde son adetime göre rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Benimde 1 adet 5.gün embriyom var şubat başlığında görüşürüz o zaman seninleben de aynen canım. şimdi adeti bekliyorum, bi sonraki adette, yani şubatta, ben de yeniden deneyeceğim. 1 tane dondurulmuş embriyom var ngsli.
çok daha dikkatli bir süreç geçirmeye çalışacağım
5.gün embriyosu ilk 2 3 günde 3.gün embriyosu 7.güne kadar yerleşme yapabiliyor diye yazıyor internette o yüzden 10. Günden önce verme kan testi hatta dayanabilirsen 12. Günü bekle o zaman 50den yukarı görürsün değeri en azından net olurÇok sevindim şuan inşallah benim de öyle olur pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 10. Gün oluyor zaten. Ama şeyi anlamadım ben 3. Gün embriyosu farklı mı oluyor daha mı geç yerleşiyor
Canım 6+2 deyim pazartesiden beri aktif hatta artmış kahverengi lekelenmem var. Salı keseyi gördüm duramadım dünde gittim doktor kahverengiyse endişe etme olacak o dedi hiç endişelenme çarşamba kalp atışı için çağırdı. Corasprini kesti sadece bide pruloton depot yaptırdıSenin açık sarı akıntın oluyormu şuan benim az önce çok az ince bi kahverengi çizgi gördüm çamaşırımda tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan var mı ah şu kalp atışını duysak da bu stres azalsa
Evet şuan nette bunu okuyordum 2-8 gün içinde yerleşir diyor.. Dayanayım o zaman ben çok teşekkür ederimBenimde 1 adet 5.gün embriyom var şubat başlığında görüşürüz o zaman seninle
5.gün embriyosu ilk 2 3 günde 3.gün embriyosu 7.güne kadar yerleşme yapabiliyor diye yazıyor internette o yüzden 10. Günden önce verme kan testi hatta dayanabilirsen 12. Günü bekle o zaman 50den yukarı görürsün değeri en azından net olur
Açık sarı akıntım transferden sonra olmuştu doktorum bir problem yok olabilir demişti. Şuan geçen ki kanamamdan ötürü böyle arada kahve akıntım oluyor o kadar. Amin inşallah canım herseyin hayırlısı olsunSenin açık sarı akıntın oluyormu şuan benim az önce çok az ince bi kahverengi çizgi gördüm çamaşırımda tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan var mı ah şu kalp atışını duysak da bu stres azalsa
Yaaa çok çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık bizim için dua edebilirsinKızlar biraz geç yazıyorum size ama saçma sapan şeyler yaşadım akşam 5 gibi kan verdim 8 de sms geldi kan sonucu çıktı diye ama e nabıza 12 de düştü onu bekledim saatlerce. Her neyse geç olsun güç olmasın.. veee sonucum 9. Gün 96 çıktıı
Aminn çok teşekkür ederim. Tabiki ederim etmezmiyim rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasınYaaa çok çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık bizim için dua edebilirsin
Ay çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallahKızlar biraz geç yazıyorum size ama saçma sapan şeyler yaşadım akşam 5 gibi kan verdim 8 de sms geldi kan sonucu çıktı diye ama e nabıza 12 de düştü onu bekledim saatlerce. Her neyse geç olsun güç olmasın.. veee sonucum 9. Gün 96 çıktıı
Amin cümlemiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah
Akıntı olsa bile korkma canım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok. Kabızlıkta yapmış olabilir şimdi nasılsınKizlar az önce sol kasık ağrısına uyandım, ağrı da değil iğne batması ama baya uyandırdı yanı. Sonra elimi karnıma koydum ovaladm geçti. Sizce nedir bu normal mi? İnşallah bişey olmamıştır. Kabızlık sorunmda başladı ondan ki acaba dün tuvalete çıkmadım. 4+3 um suan ins akıntı yoktur keseyi görmeme çok var daha