Kesinlikle her süreci ayrı stresli ama yine de çok şükür diyelim sizin transfer gününüz ne zamandı ? Haftanızı nasıl hesapladınız benim ultrasonda kese 4-5 haftalık dedi doktorum ama transfer tarihine göre 6 haftalık oluyorumBende kalp atışı için bekliyorum, 5+6 haftalık bugün kese içerisinde bebeğide gördük ama çok minik olduğu için kalp atışı için haftaya Cumartesi çağırdı doktorum. İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarızgerçekten her süreç ayrı bir stresmiş
Ya tabi şuan hala icimdemi embriyo bilmiyorum.. diyorum ya içinde olmasa kanama yapar diyorlar inanamiyorum hahahahYok
Sakın öyle düşünmeyin kan vermeden idrar testine güvenmeyin idrar için 7.gun erken her tutunma farlı kimisi erken kimi geç tutunur ilaçların her tanesi çok çok önemli lütfen hemen başlayın kanda hamile çıktım diye ilaçları düzgün kullanmadım değer artmadı düşmek üzereydi tekrar başlayınca değerlerim arttı da kurtardık şükür. Siz elinizden geleni yapın ki içiniz rahat etsin kan gününü bekleyinÖnceki 4. Günde belli olmultu. Düşük yaptım. Şimdi aklım almıyor bir hafta içeride tutunmayıp ne yapıyor:) nasıl geçmez kana 10ml olsa ıdrarda görünür. Erken gebelik yaptım kaç tane hem de. Silik bir gölge bile olmadı. Geç yükselenleri okuyorum ama inanamıyorum birçoğu da kimyasal oluyor o yüzden umudum yok. Tutunsa zaten bir iki günlük ilaç yoksunluğunda bırakmaz herhalde kendini. Bıktım bu ilaçlardan meme kanseri olcm diye korkuyorum artık 1,5 yıldır aralıksız tedavi oluyorum. Çok yordu çok
kan testi yap, öyle bırak o zaman canım.Önceki 4. Günde belli olmultu. Düşük yaptım. Şimdi aklım almıyor bir hafta içeride tutunmayıp ne yapıyor:) nasıl geçmez kana 10ml olsa ıdrarda görünür. Erken gebelik yaptım kaç tane hem de. Silik bir gölge bile olmadı. Geç yükselenleri okuyorum ama inanamıyorum birçoğu da kimyasal oluyor o yüzden umudum yok. Tutunsa zaten bir iki günlük ilaç yoksunluğunda bırakmaz herhalde kendini. Bıktım bu ilaçlardan meme kanseri olcm diye korkuyorum artık 1,5 yıldır aralıksız tedavi oluyorum. Çok yordu çok
13’e düşmüş.kızlar 16 çıkmış.
8. gün transferden sonra. 28 aralık’taydı transferim.
6. gün embriyosu.
nolur bişi diyin bana, oluru var mı? bir umut var mı? çok düşük gibi sanki?
15 Aralık transfer oldum 5. Gün embriyosu olduğu için transfer gününe 19 gün ekleniyor transfer sonrası geçen günlerde normal bir şekilde ekleniyor. Sizin transfer tarihiniz nedir?Kesinlikle her süreci ayrı stresli ama yine de çok şükür diyelim sizin transfer gününüz ne zamandı ? Haftanızı nasıl hesapladınız benim ultrasonda kese 4-5 haftalık dedi doktorum ama transfer tarihine göre 6 haftalık oluyorum
Allah kabul etsin sağlıkla kucağınıza kucağımıza almayı nasip etsinİnanırım tabiki hemen yapmaya başlayacağım
Ay maşallah burada olan isteyen uğraşan herkese Allah nasip etsin çok güzelBende kalp atışı için bekliyorum, 5+6 haftalık bugün kese içerisinde bebeğide gördük ama çok minik olduğu için kalp atışı için haftaya Cumartesi çağırdı doktorum. İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarızgerçekten her süreç ayrı bir stresmiş
Aminn herkes için dua ediyorum sürekli Rabbim emek harcayan, dua eden, gözyaşı döken kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllahAy maşallah burada olan isteyen uğraşan herkese Allah nasip etsin çok güzelstres yapma artık sakince bebeğinle konuşa konuşa devam et
Amiiiin coook coook aminAminn herkes için dua ediyorum sürekli Rabbim emek harcayan, dua eden, gözyaşı döken kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Lütfen ilaçlarınızı bırakmayın 7.gun benimde tertemizdi.9.gun silik çizgiyi gördüm.Suan ikizlerim 7.haftaya girdi.Umutsuz olmayın test gününüzü bekleyin ve ilaçlarınızı devam edim.Moral bozmak yok
Benim de 12 Aralık 5. Gün embriyosu15 Aralık transfer oldum 5. Gün embriyosu olduğu için transfer gününe 19 gün ekleniyor transfer sonrası geçen günlerde normal bir şekilde ekleniyor. Sizin transfer tarihiniz nedir?
Sizin kese kaç mm di göründü ?15 Aralık transfer oldum 5. Gün embriyosu olduğu için transfer gününe 19 gün ekleniyor transfer sonrası geçen günlerde normal bir şekilde ekleniyor. Sizin transfer tarihiniz nedir?
6+2 günlük sizin bebeğiniz o zamanBenim de 12 Aralık 5. Gün embriyosu
4+6 da çağırmıştı doktorum o zaman çok minikti kese, benim doktorumun özel muayenehanesi var bugün tesadüfen aynı hastanede denk geldik sağolsun gel bakayım dedi kese büyümüştü hatta minik bir şekilde bebişi de gördük elhamdulillah ama kaç mm di kese inananın bilmiyorum.Sizin kese kaç mm di göründü ?
Benim o zaten ultrason daha geriden geliyor 4 gün önce doktorum 4-5 hafta arası demişti bakalım inş hayırlısı ile kalp atışını da duyarız sizde bulantılar başladı mı6+2 günlük sizin bebeğiniz o zaman
Yok henüz başlamadı bende.Benim o zaten ultrason daha geriden geliyor 4 gün önce doktorum 4-5 hafta arası demişti bakalım inş hayırlısı ile kalp atışını da duyarız sizde bulantılar başladı mı
Amiinn aminnnAllah kabul etsin sağlıkla kucağınıza kucağımıza almayı nasip etsin
Yaa inşallah ben hep tek cizgi gordum simdi boyle gorunce valla gozlerimi ovaladimO zaman kesin gibi valla, iki gün sonra bidaha yap ins koyulaşır. Ayyy şimdiden hayırlı olsun
Benim pazartesiden beri artarak devam ediyor canım. Transferin kaçıncı günündesin bilmiyorum ama normal bir şey kırmızıya dönüp yoğunlaşmadığı sürece korkma. Keseyi Salı günü gördümArkadaslar bugun 3. Kere kahverengi akinti geldi. Bu normal midir? Basina gelen var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?