- 7 Aralık 2023
- 78
- 33
- 24
Senin durumun nasıl sanırım daha önce başka yerde de karşılaşmıştıkSenceee yok gibi miigözün aydın canımm çok sevindimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin durumun nasıl sanırım daha önce başka yerde de karşılaşmıştıkSenceee yok gibi miigözün aydın canımm çok sevindimmm
Tabi tabi yaptın yaptın yapmadın sonda takılır dediler hatta bez bağladılar orada yaptım. Aşağıda bile kaç kere yaptınız mı yapamazsanız sonda takacağız falan diye sordular ama ben saf gibi transferden 1 saat öncesi 2.5 litre su içtiğim için yapmama ihtimalim zaten yoktuSahi mi çok ilginç her merkez çok farklı gerçekten
Benimde yarım saat sonra tuvalete gitmem gerektiğini söylediler zorla kalkmamı istediler hiç sıkışık değildim oysa sonra İstanbul trafiğinde arabada iki saat oturarak ve İstanbul yollarında sallanarak eve gittim. Yani hiç endişelenme, tutunan tutunuyor Allahın izniyle. İnşallah sende pozitifi görürsün yakındaSahi mi çok ilginç her merkez çok farklı gerçekten
İnşallah guzel sonuclar alırsınız ben bugun kaset test yaptim tek cizgi 8. Gunumdu sabah bidaha yapacam bakalim yarin adet gunum ve kasiklarim belim bugun cok agridiBenimde aynı şeyler oldu ama daha test olmadım yarın vereceğim bugün 9.gün sadece iştahsızlık halsizlik var bide böyle durgunluk var
Ben 58’le 10. Gün öğrendim ama çok şükür hep 2 katı arttı sakın öyle düşünmeyin bazen geç tutunuyorlarCanim saglikla kucagina al bana da 28 aralikta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bende bugun test yaptirdim sonuc 68 cikti. Deger dusuk sanki ama Allahim nasip etsin kalp atisini duymayi
Benim 7. Günü böyle silik çıktı iki gün sonra tekrarladım koyulasti. İlk idrarinla dene iki gün sonra ama var gibi. Çatlatma iğnesi üzerinden kaç gün geçti ?Eki Görüntüle 3364638 kizlar 9. Gunum ilk idrar cok silik bi cizgi var gibi ama belki ben heyecandan oyle gormusumdur diye kestiremedim var mi sizce
Evet evet kahverengiyse yerlesmedir. Endişelenme ama takip et mutlaka. Bende hiç öyle kanama falan olmadı 4 hafta 2 gün oldu şuan benim takvime göre. Ağrılarım vr ama kanamam olmadıArkadaslar 9. Gunumdeyim az once kahverengi akinti geldi yerlesme kanamasi olabilir mi? Hcg 68 cikisti dun.
İnşallah hayirlii haberlerle donersinKızlarr. Nasılsınız nasıl gidiyor ben bugün kan vermeye gidicem
O litre hatasını ben geçen sene yapmıştım sancidan ölüyorum sandım tarnsfer öncesi . Sonrası da malum tecrübeyle sabit öğrenmiş oldukTabi tabi yaptın yaptın yapmadın sonda takılır dediler hatta bez bağladılar orada yaptım. Aşağıda bile kaç kere yaptınız mı yapamazsanız sonda takacağız falan diye sordular ama ben saf gibi transferden 1 saat öncesi 2.5 litre su içtiğim için yapmama ihtimalim zaten yoktu
Amin amin çok sağolun Aynı şeyi yaşamisiz. Rabbim hayırla nasip etsin ne diyim canım. Tecrübeliyim ama hep ilk gibi geliyor. Uyurken bile dikkat etmeye çalışıyorum ama nasipte varsa bellidirBenimde yarım saat sonra tuvalete gitmem gerektiğini söylediler zorla kalkmamı istediler hiç sıkışık değildim oysa sonra İstanbul trafiğinde arabada iki saat oturarak ve İstanbul yollarında sallanarak eve gittim. Yani hiç endişelenme, tutunan tutunuyor Allahın izniyle. İnşallah sende pozitifi görürsün yakında
Normal tabi, yerleşme kanamasidir endişelenme. Takipte kal kanama karşı ama lütfen stres yapma.Kizlar cok acillllllll: bugun 9. Gun beta hcg 68 cikti dun. Ancak bu sabah 2 defa pembe/ kahverengi bir akinti oldu bu normal mi? Cok endiseliyim
Ben de görüyorum ince silik bir cizgiyi ins tutunurEki Görüntüle 3364638 kizlar 9. Gunum ilk idrar cok silik bi cizgi var gibi ama belki ben heyecandan oyle gormusumdur diye kestiremedim var mi sizce
Merhaba bugün güzel haberlerinizi bekliyorum benim hala bulantım başlamadı acaba normal mi bu sizde bulantılar başladı mı ?İnşallah normaya düşer sıkma canını. İnşallah yarın ben güzel haber veririm sana da moral olur