- 12 Ağustos 2007
- 1.036
- 1.380
Güzel haberler verirsin inşallahKızlarr. Nasılsınız nasıl gidiyor ben bugün kan vermeye gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler verirsin inşallahKızlarr. Nasılsınız nasıl gidiyor ben bugün kan vermeye gidicem
Ben catlatma ignesi kullanmadim oksokap ve progestan dex kullaniyorum igne olarakBenim 7. Günü böyle silik çıktı iki gün sonra tekrarladım koyulasti. İlk idrarinla dene iki gün sonra ama var gibi. Çatlatma iğnesi üzerinden kaç gün geçti ?
İnşallahBen de görüyorum ince silik bir cizgiyi ins tutunur
Hakkımızda hayırlısı olsun burası umut oluyor aslında insana 11. Gun negatif görüp pozitife dönenler var moralinizi yüksek tutun benim de 2. Denemem. İlkinde tutacağına o kadar kaptırmışım ki hırka oruyordum bebeme örgüyü bitirdim tam kaldırıyorum bir anda adet oldum tutmamış yıkılmıştım transferden sonra 9. Gün olmuştu bu. Şimdi 8. Günüm yine korku sardıBugün transferimin 8. Günü az önce yine test yaptım yine negatif. Artık bu duruma üzülemiyorum sanirim bu benim 5. Transferim oldugu icin ya da kendimi kandiriyorum bilmiyorum. Zaten bugun regl olacak gibi acayip kasık ağrılarım başladı.
İnşallah bu sefer olmuştur. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırla sağlıkla haberi alın. Kalbinize cennet bahçesi serilsinHakkımızda hayırlısı olsun burası umut oluyor aslında insana 11. Gun negatif görüp pozitife dönenler var moralinizi yüksek tutun benim de 2. Denemem. İlkinde tutacağına o kadar kaptırmışım ki hırka oruyordum bebeme örgüyü bitirdim tam kaldırıyorum bir anda adet oldum tutmamış yıkılmıştım transferden sonra 9. Gün olmuştu bu. Şimdi 8. Günüm yine korku sardı
Tesekkur ederim canım inşallah saat 5te gideceğiz. Bende transferin ilk haftası başlamıştı sabah bulantısı ve ne yesem midem yanıyor. Ama her keste olmuyor. Arkadaşım 9 ay çok rahat geçirdi hamileliğini. Benim bütün hamileliklerim böyleydi ilk haftadan kusmalarim basliyor.Merhaba bugün güzel haberlerinizi bekliyorum benim hala bulantım başlamadı acaba normal mi bu sizde bulantılar başladı mı ?
Herşeyden şüphe ediyorum acaba bulantım yok kalp atışında mı sıkıntı var diye kaygılanıyorum inşallah dediğin gibidir daha yeni 6. Hafta oluyorum gerçi de hesaplamada 6+5 çıkıyor bu hesaplamayı da anlayamadım kalp atışını duyana kadar sıkıntı stres bitmeyecek tabi yine de çok şükür bu zamanları gördük sende güzel haber Verde içim rahatlasınTesekkur ederim canım inşallah saat 5te gideceğiz. Bende transferin ilk haftası başlamıştı sabah bulantısı ve ne yesem midem yanıyor. Ama her keste olmuyor. Arkadaşım 9 ay çok rahat geçirdi hamileliğini. Benim bütün hamileliklerim böyleydi ilk haftadan kusmalarim basliyor.
Amiin ne güzel dua ettiniz öyle Allah sizinde gönlünüze göre sağlıkla kolaylıkla afiyetle selametle nasip etsin.. Size güzel huylariyla iyiligiyle sefaatci olacak çocuklarınız olsunİnşallah bu sefer olmuştur. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırla sağlıkla haberi alın. Kalbinize cennet bahçesi serilsin
Amin amin amin Rabbim gönlümüzdekini hayırla kolaylıkla nasip etsinAmiin ne güzel dua ettiniz öyle Allah sizinde gönlünüze göre sağlıkla kolaylıkla afiyetle selametle nasip etsin.. Size güzel huylariyla iyiligiyle sefaatci olacak çocuklarınız olsun
Ben hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonucu aldım çok şükürKizlar belirtti aramıyorum ama merak ettiğim bir şey var. İlk günden hiç bir ağrı sızı farklilik yaşamayan oldu mu ?
Çok zor oldu ama ben dördüncü güne kadar dişimi sıkıp 4. Gün duş aldım.Merhaba kızlar benim bugün transfer günüm dahil 5. Günüm. Doktorum 2. Günü duş alabilirsin dedi ama ben yine de yapmadım. Sizler kaçıncı gün duş aldınız? Zor olsa da bekliyorum miniğim için pazartesi günü 7. Gün oluyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yapanlar var mı? 5. Gün embriyosu 5aa kalitede
Şükür canım hayirlisyla sağlıkla inşallah peki hep yattiniz mi neeler yaptınız. Ben dün transfer oldum dünden beri uzanıyorum oturuyorum. Yemek WC için kalkıyorum arada bı yürüyorum evin içinde.Ben hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonucu aldım çok şükür
En iyisi beklemek galiba :/Çok zor oldu ama ben dördüncü güne kadar dişimi sıkıp 4. Gün duş aldım.
Benimde 5. Gün embriyosuydu ben 9. Günde test yaptım 9. gün silik çıktı 7. Gün çıkar mı bilemiyorum
İlk dört gün hep yattım diyebilirim sadece yemek yemek ve wc için kalktım. Tabi birde iki saatte bir on dakika küçük adımlarla yürüyün demişlerdi ona kalkıp evin içinde dolandım.Şükür canım hayirlisyla sağlıkla inşallah peki hep yattiniz mi neeler yaptınız. Ben dün transfer oldum dünden beri uzanıyorum oturuyorum. Yemek WC için kalkıyorum arada bı yürüyorum evin içinde.